- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: ΒΔ σύνοδος με ωροσκόπο
-
02-08-2008, 06:28 PM #1
ΒΔ σύνοδος με ωροσκόπο
Κοιτάζω μια συναστρία και ο ΒΔ του ενός είναι στις 15° 14' 56" του Ζυγού , ενώ ο ωροσκόπος του άλλου είναι στις 21° 57' 52" του Ζυγού. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί σύνοδος? Αν ναι, πώς ερμηνεύεται?
-
02-08-2008, 06:46 PM #2
Re: ΒΔ σύνοδος με ωροσκόπο
Αγαπητό μέλος
Οι όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 4 με 5 μοίρες. Επειδή εδώ δεν έχουμε πλανήτη, αλλά σημείο, καλύτερα να μην θεωρηθεί ως σύνοδος.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
02-08-2008, 06:56 PM #3
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας κυρία Σίμου.
-
06-08-2008, 02:56 PM #4
Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι αντίστοιχο και ελπίζω να είμαι στο σωστό σημείο...!:unsure: Σε μία συναστρία, όταν ο ωροσκόπος μου είναι το ίδιο ζώδιο με το ΒΔ του άλλου ατόμου και το αντίστροφο για το άλλο άτομο (δλδ. ο ωροσκόπος του είναι ο ΒΔ μου) μπορεί να θεωρηθεί θετική όψη;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:bigsmile:Impossible is nothing
-
06-08-2008, 08:23 PM #5
Piccola η κ.Σιμου απαντησε σ'αυτο που ρωτας μόλις!
Οι δεσμοι όπως και ο Ωροσκόπος ειναι σημεία, και όχι πλανήτες. Εδωσε 4-5 μοιρες για σημειο με πλανήτη, αλλα αν κατάλαβα σωστα καμια ισχυ μεταξυ 2 σημείων.
-
06-08-2008, 09:08 PM #6
Black moon ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μάλλον χρειάζομαι περισσότερο διάβασμα...δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω ακριβώς...:unsure:
θα πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο για να απαντηθεί το ερώτημά μου; (πλανήτη, όψη κτλ)Impossible is nothing
-
06-08-2008, 09:36 PM #7
Σε μία συναστρία, όταν ο ωροσκόπος μου είναι το ίδιο ζώδιο με το ΒΔ του άλλου ατόμου και το αντίστροφο για το άλλο άτομο (δλδ. ο ωροσκόπος του είναι ο ΒΔ μου) μπορεί να θεωρηθεί θετική όψη;
Θα βρείς στο φόρουμ θεματα για τους πλανήτες, τους οίκους, τις όψεις και τις ανοχές. Θα βοήθαγε αν τα διάβαζες!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.