- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 89
Thread: Πλουτώνιοι χαρακτήρες
-
11-08-2008, 10:41 PM #51
Re: Ποια είναι η γνώμη σας ;
Παράκληση
Η υπερβολική χρήση emoticons καλύτερα να αποφεύγεται από όλους μαςΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
12-08-2008, 04:52 AM #52
Αγαπητη Δεσποινα..κατι εχω και για την σεληνη στους Διδυμους..φιλη και ξαδερφο(ειναι και τοξοτης)..θα τους "πιασω"και αυτους που διαβαζανε την σεληνη στον αιγοκερω και γελαγανε...τα πουλακια μουκαι οπως ειπαμε, η αναλυση ειναι μια ευγενικη προσφορα της καλης διαθεσης και του "καυστικου"χιουμορ Α.Ε...
<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.
-
12-08-2008, 12:42 PM #53
Παντως οι "Πλουτωνιοι" εχουν μεγαλη περαση... εστω και ως αφορμη για κατι αλλο!! Αν το ψαξετε λιγο, θα βρειτε ενα σωρο θεματα που εχουν ανοιξει απο μελη, που ειτε ειχαν εξ αρχης αυτο το θεμα, ειτε "ξωκειλαν" σ αυτο!! :toung::bigsmile:
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
12-08-2008, 01:18 PM #54
Νομίζω ότι το κλου του θέματος μέχρι τώρα ήταν οι αναλύσεις της Σελήνης. Μπράβο Xry45 (αν και το τραβήξαμε).
Γενικά έχω διαφωνίες για την άποψη ότι ο ποσειδώνιος είναι πιο επικίνδυνος από τον πλουτώνιο. Νομίζω ότι αυτά κατά βάθος τα διαδίδουν οι πλουτώνιοι...
Επίσης έχω πολύ μεγάλες αμφιβολίες για το αν οι πλουτώνιοι σου κάνουν κάτι και σου το πουν. Πολύ μεγάλες... Μάλλον τους μπερδεύουμε με τους Κρόνιους που θέλουν να σε "εκπαιδεύσουν".
Προσωπικά δεν είχα ιδιαίτερη εκτίμηση στους πλουτώνιους παλιά. Τελευταία εκτιμώ τη ντομπροσύνη τους (που την απευθύνουν όμως είτε πολύ επιλεκτικά, είτε σαρωτικά), συνεχίζω όμως να μένω μακριά τους καθώς έχουν τη δύναμη οδοστρωτήρα (δε βάζω emoticon και το κάνω too much).
Ωστόσο, μιλώντας γενικά, για τους πλουτώνιους τύπους έχουμε γράψει και άλλα θέματα, έτσι δεν είναι; Γιατί επαναλαμβανόμαστε; Γράψτε τίποτα για τους άριους ή τους μερκούριους...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
12-08-2008, 01:55 PM #55
Προφανως, το σκοτεινο ειναι που ελκυει και που προκαλει τρομο...
Ενας Αριος θα ηταν επικινδυνος βεβαιως, αλλα ορατος. [Χανει ...στα σημεια!]
Οσο για τους Μερκουριους, τα μεγαλα πνευματα τα θαυμαζουμε απο μακρια γιατι ζαλιζομαστε...Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
12-08-2008, 03:21 PM #56
Σεληνη στους διδυμους σε συνοδο με ωροσκοπο k βορειο δεσμο, αντιθεση με Δια,με Ερμη κ Ουρανο, εναμιση τετραγωνο με πλουτωνα, τριγωνο ακριβειας με αφροδιτη και τριγωνο με mc...
Φουλ η σεληνουλα...οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
12-08-2008, 03:31 PM #57
Βασίλη,μήπως θα ήθελες να αιτολογήσεις αυτό που ισχυρίζεσαι περί επικινδυνότητας και μη ντομπροσύνης; ¶σε που οι πλουτώνιοι δεν έχουν ανάγκη να διαδίδουν ψευδείς φήμες.Ασχολούνται όλοι μαζί τους και αυτό τους αρέσει!:toungσε αντίθεση με τους ποσειδώνιους που θέλουν να περνούν απαρατήρητοι)
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω για τις προσωπικότητες που ανήκουν και σε άλλους πλανήτες.Πιάστε κανέναν ουράνιο,κανέναν αφροδίσιο ή ερμήσιο!
