s
Πλουτώνιοι χαρακτήρες - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 89
    Όνομα:
    white

Re: Ποια είναι η γνώμη σας ;

:bigsmile::κοιτα..δεν θα με χαλαγε να μην ειχα σεληνη στο 12..
    και χειρωνα στον 4...ουτε ακμη 8 στην παρθενο..αλλα ..αυτα μας ελαχαν...μαυτα πορευομεθα!!!!!!:toung:

Όνομα:
    Χρυσα...

Σεληνη στο σκορπιοσε ανδρα που το εχω ζησει...ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.......Ουτε γεια δεν θα πω!!!!Σε γυναικα, που παλι εχω ζησει, ολα καλα ειναι!!!Τι να πω, δυσκολη θεση για σεληνη οπως και στον αιγοκερω θεωρω(αυτη την ζω τωρα)
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    Γιάννα

Καλημερα, εγω παλι πιστευω με την ελαχιστη γνωση που εχω οτι οι ποσειδωνιοι ανθρωποι ειναι οι χειροτεροι.Τον πλουτωνα καπως τον καταφερνεις τον ποσειδωνα ομως?Τι ρομαντικοι και συναισθηματικοι.Αρκει μονο η αφροδυτη ή η σεληνη στους ιχθεις για να μην ξερεις που να φυγεις.Τετοια διπλοπροσωπια δεν εχω ξανασυναντισει.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by white diamond View Post
    κλαψ!! και γω εχω εξαγωνο ποσειδωνα -πλουτωνα! τι σημαινει ακριβως ;;;;!ειμαι σοβαρα γιατρε μου;!:embarrest
    Ψυχραιμία, αυτό το εξάγωνο το έχει σχεδόν όλος ο Κόσμος (πώς λέμε, Όμορφος Κόσμος, Αγγελικά Πλασμένος!!)
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Μια παρατήρηση όσον αφορά το συσχετισμό "πλουτώνιων" και "ποσειδώνιων"¨τύπων (τώρα βέβαια, ποιές και πόσες όψεις σε ένα ωροσκόπιο χρειάζονται για να εντάξουν κάποιον τουλάχιστον σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες, αυτό είναι ένα άλλο θέμα):

Οι λεγόμενοι "Πλουτώνιοι" (κοινώς έξαρση ιδιοτήτων 8ου οίκου) μπορεί να κάνουν τη λαδιά, εν γνώσει τους, αλλά αφενός ξέρουν πως κάνουν λαδιά και αφετέρου σε αφήνουν να το καταλάβεις κάποια στιγμή πολύ πολύ σύντομα.

Οι λεγόμενοι "ποσειδώνιοι" (κοινώς έξαρση ιδιοτήτων 12ου οίκου), κάνουν τη λαδιά, τη δικαιολογούν στον εαυτό τους μέσω συλλογιστικών του παραλόγου, τη διαιωνίζουν επ' άπειρον αν είναι δυνατόν, και αν κάτι συμβεί και γίνουν αντιληπτοί, επιστρατεύουν όλων των ειδών τα σοφίσματα για να σε πείσουν για την αθωότητά τους και το καλό των προθέσεών τους. Κάτι που οι "Πλουτώνιοι" δεν καταδέχονται να κάνουν.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, τουλάχιστον για την Σελήνη και την Αφροδίτη στους Ιχθείς, τείνω να συμφωνήσω πως, ελλείψει κάποιου στιβαρού Κρόνου, μάλλον ευθύνονται για μια πιθανή κατάταξη στους "ποσειδώνιους"...
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Μαρία

Τώρα μια και αναφέρθηκε εγώ έχω μια άλλη απορία (για να χρυσώσω λίγο και το χάπι των καημένων των πλουτώνιων αφού αποτελούν το κυριότερο μέρος της συζήτησης):

Λένε ότι οι πλουτώνιοι έχουν τάση προς το έγκλημα και ότι αυτό το έγκλημα μπορεί να είναι αποτρόπαιο.Ρωτάω εγώ τώρα:ποιος έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να φτάσει στο έγκλημα ,ο πλουτώνιος που έχει πλήρη έλεγχο του εαυτού του ή ο ποσειδώνιος που δεν ξέρει να ξεχωρίσει πολλές φορές την φαντασία απ την πραγματικότητα ;Ο πλουτώνιος θα σε σκοτώσει επειδή κάτι του έκανες ή επειδή σε ποθεί πολύ:toung: Ο ποσειδώνιος όμως;θα σε σκοτώσει για να φυλακίσει την ψυχή σου στο σώμα του ώστε να ζήσετε για πάντα μαζί,για να σε σώσει απ την κακία του κόσμου τούτου και άλλα τέτοια ρομαντικά.Σ αυτήν την περίπτωση,ψηφίζω πλουτώνιους!:toung:

Δεν καταλαβαίνω πάντως το κόλλημα με τη σελήνη στον σκορπιό...μια χαρά τη βρίσκω και σίγουρα είναι πιο εντάξει από μια αντίστοιχη στους ιχθείς (καλά βέβαια δεν είναι και σαν του καρκίνου:blink: αλλά λέμε τώρα...)

