- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 89
Thread: Πλουτώνιοι χαρακτήρες
-
10-08-2008, 01:37 AM #1
Πλουτώνιοι χαρακτήρες
ποια είναι η γνώμη σας για τους σκοτεινούς (πλουτώνιους) χαρακτήρες; σας έλκουν ή μένετε μακριά τους;
πχ εγώ όταν ακούω για σκορπιοσελήνες την κάνω με ελαφρά !!:nuts::bigsmile:
-
10-08-2008, 01:58 AM #2
Re: Ποια είναι η γνώμη σας ;
Εννοείς σκορπιούς;με δυνατές γωνίες πλούτωνα;με τονισμένο όγδοο;
Με δυνατές γωνίες πλούτωνα δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή κανένα γνωστό μου.Με τονισμένο όγδοο κάτι θυμάμαι και δε θα έλεγα ότι είναι κάτι επικίνδυνο:toung: Είναι πιο δύσκολο για το ίδιο το άτομο με αυτήν την οικοθεσία μάλλον. Όσο για τους σκορπιούς,τους έχω μια συμπάθεια.Είναι πολύ "δυνατό" ζώδιο και σίγουρα πολύ παρεξηγημένο (σε μερικούς τομείς και υπερτιμημένο:toung: )
Γενικά,φοβού τους ποσειδώνιους και όχι τους πλουτώνιους
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
10-08-2008, 02:05 AM #3
Τι τα θες, τι τα γυρεύεις;:embarrest
Θα'χεις φάει κανένα πακετάκι - ειδικά η Σελήνη στο Σκορπιό είναι ένα ολόκληρο topic από μόνο του!!! (το'χω ζήσει στο πετσί μου, έχοντας μια αθώα Σεληνούλα στο Ζυγό).
Τώρα, σαν ωροσκόπος Σκορπιός, τους πλουτώνειους τους αντιλαμβάνομαι με τη "μυρωδιά". Δεν μπορώ να πω ότι με έλκουν ή με απωθούν, απλά έχω κάποιου είδους επικοινωνία μαζί τους, τηρώντας πάντα αποστάσεις ασφαλείας... γιατί μπορεί "να φάμε τα μουστάκια μας". :unsure:Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
10-08-2008, 02:07 AM #4
-
10-08-2008, 02:13 AM #5
κοιτα ...γενικα πιο πολυ σκάλωμα έχω φάει με την σκορπιοσελήνη! δεν παλεύεται!και έχω αρκετες όψεις με πλούτωνα όπως και μεσουράνημα...αλλά αυτή η άτιμη η σκορπιοσελήνη...είναι να μην διαλέξει άτομο με κοφτερή γλώσσα!ή μάλλον αυτή είναι που προσδίδει τις κοφτερές ιδιότητες!
δεν τα χω τόσο με όσους έχουν ήλιο στο σκορπιο...ούτε νομιζω όσοι έχουν τονισμένο 8 οίκο είναι κάπως "σκοτεινοί"...απλά στη σκορπιοσελήνη βγαινει πολυ δυνατο το συναισθημα και οι χρωματισμοι της...το ιδιο νομιζω και στον ωροσκοπο...εκτος αν υπαρχει κατι άλλο να μαλακωσει το σκορπιοεφέ..καμια ζυγοσεληνη όπως είπες!
αυτο με τους ποσειδώνιους δεν μου χει τυχει...αλλά εχω αφρο αντιθεση ποσειδωνα..αρα με αφορα !για πειτε , για πειτε!:nuts::nuts:
-
10-08-2008, 03:21 AM #6
Μακρια απο τους τυπους που συνδιαζουν Πλουτωνια με Ποσειδωνια στοιχεια !!!!!!!!!!!!!! χεχεχεχεχε :smile
(Προσφατα εμαθα οτι εχω και εγω αυτη την "ασθενεια" χεχεχε!!!! :smile)
-
10-08-2008, 03:26 AM #7
κλαψ!! και γω εχω εξαγωνο ποσειδωνα -πλουτωνα! τι σημαινει ακριβως ;;;;!ειμαι σοβαρα γιατρε μου;!:embarrest
-
10-08-2008, 03:31 AM #8
Κοιτα , απο τον γενεθλιο και συμφωνα με ωροσκοπο , οικοθεσιες και οψεις παντα ηξερα οτι ημουν Πλουτωνιο ον. Μιας και ωροσκοπος Σκορπιος , Ηλιος στον 8ο και Πλουτωνας σε γωνια με Ηλιο , Σεληνη , Ερμη , Αφροδιτη .... Αλλα προσφατα εμαθα οτι εξαιτιας δυνατων οψεων προσωπικων πλανητων με Ποσειδωνα + Διας στους Ιχθυς + εναν καραμπινατο Πλουτωνα στον 12ο λειτουργω και σαν Ποσειδωνιος χαρακτηρας !!!
Οποτε βραστα!!!!!!
-
10-08-2008, 03:34 AM #9
αν τα βρασω θα μου ρθουν πιο ευκολα και να τα χωνεψω!!
δεν εχω καποιο πλανητη στον 8...αλλα ο πλουτωνας μου χει ..."βατέψει" (!):embarrest:embarrest τους΄πιο πολλούς πλανήτες! και απο ποσειδωνα εχω..δοξα τω Θεω!
το καλυτερο βεβαια ειναι η οψη κρονου-πλουτωνα που εχω!!:nuts::nuts:δε βαριεσαι!
-
10-08-2008, 03:37 AM #10
Σωστα !!! Καλα τα λες !!! Αλλωστε την τελειοτητα την βαριουνται ολοι ..... :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.