s
Γαμος - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 31

Thread: Γαμος

Re: Γαμος

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Μας εξυπηρετεί στην περίπτωση που θεωρήσουμε ότι το ωροσκόπιο ενός γάμου σαν γεγονός είναι καθοριστικό (σε οποιοδήποτε βαθμό) για την πορεία του παντρεμένου ζευγαριού. Όμως η κύρια απορία μας είναι κατά πόσον είναι καθοριστικό ή οχι.

Για τις κατακουτελιές συμφωνώ ότι δεν είναι ο μονόδρομος, στατιστικά μάλιστα είναι μάλλον η εξαίρεση του κανόνα. Τις χρησιμοποίησα λόγω της χρονικής σαφήνειας του «σντουπ» :bigsmile: Αν κι εσύ θέλεις να ρωτήσεις κάποιον με τετράγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα για την βαθύτητα των συναισθημάτων, ελεύθερα...
    Ουί. Και, με βάση την παρατήρηση της leoma, προφανώς υπάρχουν πράγματα που για συναισθηματικούς λόγους καθίστανται ισχυρότερα. Κοινώς, στο πλαίσιο μιας έρευνας για ωροσκόπια γάμων, θα προβληματιζόμουν πολύ αν θα έπρεπε να λογαριάσω την ημερομηνία του γάμου ή αυτήν που αναγράφεται στο δαχτυλίδι. Και τείνω μάλλον προς το δεύτερο.
    Τώρα, κατά πόσον γενικώς ένα τέτοιο ωροσκόπιο είναι καθοριστικό, γενικώς, δεν νομίζω πως μπορεί να δειξει εξέλιξη ενός γάμου. Είναι μοιρολατρικό.

Σχετικά τώρα με την όψη τετραγώνου Αφροδίτης - Πλούτωνα, έχω όντως κάποιες απορίες. Αν και με τετράγωνο στα μεταβλητά (Αφροδίτη στους Διδύμους, από ότι μπορώ να υποθέσω) ομολογώ πως έχω μπερδεύομαι λιγάκι. Αυτή η Αφροδίτη είναι γνωστόν πως είναι πολύ παιχνιδιάρα.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    (Αφροδίτη στους Διδύμους) ... Αυτή η Αφροδίτη είναι γνωστόν πως είναι πολύ παιχνιδιάρα.
    Όχι πάντα. Εξαρτάται και από τον οίκο.

Δεν γίνεται όμως να μην πω και το άλλο μου (γιατί θα σκάσω ο Δίδυμος!) Το ωροσκόπιο ενός γάμου υπάρχει περίπτωση να είναι πιο «ισχυρό» καθοριστικό κλπ. σε ένα ζευγάρι που παντρεύεται και πιστεύει απόλυτα στον θεσμό και σε αυτό που κάνει παρά σε ένα ζευγάρι που οδηγείται σε αυτόν θεωρώντας τον σαν μια τυπική ή αναγκαία διαδικασία? Η πίστη μας δηλαδή και η ψυχική ισχύς γενικότερα που δίνουμε σε ένα γεγονός - μία στιγμή καθορίζουν και την σημασία τους για το μέλλον ή είναι ανεξάρτητα από την πνευματική «σφραγίδα» που εμείς οι ίδιοι τους τοποθετούμε?

Μήπως δηλαδή το μέλλον τελικά ξεκινάμε να το ορίζουμε οι ίδιοι μέσα από τις πράξεις και την προσωπικότητά μας - που μπορεί να έχουν διαμορφωθεί από πράξεις άλλων μέσα στα καθορισμένα πλαίσια της αλληλεπίδρασης ή της καρμικότητας (ξέφυγα).

Σύμφωνα με τα παραπάνω ακόμα και η ισχύς των ημερομηνιών του δαχτυλιδιού ή του γάμου είναι (είναι?) θέματα υποκειμενικά που εμπίπτουν στην προσωπική μας αντίληψη και επιλογή. ¶ρα και οι τάσεις του μέλλοντος επιλεκτικά ελεγχόμενες από εμάς τους ίδιους (επανήλθα).

