- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Διαμονή στο εξωτερικό
-
10-08-2008, 11:41 PM #1
Διαμονή στο εξωτερικό
Καλησπέρα!
Εχω γεννηθεί 27/05/82 στη Θεσσαλονίκη στις 12.40 το μεσημέρι.
Διάβασα στα "Γενέθλια των διδύμων" για τη δική μου ημερομηνία τα εξής:
Κάποιο ταξίδι θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες.Αυτό μπορεί να αφορά κάποιο άτομο που έρχεται από το εξωτερικό, ή εσάς που θα πάτε κάπου.Σε κάθε περίπτωση αυτό το ταξίδι, θα διαδραματίσει έναν καθοριστικό ρόλο στην εξελικτική πορεία του πεπρωμένου σας και θα ανατρέψει τα δεδομένα της ζωής σας...
Επίσης από τα λίγα που ξέρω, είδα ότι έχω την Αφροδίτη μου στον 9ο οίκο, πράγμα που σχετίζεται με το εξωτερικό επίσης.
Κάποιος που γνωρίζει περισσότερα βλέπει άλλες τέτοιες τάσεις στο ωροσκόπιο μου;
(Ο σύντροφος μου είναι από το εξωτερικό αλλά τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα, όχι στη μεταξύ μας σχέση αλλά από άλλους παράγοντες.)"Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ,
ολόκληρο το σύμπαν συνομωτεί για να το αποκτήσεις"
-
11-08-2008, 05:13 AM #2
Re: Διαμονή στο εξωτερικό
Aγαπητη Angel ,
Πραγματικα η Αφροδιτη στον 9ο οικο φερνει το ατομο σε επαφη με το εξωτερικο και ιδιαιτερα αυτή η θεση δειχνει ότι τα ερωτικα σου σχετιζονται με το εξωτερικο. Επειδη η Αφροδιτη κυβερνα τον 10ο προσωπικα θεωρω ότι αυτά τα ταξιδια εχουν να κανουν κυριως με την δουλεια σου η οποια καλλιστα θα μπορουσε να σχετιζεται με τα οικονομικα – καλλιτεχνικα – επικοινωνια..Μου κανει εντυπωση που ο Ερμης (μετακινησεις) κυβερνα τον Ηλιο σου και οι δυο είναι τοποθετημενοι στον 10ο , ειμαι πεπεισμενος λοιπον ότι η επαφη σου με το εξωτερικο εχει να κανει με επαγγελματικους λογους και συνεχως εχεις την ευχέρεια της μετακινησης. Επισης ο Διας στον στον 3ο και σε αντιθεση με την Αφροδιτη σου σου δινει την δυνανατοτητα να επεκταθεις και περα από τα συνορα μιας χωρας.
Στο θεμα τωρα των διελευσεων. Εχεις ηδη τοποθετημενο τον Δ Ηλιο στον 12ο οπου προσωπικα θεωρω ότι δεν είναι και η καλυτερη θεση του εκει , μιας και φερνει συγχυση και δεν μπορεις να δεις τα πραγματα ξεκαθαρα ααυτο τον καιρο. 3 Δ πλανητες ηδη «χορευουν» στον 1ο οικο σου ο κυβερνητης του ωροσκοπιου σου Ερμής η Αφροδιτη , και ισως να δηλωνει ότι δινεις περισσοτερη εμφαση σε εσενα αυτό τον καιρο και περνοντας μερος και ο Κρονος σε κανει να πονοκεφαλιαζεις λιγο αυτή την περιοδο . Σχετικα με τις μετακινησεις όμως που αναφερεις ο Δ Ερμή σου κανει τριγωνο με τον Γ Δίας και τονιζει την μετακινηση ιδιαιτερα .
Αυτή είναι η προσωπικη μου γνωμη , ελπιζω να την βρηκες χρησιμη. Αν καποιο άλλο μελος με περισοτερη εμπειρια από την δικη μου θελει να βοηθησει…
Με εκτιμηση , Cancerian
-
11-08-2008, 03:26 PM #3
Re: Διαμονή στο εξωτερικό
Σ' ευχαριστώ πολύ cancerian για την απάντησή σου,
Εχεις δίκιο αυτήν την περίοδο (τους τελευταίους μήνες δηλαδή) οι σκέψεις μου βρίσκονται λιγάκι σε σύγχιση.
Οσον αφορά τα επαγγελματικά προς το παρόν δεν έχω κάτι στο εξωτερικό, θα το ήθελα πολύ όμως, μιας και είμαι εκπαιδευτικός και θα με ενδιέφερε να δουλέψω σε ελληνικά σχολεία έξω. Αν τώρα αυτό συνδυαστεί και με τα προσωπικά μου ακόμη καλύτερα.
Ευχαριστώ και πάλι ..."Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ,
ολόκληρο το σύμπαν συνομωτεί για να το αποκτήσεις"
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.