- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 19
Thread: όψεις ακμών με πλούτωνα
-
30-07-2008, 04:00 PM #1
όψεις ακμών με πλούτωνα
Γεία σας παιδιά. Το συγκεκριμένο θέμα το έχω παραθέσει και στην ενότητα ο αστρολόγος στο σπίτι σας, επειδή αφορά προσωπική ανάλυση και δεν ήμουν σίγουρος που έπρεπε να το παραθέσω (προς αποφυγή παρερμηνείας).
Γεννήθηκα 12-7-1976 στην αθήνα 05:45π.μ.
Θα ήθελα λοιπόν όποιος γνωρίζει και μπορεί να μου ερμηνέυσει το εξής:
Ο 6ος οίκος μου οίκος έχει την ακμή του στο τοξότη (8 και 55 μοιρες) σε σύνοδο με ανάδρομο ποσειδώνα εντός οίκου (11 και 38 μοίρες τοξότη - ανοχή 3 μοιρών περίπου ) και ο 12ος μου οίκος έχει την ακμή του στους διδύμους (8 και 55 μοίρες) με κανένα πλανήτη μέσα του. Ο πλούτωνας (9 και 05 ζυγού) κάνει ακριβές τρίγωνο με την ακμή του 12 ου οίκου (με πιθανή** όψη τετραγώνου με τον ερμή-ο πλουτωνας στις 9&05 μοιρες του ζυγού ενώ ερμής 15&41 μοίρες καρκίνου ) και ακριβές εξάγωνο με την ακμή του 6 ου οίκου και εξάγωνο με τον ανάδρομο ποσειδώνα. Με τον δία δεν κάνει οψη ούτε ο πλούτωνας ούτε ο ανάδρομος ποσειδώνας. Πως επηρεάζει τα θέματα των δύο αυτών οίκων ο πλούτωνας?
Επίσης, γενικά έχουν δυνατή ισχύ οι ακριβείς όψεις πλανητών με τις όποιες ακμές οίκων? Να τις λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια καλοπροαίρετη ερμηνεία.
** το αστρολογικό πρόγραμμα του myhoroscope δεν μου βγάζει όψη τετραγώνου, ενώ το πρόγραμμα ενός ξένου site μου δίνει όψη τετραγώνου. Δεν γνωρίζω ποιά ένδειξη είναι η σωστή.
-
30-07-2008, 07:26 PM #2
Re: όψεις ακμών με πλούτωνα
Nα δωσεις σημασια στις οψεις των πλανητων με Γωνιακους Οικους δηλ 1ο , 4ο , 7ο και 10ο .
-
31-07-2008, 02:50 AM #3
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα το έχω υπόψη μου. Δεδομένου όμως ότι κάθε οίκος έχει και την σημασία του, καθώς και ότι σύμφωνα με το placidus οι δύο αυτοί οίκοι λαμβάνουν μεγάλη έκταση στο χάρτη μου, θα επιθυμούσα απο όποιον γνωρίζει να μου δώσει κάποια ερμηνεία.
-
31-07-2008, 02:57 AM #4
Kοιτα , σιγουρα ολοι οι οικοι παιζουν το παιχνιδι τους στον χαρτη , αλλα οι βασικοι οικοι με αρκετη βαρυτητα ειναι οι προαναφερθεντες... Οι υπολοιποι ερχονται δευτεροι ( Διαδοχικοι και Κατιοντες ).
Το οτι καταλαμβανουν μεγαλο μερος μοιρων (αν εννοεις αυτο ) δεν εχει τοσο σημασια και ποσο μαλλον αν σχηματιζουν οψη με αργοκινητους πλανητες ...
-
01-08-2008, 03:21 PM #5
Εικάζω, από τις γενικές απαντήσεις σου, οτι δεν έχεις δεί τον αστρολογικό μου χάρτη.