Τελευταίο «πιφ», ένα γεγονός που συγκεντρώνει ισχυρή δυναμική π.χ. εδώ ένας γάμος μεγάλος ανοιχτός και μεγαλοπρεπής με τη συμμετοχή πολλού κόσμου και δημοσιότητας (μαζί με την αρνητικότητα που θα εμπεριέχετο μέσα σε αυτό το μεγάλο πλήθος) θα ήταν ισχυρότερο ορόσημο από κάποιον σεμνότερο και ολιγομελή? Δηλαδή εκτός από την δική μας ψυχική συμμετοχή σε ένα γεγονός, η συμμετοχή και άλλων ανθρώπων προσθέτει βαρύτητα? Επαναλαμβάνω είτε θετική είτε αρνητική.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Χμ.

Το να πιστεύει απόλυτα στο θεσμό ένα ζευγάρι, δεν το αντιλαμβάνομαι πλήρως. Να πιστεύει πως θέλει να μείνει για πάντα μαζί ή να πιστεύει πως πρέπει να πάει "ενώπιον Θεού" με κουμπάρο , ανθοστόλιστη εκκλησία και δεξίωση με σολωμό...; (αυτό αφορά και το τελευταίο ερώτημα).

Ότι το μέλλον το ορίζουμε εμείς το πιστεύω. Και δεν πιστεύω πως ανάλογα με την όποια ημερομηνία κρίνουμε ως σημαντική, θα φανεί η εξέλιξη μιας σχέσης. Είναι σαν να προδιαγράφουμε και την εξέλιξη των μελών της προς μια ορισμένη κατεύθυνση. (Μην ακούω για καρμικότητες, κάτι παθαίνω...)

Νομίζω πως μάλλον τείνουμε να συμφωνήσουμε στο ότι σημασία για τον καθένα (είτε ως μονάδα είτε ως ολόκληρο (ζεύγος) σημασία έχει το πότε ένιωσε κάτι έντονο και καθοριστικό κι όχι το τι ήταν αυτό (αν ήταν ο γάμος, η γνωριμία ή έναρξη της σχέσης).
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

βασικα το θεμα ειναι ο Πλουτωνας,η τουλαχιστον αυτο που μου κινησε την περιεργεια..τι θα μπορουσε να σημαινει???εννοω ανοχη 0??δεν ειναι και τοσο τυχαιο και εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι τι δειχψνει αυτο?οτι θα αλλαξει μεσω του γαμου?γνςριζει καποιος?

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    βασικα το θεμα ειναι ο Πλουτωνας,η τουλαχιστον αυτο που μου κινησε την περιεργεια..τι θα μπορουσε να σημαινει???εννοω ανοχη 0??δεν ειναι και τοσο τυχαιο και εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι τι δειχψνει αυτο?οτι θα αλλαξει μεσω του γαμου?γνςριζει καποιος?
    Γιατί να μην είναι "τόσο τυχαίο"; Μαθηματικά τουλάχιστον, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις το οτιδήποτε με τον Πλούτωνα ή όποιον πλανήτη σε μια γωνία με ανοχή 0 μοιρών. Δεν σημαίνει πως όταν έχουμε μια τέτοια διέλευση είτε δεν κάνουμε τίποτε και μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια είτε πως θα μας συμβεί η υπέρτατη εμπειρία.

Όσο για το αν αλλάζει κανείς μέσω του γάμου, μπορεί κανείς να ρωτήσει τους πόσους παντρεμένους.

¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Μα... και τυχαία να το κάνουμε ή να συμβεί, αν είναι να μας επηρρεάσει η (όποια) όψη θα μας επηρρεάσει! Αφού και εν αγνοία μας θα ισχύει.

Τώρα για τον θεσμό ή το γεγονός του γάμου μπορεί εσύ προσωπικα να μην τον πιστεύεις ή να μην του δίνεις βαρύτητα, άλλοι όμως σκέφτονται πολύ διαφορετικά. Αυτό στο υπογράφω...!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Μαργαρίτα

??????ok.....

Όνομα:
    Φλοξ!