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
12-08-2008, 03:46 PM #58
Δεν ξέρω αν έχει και νόημα να το δικαιολογήσω ακριβώς, γιατί μπαίνει και θέμα ερμηνείας εδώ, πώς αντιλαμβάνεται καθένας τον πλουτώνιο. Αλλά ο πλουτώνιος για μένα είναι επικίνδυνος γιατί έχει μάθει να ασκεί δύναμη κι όχι διάλογο. Δεν τον ενδιαφέρει το consensus αλλά η επιβολή. Δε συγχωρεί, ανέχεται. Έχει primal κίνητρα. Τον ενδιαφέρει η φυλή, η οικογένεια, το σεξ, το χρήμα. Δε δίνει δεκάρα για τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου (ακόμη κι αν πιστεύει σε τέτοιες ιδεολογίες, τις υποστηρίζει με πλουτώνιο τρόπο, οπότε παρασέρνει τα πάντα και στην πράξη αναιρεί τα λόγια του).
Ο Ποσειδώνιος είναι αρκετά πιο ακίνδυνος, καταρχήν γιατί δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας. Πρέπει να τον πιάσεις από το χεράκι και να του δείξεις πού να πάει. Μπορεί να κάνει όντως μεγάλη καταστροφή αλλά εν τη αφελεία του. Συνήθως παραμυθιάζεται από κάποιον πλουτώνιο και μπαίνει μπροστά για να παρασύρει τον κόσμο (αυτά τα έχουμε ξαναγράψει σε άλλη συζήτηση).
ΥΓ: Starfish, οι μερκούριοι τύποι είναι αρκετά ενδιαφέροντες. ¶λλωστε στο site έχουμε και πολλούς Παρθένους...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
12-08-2008, 04:21 PM #59
Το πώς αντιλαμβάνεται καθείς τον Πλουτώνιο και κάθε "πλανητήσιο" τύπο είναι όντως ένα θέμα και το έθεσε πολύ ωραία η Φωτεινή.Ωστόσο δεν καταλαβαίνω αυτό που λες για τους πλουτώνιους.Δηλαδή τους άλλους ανθρώπους δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα,το σεξ,η οικογένεια;Απλά ασχολούνται με περισσότερο πάθος με οτιδήποτε,επομένως και μ αυτά.Όσο για τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου,τους ενδιαφέρουν αλλά σε δευτερεύουσα φάση.Όταν αρχίσουν να θίγονται οι ίδιοι,και αυτό είναι παρατηρημένο σε σκορπιούς που ξέρω.Στο κάτω κάτω ο Ουρανός έχει έξαρση στον Σκορπιό Από κει και πέρα βέβαια,το τι θα πεί ο καθένας εξαρτάται κι απ τις εμπειρίες που έχει από ορισμένους ανθρώπους,τους οποίους κατατάσσει αστρολογικά σε διάφορες κατηγορίες.Εσύ πχ δείχνεις να έχεις "καεί" από πλουτώνιους ,οπότε διαμορφώνεις κάποιες απόψεις.Λογικό
Σχετικά με τους ποσειδώνιους,ακριβώς επειδή δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά (πολλές φορές και στους εαυτούς τους)και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι πρέπει να τους πιάσεις απ το χεράκι να τους δείξεις που να πάνε.Να τους πιάσεις απ το χεράκι για να τους δείξεις που να πάνε και τελικά αυτοί δολίως να σε πάνε εκεί που θέλουν αυτοί κι εσύ να μην πάρεις χαμπάρι,μπορεί.
Εν τέλει,κανέναν διάσημο Μερκούριο ξέρουμε για να κάνουμε κάποια αρχή;:bigsmile:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
12-08-2008, 04:32 PM #60
Όχι ακριβώς. Είμαι κι εγώ εν μέρεις Πλουτώνιος αλλά το έχω ενοχοποιήσει...
Αυτή είναι και η ένσταση μου... Από τις περιγραφές πιο πάνω δίνουμε συμφεροντολογικό κίνητρο στους Ποσειδώνιους. Εκεί διαφωνώ. Πιστεύω ότι το συμφεροντολογικό κίνητρο είναι πλουτώνιο στοιχείο.
Ξέρω ένα συνάδελφο του χώρου αλλά μήπως πρέπει να ανοίξουμε άλλο θέμα;Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.