Από την άλλη ήμουν και εγώ πολύ γενικός σε αυτό που ρώτησα και όχι τόσο συγκεκριμένος και σαφής ως πρός το τι ηθελα να μάθω. Παρέθεσα όμως τα στοιχεία γέννησης μου για να αποφύγω τις παρακάτω αναλύσεις, ώστε να μην κουράσω.
Αν και αρχάριος , πιστεύω οτι τα παρακάτω θέματα ίσως είναι κομβικά σημεία του χάρτη μου, αλλα παρόλα αυτα δεν μπορώ να τα ερμηνεύσω σωστά.
Αν έχω πέσει τόσο πολύ έξω, τότε χρειάζομαι μια σωστή και έγκυρη καθοδήγηση για να μην στηρίζομαι σε λανθασμένες ερμηνείες.
οπότε:
Το ότι ο γενέθλιος πλούτωνας μου κάνει ακριβής όψεις τριγώνου (με ακμή 12ου) και εξαγώνου (με ακμή 6ου) δεν παίζει ρόλο? Κάθε ακριβής όψη δεν είναι σημαντική? και έχει τη βαρύτητα της στο χάρτη μας?έστω και αν προκειται για όψη με ακμές οίκων?
Το ότι ο κυβερνήτης του 12ου μου (ερμής)
-απέχει 1 μοίρα από το μεσοδιάστημα ήλιου-ωροσκόπου μου,
-κάνει σύνοδο 2 μοιρών με τον ωροσκόπο μου και 4 μοιρών με τον ήλιο μου μέσα στον 1ο οίκο,
- κάνει όψη τετραγώνου με τον πλούτωνα (ο πλούτωνας κάνει και όψη τετραγώνου με ωροσκόπο) ,
- κάνει όψη χιαστή με τον ανάδρομο ποσειδώνα μου που βρίσκεται στον 6ο οίκο μου (ο ποσειδώνας είναι ανάδρομος, σε σύνοδο με την ακμή του 6ου οίκου και σε όψη τριγώνου με τον πλούτωνα)-και διαβάζωντας το άρθρο "επιβιώνοντας..στο 6ο σπίτι " κατάλαβα οτι με επηρεάζει αρκετά,
οπότε όλα τα παραπάνω δεν δίνουν βαρύτητα (συνυπολογίζοντας και την όψη τριγώνου με την ακμή του 12ου οίκου και την όψη εξαγώνου με την ακμή του 6ου οίκου ) και στα θέματα του 12ου όικου και στα θέματα του 6ου οίκου και στα θέματα του πρώτου αλλά και στον ερμή,ήλιο και ωροσκόπο μου?
-
01-08-2008, 06:45 PM #6
Δεν με προσεχεις .....
-
02-08-2008, 12:56 AM #7
Από τη στιγμή που επαναλαμβάνεσαι, δεν έχω να προσέξω κάτι.
Αν έχεις να μου πείς κάτι επί του προκείμενου καλοδεχούμενο.
Θα προτιμούσα επίσης να μην αφήνεις υποννοούμενα (...) για κάποιον που είναι αρχάριος και σίγουρα με γενικόλογα δεν μπορεί να καταλάβει.
Ο καθένας θα μπορούσε να την πεί σε έναν αρχάριο. Είναι το πλέον εύκολο.
Παρόλα αυτά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
-
02-08-2008, 12:04 PM #8
Παρακαλω :bigsmile:
Kαι μιας και η επαναληψη ειναι μητερα της μαθησεως : Σαν αρχαριος αρχισε με τα βασικα και προχωρα με τα υπολοιπα , οι πληροφοριες που αναζητας ειναι σαν το κερασακι της στην τουρτα (πρεπει να φτιαξεις την υπολοιπη τουρτα σωστα για να προσθεσεις τα κερασακια στην συνεχεια )
Σαν αρχαριος αρχικα αρχισε με τα εξης :
1.Xαρακτηριστικα Ζωδιων
2.Συμβολισμος Οικων
3.Συμβολισμος Οψεων
4.Ζωδιακη Θεση Πλανητων
5.Οικοθεσια Πλανητων
6.Οψεις Πλανητων
Χωρις τα βασικα δεν πας πουθενα ... Η μασημενη γνωση ειναι παντα απεχθης γνωση !!!