Στο γαμο μου θα φοραω ροζουλι και μικροι γλαροι θα μου φερνουν λουλουδια της θαλασσας για να φορεσω στο κεφαλι καθως μικρες γοργονες θα τραγουδανε υμνους αγαπης-ενας μικρος φορος τιμης-που θα εξιστορουν αρχαια κατορθωματα ερωτευμενων,
    καθως εγω θα αντικρυζω τα ματια της αγαπης μου και θα αναρωτιεμαι χαμογελοντας αν θα ειμαστε για παντα μαζι ή απλα αυτο γινεται για το μπουγιο.....

Μετα το μυστηριο θα ηθελα να φυγω για μια παγωμενη χωρα.....Ισλανδια ισως, για να περασω καλα με την αγαπη μου.....κανοντας σαουνα και βουτωντας κατευθειαν σε παγωμενες λιμνες.....Θα μπορουσα ισως και να παω Αφρικη....με τα καταλληλα εμβολια........χμμμμμ.......Νεα Υορκη καλυτερα.......ναι! Η πολη που δεν κοιμαται ποτε.....

Την πολυχρωμη φουσκα με τα ονειρα μου εσκασε η τεραστια κρεατοελια που κειτεται ανεμελα στην μυτη της "γλυκιας" αδερφης της αγαπης μου....Σημαντικη προσπαθεια εκαναν και οι υπερφυσικου μεγεθους γλουτοι της "γλυκιας μανουλας"καθως σηκωνοταν απο το τραπεζι για να μας ανακοινωσει πως ο γαμος θα επρεπε να γινει παραδοσιακα........καταλληλη ποσοτητα αρνιων σε αντιστοιχια με συγγενολόι που θα διασκεδαζει σχολιαζοντας και καθαριζοντας τα απομειναρια ψητου αρνιου απο τα ηδη κακοσυντηρημενα δοντια του.........χαχαχχααχαχαχχαχα χαχαχαχχααχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ....TEMPTED THE DEVIL WITH MY SONG...AND GOT WHAT I WANTED ALL ALONG.....

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Μα... και τυχαία να το κάνουμε ή να συμβεί, αν είναι να μας επηρρεάσει η (όποια) όψη θα μας επηρρεάσει! Αφού και εν αγνοία μας θα ισχύει.

Τώρα για τον θεσμό ή το γεγονός του γάμου μπορεί εσύ προσωπικα να μην τον πιστεύεις ή να μην του δίνεις βαρύτητα, άλλοι όμως σκέφτονται πολύ διαφορετικά. Αυτό στο υπογράφω...!
    Να το θέσω κι αλλιώς. Αν αποφασίσεις να περάσεις κάποια χρόνια της ζωής σου με κάποιον άλλον άνθρωπο, ειδικά στο επίπεδο της καθημερινότητας, θέλεις δε θέλεις, θα σε επηρεάσει. Αλλιώς, υπάρχει κάποιο πρόβλημα επαφής με την πραγματικότητα, και μάλιστα σοβαρό (κλασσικές περιπτώσεις αφασίας).
    Επομένως, μην τα βάζουμε με τον φουκαρά τον Πλούτωνα. Δεν μας φταίει σε κάτι. :bigsmile:

Όσο για το πως το σκέφτεται ο περισσότερος κόσμος, ναι, το έχω υπόψην μου. Ειδικά η λέξη "αποκατάσταση" δείχνει πολλά... :blink:

¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Δεσποινα

το ωροσκοπιο του γαμου μου το εβγαλα οχι την ωρα που εγραφε το προσκλητηριο αλλα την ωρα που εβαλα την υπογραφη μου μετα την τελεση του μυστηριου,εκεινη την στιγμη ενιωσα εντονα ,καταλαβα οτι αφηνω πισω μου την αθωοτητα ,τα νιατα,την ελευθερια μου και οτι ξεκιναω μια καινουργια ζωη και οτι δεν ηταν ενα παιχνιδι [το εβλεπα λιγο ετσι ,παιδι ημουν]που θα το εβαζα στην ακρη οταν το βαριομουν και για να πω την μαυρη αληθεια μου ξεροκαταπια κιολας
    Ο κρονος στον 4ο με εστρωσε τον εχω και στον γενεθλειο μου και στο ωροσκοπιο του γαμου μου παλι στον 4ο:nuts:

με εκτιμηση Δεσποινα-κουκι:bigsmile:

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)