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    cancerian

Αγαπημενη Λευκη

Πολλες φορες ενα εγκλημα εχει μια πιο εσωτερικη και μεταφορικη προσεγγιση και αυτο συμβαινει ιδιαιτερα με τα ερωτικα εγκληματα. Ο θυτης σκοτωνοντας το θυμα του , αλληγορικα σκοτωνει τον ιδιο του τον εαυτο γιατι ασυνειδητα θελει να αποδεσμευτει απο το προσωπο που εχει απεναντι του και δεν βρισκει αλλο τροπο.
    Αυτο θεωρω οτι ισχυει και με τους Πλουτωνιους χαρακτηρες , μιας και κυβερνα τον Σκορπιο με αποτελεσμα η ενεργεια να γυρνα πισω σε αυτους σαν ειδος αυτοτιμωριας. Εχω ακουσει πολλους Σκορπιους που θελησαν να τερματισουν μια σχεση , ενω στην ουσια "τραυματιζαν" τον ιδιο τους τον εαυτο. Συνηθως οι Πλουτωνιοι χαρακτηρες εχουν μια ταση για σαδομαζοχισμο ειτε περνοντας τον ρολο του σαδιστη , ειτε του μαζοχιστη. Αλλα στην πλειοψηφια των περιπτωσεων αρεσκονται στον ρολο του μαζοχιστη μιας και αυτος ο ρολος (σαν παθητικος ρολος) τους βοηθα να ελεγχουν καλυτερα τα θυματα τους!

Σε οτι αφορα την Σεληνη αν και σε πτωση στον Σκορπιο δεν την θεωρω τοσο χαλια οσο την περιγραφουν , απλα λειτουργει με εναν διαφορετικο τροπο , καπως πιο υπογειο και πιο δυνατο συναισθηματικα.
    Η Σεληνη στο ζωδιο του Αιγοκερω πιστευω οτι ειναι χειροτερη απο εκεινη στο ζωδιο του Σκορπιου μιας και αποτελει την συναισθηματικη ψυχρανση και συνηθως ειναι αμειλικτη και τρομερα σκληρη .
    Δηλαδη στον Σκορπιο θα απελευθερωσει καποιο συναισθημα , στον Αιγοκερω δεν θα απελευθερωσει ..

Όνομα:
    white

καλησπέρα!

θα συμφωνήσω για τη σελήνη στον αιγόκερω..αν και την εχω και η ίδια...ευτυχως ειναι σε υδατινο οικο και κανει εξαγωνο με ποσειδωνα..
    αλλα την εχω ζήσει σε μια φ'ιλη μου...που είναι λεων με ωροσκοπο σκορπιο...και δεν εχει τονισμενους υδατινους οικους καθολου...εκει να δειτε !ο χιτλερ σε μετενσαρκωση!!!

σε αντρα εχω ζησει ...ηλιθο ιχθυ και σεληνη ιχθυ...my cosmos ...outer space εντελως!και όχι τιποτα αλλο..τα πλεκουν σε ένα ρομαντικό πεπλο τα ψέμματα!

η σκορπιοσελήνη βασικά ειναι αναλογα τι αλλα χαρακτηριστικα εχει στο χάρτη...στην καλυτερη περιπτωση μπορει να προσδωσει βαθος στα συναισθηματα...στη χειροτερη...αστο!

Όνομα:
    Φωτεινή

Μιλωντας καθαρά απο άποψη ζωδιακής θέσης, ίσως είναι λίγο ζόρικη, η Σεληνη στον Σκορπιό. Όμως θεωρώ γενικά ότι έχει γίνει για κάποιον λόγο θετική ή αρνητική διαφήμιση και έχει μυθοποιηθεί το θέμα των Πλουτώνιων- εάν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Είναι σαν εμάςΔεν έχουν ουρές, μαστίγια, ή σώνει και καλά αυτοκαταστροφικές,μαζοχισ ικές ή ο θεός ξέρει τι άλλες τάσεις τους αποδίδονται απο μιά καψερή θεσούλα Σελήνης ή απο μια όψη του Πλούτωνα.

Μια Σελήνη στον Σκορπιό, ειναι βαθιά και ουχί επιπόλαια ,συναιθηματική. Σταθερή, αναζητά την ασφάλεια και να βιώνει έντονες συγκινήσεις και συναισθήματα. Πιστή, αφοσιωμένη στον στόχο της, με ασύγκριτη θέληση και δυναμισμό. Ψυχοφθόρα΄ως προς τον εαυτό της πρώτα, καθώς είναι καχύποπτη πολύ.

Πως ορίζεται ο Πλουτώνιος τύπος;Συνεχίζω να απορώ. Εχω Σελήνη, Ήλιο και Δία σε συνοδο στον Καρκίνο.Τρίγωνα με Ουρανό, τετράγωνα με Πλούτωνα. Είμαι Καρκινος;Είμαι Πλουτώνια;Είμαι Ουράνια; Είναι τόσο εύκολο να βάλουμε ταμπέλα σε κάποιον;

Επίσης κατά την προσωπική μου άποψη μια Σελήνη απο μόνη της δεν μπορεί να χαρακτηρίσει μια ολοκληρη προσωπικότητα που βγαίνει απο το συνολο ενός χάρτη.Τι όψεις σχηματίζει;Σε ποιον οίκο βρίσκεται; Ποια είναι τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη;
    Δεν μπορώ να δεχτώ με λίγα λόγια ότι μια Σελήνη στον Σκορπιό κάνει εναν άνθρωπο Πλουτώνιο- και Πλουτώνιος δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι καλό, ή κακό.

Θεωρώ επίσης όπως είπε και η Λευκή, η οποία με κάλυψε απόλυτα ,πολύ πιο "ζόρικη " την Σελήνη στον Ιχθυ ή τον έντονο Ποσειδώνα.

Σχετικά με την Σελήνη στον Αιγόκερο, την θεωρώ δύσκολη περισσότερο όμως για το ίδιο το άτομο...σκεφτείτε ενώ νιώθετε χίλια δυό πράγματα να σας θεωρούν όλοι ψυχρό!Η να παλεύεις μονίμως να μην αφήσεις να φανούν τα συναισθήματα σου;Εξαιρετικά ψυχοφθόρο!

Φιλικά,
    Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)