s
Γαμος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 31

Thread: Γαμος

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Γαμος

Η ξαδερφη μου παντρευτηκε προσφατα με πολιτικο,την ημερα εκεινη ο Πλουτωνας εκανε ακριβη συνοδο με τον Ηλιο της..ανοχη 0!!!!μου εκανε τρομερη εντυπωση...αυτο μεμονομενα δειχνει οτι ηταν "γραφτο να γινει???"Οτι θα αλλαξει πολυ μεσω του γαμου.....???

Όνομα:
    Μαρία

Re: Γαμος

Μεμονωμένα να πεις κάτι τέτοιο είναι δύσκολο...

Σκοπεύει να κάνει και θρησκευτικό...;
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Η ξαδερφη μου παντρευτηκε προσφατα με πολιτικο,την ημερα εκεινη ο Πλουτωνας εκανε ακριβη συνοδο με τον Ηλιο της..ανοχη 0!!!!μου εκανε τρομερη εντυπωση...αυτο μεμονομενα δειχνει οτι ηταν "γραφτο να γινει???"Οτι θα αλλαξει πολυ μεσω του γαμου.....???
    Κοίταξε τώρα, το να παντρευτεί κάποια έναν πολιτικό δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Ξέρουμε ότι οι πολιτικοί με αυτά που κάνουν είναι απαξιωμένοι. Μπορεί να περιβάλονται από μια ατμόσφαιρα εξουσίας και κάποιας αίγλης, αλλά με τις πλανητικές συνθήκες που επικρατούν (πισωγυρίσματα του Πλούτωνα και Δίας στον Αιγόκερω + αντιθέσεις Κρόνου + τις επικείμενες αλλαγές Ουρανού και Ποσειδώνα) το μέλλον τους προδιαγράφεται ζοφερό. Να της πεις να αρχίσει να έχει το νου της, γιατί τα πράγματα θα αλλάξουν και μπορεί να βρεθεί αλλού 'ντ' αλλού. Εκτός και αν δεν ανήκει ο καλός της σε κόμμα εξουσίας ή σε ήδη υπάρχον κόμμα στη βουλή, είναι δηλαδή εξωκοινοβουλευτικός, οπότε τα πράγματα αλλάζουν :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Δεσποινα

Εγω παλι μπερδευτηκα ...με πολιτικο γαμο ενωει;:bigsmile:Η με πολιτικο ανδρα;
    φιλικα:bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Εγω παλι μπερδευτηκα ...με πολιτικο γαμο ενωει;:bigsmile:Η με πολιτικο ανδρα;
    φιλικα:bigsmile::bigsmile:
    Καλέ, χιούμορ κάνει το παιδί!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::nuts:
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Παιδια sorry εννοώ πολιτικό γάμο. ειχε σύνοδο ήλιου και πλούτωνα αλλά έγινε και στις 1αυγούστου ημέρα της έκλειψης στις 8 το απόγευμα. Σκοπεύει να κάνει και θρησκευτικό γάμο.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Μέχρι να γίνει ο θρησκευτικός προφανώς θα ισχύουν τα στοιχεία του πολιτικού. Μετά θα ισχύουν του θρησκευτικού. Όμως πιστεύω ότι η ημερομηνία του γάμου έχει να κάνει με την πορεία και τις διαδικασίες του ίδιου του γεγονότος (πώς θα πάει το τραπέζι, αν αργήσει η νύφη, αν λερωθεί τελευταία στιγμή το σακάκι του γαμπρού ) και όχι με την πορεία του ζευγαριού. Για εκεί υπάρχουν οι συναστρίες ή ο χάρτης της στιγμής της γνωριμίας.

Τις ευχές μας στα παιδιά!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Φλοξ!

Ανατριχιαζω....
    ....TEMPTED THE DEVIL WITH MY SONG...AND GOT WHAT I WANTED ALL ALONG.....

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by argy29 View Post
    Ανατριχιαζω....
    Ε! Ρίξε κατι και συ πάνω σου!

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)