- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Σας αρέσει το myHoroscope;
- Voters
- 555. You may not vote on this poll
-
Είναι Πολύ καλό
371 66.85% -
Είναι Καλό
151 27.21% -
Είναι Μέτριο
11 1.98% -
Είναι Κακό
0 0% -
Έχει ελλείψεις
16 2.88% -
Είναι αδιάφορο
6 1.08%
Results 21 to 30 of 164
-
08-12-2005, 01:18 PM #21
Re: Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι
Η επίσημη θέση του myHoroscope έχει ως εξής:
Οι αστρολόγοι που συνεργάζονται μαζί του και που κάνουν αδιαμφισβήτητα θαυμάσια δουλειά λειτουργούν σε επίπεδο εθελοντικό και όχι ως συνεργάτες επί πληρωμή. Αυτό άμεσα συνεπάγεται ότι το myHoroscope αιτείται αλλά δεν παραγγέλνει είτε άρθρα είτε μόνιμες στήλες.
Έτσι, λοιπόν, το μόνο που μπορεί να κάνει το myHoroscope είναι να προωθεί τα λογικότατα τις περισσότερες φορές αιτήματα των μελών του στους αρμόδιους αστρολόγους οι οποίοι και αποφασίζουν κατά βούληση εάν θα τα ικανοποιήσουν.
Λυπούμαστε ειλικρινά για κάποιες μικρές ή μεγάλες παραλήψεις και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με συνέπεια και ειλικρίνια όπως κάνουμε πάντα!De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
08-12-2005, 02:14 PM #22
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση !!!!!!!!!!!
Οντως YOU ARE THE BEST !!!!!!!!!!!!
-
09-12-2005, 11:07 AM #23
Αγαπητέ Del Piero, έτσι ακριβώς έχουμε μοιράσει τις δουλειές εγώ και ο άντρας μου στο σπίτι (πως καταφέρνετε να τεμπελιάζετε εσείς οι άντρες απορώ).
Για την τεχνολογία: Εργαζόμουν και εγώ σε εταιρεία πληροφορικής και το άκουγα συχνά! Παρόλα αυτά είμαι της προσωπικής επαφής αν και γνωρίζω άτομα που δεν σηκώνονται από την καρέκλα του υπολογιστή τους για τίποτα!!(και αυτό κάτι σημαίνει όπως και αν θέλεις να το βλέπεις εσύ!!)
Επειδή πρέπει να ξαναδιαβάσω τα άρθρα πάλι από την αρχή και να βρω αυτά που θεωρώ ότι είναι πολύ γενικά, σου υπόσχομαι ότι όταν ξαναδώ απάντηση από αυτές που με αναστατώνουν θα σε παραπέμψω ανάλογα !!!!
-
09-12-2005, 12:19 PM #24
Ερμο κουνέλι όπως λες και στο ποστ #18 ρίχνεις τη ΜΠΟμπα και δεν έχει γόμωση. Βρες τα αρθράκια, πόσταρε τα λινκς και μετά και θα κάνω προσωπικά το καλύτερο για να μην "αναστατωθείς" πάλι
Πάω τώρα στη γιαγιάκα μου ως καλός παπούλης γιατί εμείς η γενιά των 40 δεν δικαιούμαστε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε από 30+ διότι ως γνωστόν ο έρωτας είναι προνόμιο στα κοκοράκια και στη γενιά των goodysΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
09-12-2005, 08:18 PM #25
Συγνώμη αλλά θέλω να το πω.Καλέ μου del pierro (και συγνώμη για το "καλέ μου")...τι ωραία που τα λές κάτι φορές!μα τι ωραία!!!!!:bigsmile: Και πάλι συγνώμη αλλά δεν μπορούσα θα έσκαγα αν δεν τόγραφα.
Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
09-12-2005, 08:24 PM #26
Σόνια όταν μου την "πέσει" το κουνέλι να με υπερασπιστείς. Μη με αφήσεις και πέσω χωρίς μια καλή κουβέντα.:embarrest
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
09-12-2005, 09:16 PM #27
Καλέ εννοείται..εννοείται..μετά τις ξυλιές που έφαγα εγώ και έμαθα το μαθημά μου (τόμαθα δεν τόμαθα και ύστερα απο τις πολύ πετυχημένες σου απαντήσεις που διάβασα τώρα τελευταία.....εεεεεε
Σφύρα μου εσύ κι έτρεξα εγώ (ξέρω και πρακτικό τζούντο αλλά δε βαράω χωρίς λόγο!):blink1:Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
14-12-2005, 04:34 PM #28
Σας είπα συγχαρητήρια για τη μουσικούλα που εχετε βάλει στην αρχική σελίδα?Οταν την ακουσα πρώτη φορά, χτύπαγα παλαμάκια απο τη χαρά μου! Και ηθελα να γράψω και σχόλιο! Αλλα με Ερμή στους Ιχθείς, έχω μια ανικανότητα πολλές φορές και δεν βγάζω άκρη που πρέπει να μπω για να γράψω κάτι!!! :unsure:
Αυτα είχα να πω !
Α! μήπως, λέω μήπως, η μουσική θα έπρεπε να παίζει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μετά να σταματάει??? Μιας και έχω πάντα μουσική που παίζει στο pc μου, (εχω πάρα πολλά κομμάτια όποιος-α ενδιαφέρεται), και λόγω του προηγούμενου προβήματος που ανέφερα(:unsure, χάσκω πολύ ώρα στην πρώτη σελίδα, με αποτέλεσμα να επέρχεται το απόλυτο χάος στα αυτιά μου και ενα χάλι στα νεύρα μου!!!!
Φιλιά
-
14-12-2005, 05:07 PM #29
Η μουσική στην πρώτη σελίδα παίζει όσο διαρκεί το αρχείο της (αρκετά μεγαλούτσικο) και μετά δεν κάνει loop. Όταν ξαναφορθώνεις βέβαια την αρχική σελίδα ξεκινάει από την αρχή.
Όσο για τα πολλά τραγούδια που έχεις στο υπολογιστή σου δεν ενδιαφέρεται κανένα μέλος διότι η διακίνηση μουσικής μέσω ίντερνετ είναι παράνομη και τα τραγούδια προστατεύονται από δικαιώματα :blink1:
Τα δικά σου φαντάζομαι είναι αυθεντικά αγορασμένα και τα έχεις μετατρέψει για προσωπική χρήση διότι και πάλι είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις τους νόμους.
Και ο Ερμής στα ψάρια δεν είναι τόσο κακός όσο νομίζουν μερικοί.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
14-12-2005, 05:54 PM #30
Και ο Ερμής στα ψάρια δεν είναι τόσο κακός όσο νομίζουν μερικοί.
Για μενα ο Ερμης (η συνταυτιση τροπου σκεψεως), παιζει σημαντικο ρολο
σε μια σχεση (οποιουδηποτε ειδους σχεση), την θεωρω ισως την σημαντικοτερη.
Εχω δει πολλα ζευγαρια που αλλοι αστρολογικοι παραγοντες, σε καμμια
περιπτωση, δεν τους ευνοουσαν.
Τους εσωζε ομως ενας Ερμης (η ικανοτητα να συζητησουν μεταξυ τους, να καταλαβουν
τον τροπο σκεψης που εχει ο αλλος, η επικοινωνια που μπορουσαν να
αναπτυξουν μεταξυ τους).
Δυο διαφορετικοι ανθρωποι μπορουν να συζητησουν ανετα, αν εχουν καλες γωνιες του Ερμη μεταξυ τους.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.