-
02-08-2008, 02:06 PM #9
Πιστεύω παντως Lam, πως ενας αρχάριος με την έννοια του όρου, δεν θα μπορούσε να παρατηρήσει ακομα και να διατυπώσει σωστά την δική σου απορία.
Εγω προσωπικά πιστεύω πως οι όψεις όχι ακριβειας αλλα σχεδόν αφου απεχουν 49', του Πλουτωνα με ακμές 6ου,12ου σιγουρα θα εχουν καποια σημασία και ερμηνεία αλλα δεν νομιζω να ειναι κομβικό σημείο στον χάρτη σου. Μπορεί πχ, να σημαινει καποιες αλλαγές στους τομείς αυτους κλπ. Δες τι σημαίνει ο Πλουτωνας και οι 2 αυτοι οικοι (αν δεν γνωρίζεις ηδη ) και απλα συνδύασε τα.
Οι οψεις ακριβείας ειναι σημαντικες, αλλα παντα κατα την γνώμη μου πιστεύω οτι αυτό εξαρτάται με ποιον σχηματίζονται. Οι πλανήτες ειναι πιο σημαντικοι απο τα σημεια. Πιο σημαντικές ειναι οι όψεις μεταξύ πλανητών. Εγω βλέπω πιο σπουδαία τα εξάγωνα που κανει ο Πλουτωνας σου με τον Κρόνο = κυβερνήτη 7ου και του Ποσειδώνα που ειναι και κυβερνήτης του Μεσουρανήματός σου.Κυβερνήτες και οι δύο γωνιακών οίκων. Εκει κοιτα την επιρροή του Πλουτωνα....
Το ότι ο κυβερνήτης του 12ου μου (ερμής)
-απέχει 1 μοίρα από το μεσοδιάστημα ήλιου-ωροσκόπου μου,
-κάνει σύνοδο 2 μοιρών με τον ωροσκόπο μου και 4 μοιρών με τον ήλιο μου μέσα στον 1ο οίκο,
- κάνει όψη τετραγώνου με τον πλούτωνα (ο πλούτωνας κάνει και όψη τετραγώνου με ωροσκόπο) ,
- κάνει όψη χιαστή με τον ανάδρομο ποσειδώνα μου που βρίσκεται στον 6ο οίκο μου (ο ποσειδώνας είναι ανάδρομος, σε σύνοδο με την ακμή του 6ου οίκου και σε όψη τριγώνου με τον πλούτωνα) ..........οπότε όλα τα παραπάνω δεν δίνουν βαρύτητα (συνυπολογίζοντας και την όψη τριγώνου με την ακμή του 12ου οίκου και την όψη εξαγώνου με την ακμή του 6ου οίκου ) και στα θέματα του 12ου όικου και στα θέματα του 6ου οίκου και στα θέματα του πρώτου αλλά και στον ερμή,ήλιο και ωροσκόπο μου?[/
-
05-08-2008, 02:53 PM #10
Προσπερνώ την έντονη αγάπη σας προς τη γραμματική (σημεία στίξης),τις παραδόσεις (παροιμίες) και τη ζαχαροπλαστική (no comments!),για να σας απαντήσω οτι με όποιο δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Δια τούτο, σαν αρχάριος, θα προτιμούσα προτάσεις (και όχι υποδείξεις) απο κάποιο έμπειρο μέλος, που αν μη τι άλλο γνωρίζει πως δεν υφίσταται παρθενογέννεσις στη γνώση και συνεπώς δεν μαθαίνει αστρολογία δια της μεθόδου της επιφωτίσεως.
Και επειδή μου αρέσει να προσφέρω χαρά στους συνανθρώπους μου, είμαι στη διάθεσή σας για πολλά ακόμη :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.