s
Υδροχοοι...μοιραστειτε την πειρα σας...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Υδροχοοι...μοιραστειτε την πειρα σας...

Γεια σας! Θα ηθελα τη βοηθεια σας...ισως και τις εμπειριες σας!

Ενδιαφερομαι για ενα ατομο που ειναι μεν Λεων αλλα εχει Σεληνη στον Υδροχοο και στον 1ο οικο. Για να πω την αληθεια εχει χαρακτηριστικα του Υδροχοου κυριως. Ειναι απιστευτος φιλος αλλα ποτε δεν μπορω να καταλαβω τι του συμβαινει. Παντα καταληγω να του γκρινιαζω για το οτι εχει πολλες ασχολιες και δεν προλαβαινει - ξερω οτι ειναι χαρακτηριστικο των Υδροχοων...αλλα δεν εχω καταλαβει...πώς φερονται οταν ενδιαφερονται για κατι περισσοτερο οταν πλεον ξερουν καιρο τον αλλο?Σας ρωταω γιατι ειναι απλο...καθε φορα που μιλαμε περισσοτερο και νιωθω οτι εχουμε ερθει κοντα και ισως να τον καταλαβαινω, εξαφανιζεται. Και συχνα μαλωνουμε για βλακειες. Κυριολεκτικα βλακειες. Ειναι ξεροκεφαλος! Και μετα ολο κατι γινεται και τα ξαναβρισκουμε. Δε λεω - πρεπει να συμβαλλει και το γεγονος οτι εχω πολλους πλανητες το Σκορπιο... Να τα παρατησω? Με το οτι μαλωνουμε τι να συμπερανω? Μου ερχεται να τα παρατησω και να αποφευγω τους Υδροχοους για παντα πλεον!

Πειτε καμια εμπειρια σας με Υδροχοους γιατι δεν τους καταλαβαινω...! Σας ευχαριστω!

Υ.Γ. Αν υπαρχει ηδη αλλο τοπικ σχετικο, συγγνωμη!

Re: Υδροχοοι...μοιραστειτε την πειρα σας...

Mην τον καταπιεζεις και μην τον βομβαρδιζεις ολη την ωρα με πως γιατι και πες μου και α και ου...give him space and time..To μπουρου μπουρου και η γκρινια (σου μιλαει μια με Σεληνη στον Υδροχοο) μας "χαλαει"...:toung::toung:Και μην αποζητας αποκλειστικοτητες..τα Υδροχοοα ανηκουν παντου!!!!!!!!:bigsmile::bigsmile:

Τελικα το τελειωσα χθες οριστικα. Ειχε γνει αρκετα κουραστικο να μην ξερω πού βρισκομαι...Ευχαριστω πολυ παντως!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Τελικα το τελειωσα χθες οριστικα. Ειχε γνει αρκετα κουραστικο να μην ξερω πού βρισκομαι...Ευχαριστω πολυ παντως!
    Εύγε, κορίτσι μου! Πάμε γι' άλλα!! :bigsmile:
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)