- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 14
Thread: Εύρεση ώρας γέννησης
-
31-07-2008, 12:45 PM #1
Εύρεση ώρας γέννησης
Καλημέρα σας!
Ελπίζω να έχω μπει στη σωστή ενότητα...
Ο σύντροφος μου ψάχνει να βρει την ώρα γέννησης του και του είπα να βγάλει πιστοποιητικό γέννησης μέσω ΚΕΠ.
Εκανα σωστά ή ζήτησε λάθος έγγραφο; Αν ναι, μήπως ξέρετε σε ποιο έγγραφο αναγράφεται η ώρα γέννησης;
Ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων αν έχει ξαναμπεί η συγκεκριμένη ερώτηση αλλά δεν είχα χρόνο να το ελέγξω.
Ευχαριστώ πολύ!
:bigsmile:
-
31-07-2008, 12:50 PM #2
Re: Εύρεση ώρας γέννησης
Αγαπητή φίλη
Στη Ληξιαρχική πράξη γέννησης αναγράφεται η ώρα γέννησης, ειδικά να την ζητήσετε (κανονικά πρέπει να την προσθέτουν΄). Στο πιστοποιητικό δεν αναγράφεται.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
31-07-2008, 01:14 PM #3
Ωχ... ώστε έτσι ε;;;
Θα με σφάξει.
Μπορεί να την προμηθευτεί κι αυτή από τα ΚΕΠ αν γνωρίζετε;
Και κάτι ακόμα... Θα ζητήσει να αναγράφεται η ώρα γέννησης στη ληξιαρχική πράξη; Δεν αναγράφεται υποχρεωτικά;
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
-
31-07-2008, 02:01 PM #4
Ναι, μπορεί να την πάρει από τα ΚΕΠ. Ας πει πως πρόκειται για μία κληρονομιά, ένα γάμο, κάτι σοβαρό, αν τον ρωτήσουν. Κανονικά εκεί πρέπει να αναγράφεται, αλλά επειδή μπορεί να μην την γράψουν θεωρώντας το μη σοβαρό, ως πληροφορία, ας πει πως πρέπει να είναι κάθε λεπτομέρεια, ακόμη και η ώρα. Πιστεύω θα την βάλουν.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
31-07-2008, 02:34 PM #5
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σας!
-
31-07-2008, 05:44 PM #6
Αλλιώς, από το Μαιευτήριο...:bigsmile:
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
01-08-2008, 01:53 PM #7
Αστο κούκλα μου! Τι γυναικείο μυαλό έχω...
Το έχω σκεφτεί ήδη!!!!!!
Αν δεν βρούμε λύση με το ληξιαρχείο θα πάμε στο μαιευτήριο!!! (Αν και μεταξύ μας, δεν έχω ιδέα αν υπάρχουν αρχεία από το 1971...)
Θα σκάσω αν δεν βρούμε τα στοιχεία!!!
:bigsmile::bigsmile:
-
01-08-2008, 02:27 PM #8
Εγώ είχα τηλεφωνήσει στο ληξ/είο και πολύ ευγενικά ζήτησα να μάθω την ώρα από το τηλέφωνο. η κοπέλα άνοιξε το κατάλληλο μεγάλο βιβλίο και μου είπε. Μου είπε επίσης ότι αυτό δεν το έχει ξανακάνει για κανένα, αλλά επειδή της μίλησα πολύ ευγενικά και πιθανόν την πέτυχα σε χαλαρή ώρα, έγινε η δουλειά μου.
αλλά μην νομίζεις ότι ξεμπερδεύεις έτσι εύκολα. και να δεις την ώρα, δεν θα είσαι ποτέ σίγουρη. Συνήθως οι νοσοκόμες-γραφιάδες, την στογγυλοποιούν την ώρα, παλιότερα τουλάχιστον. πρέπει πιθανόν να γίνει και διόρθωση ωροσκοπίου.Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
01-08-2008, 02:31 PM #9
Όταν ρώτησα για τον αδελφό μου είπαν ότι δεν είχαν αρχεία γιατί είχαν μπει τόσα νερά από μια πλημύρα που καταστράφηκαν τα αρχεία γεννήσεως από το συγγεκριμένο νοσοκομείο.
Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
02-08-2008, 01:19 AM #10
Σίγουρα όπως λέει και η φίλη sagimoon μπορεί κάποιες φορές να στρογγυλοποιούν την ώρα, αλλά δεν είναι δύσκολη μετά η διόρθωση όταν κάποιος έχει εμπειρία, γιατί η απόκλιση είναι μικρή. Εξ άλλου θα είστε κοντά στην ώρα, άρα και ο ωροσκόπος λίγο θα διαφέρει σε μοίρες.
Ακόμη και στις περισσότερες φορές που οι γονείς πίστευαν άλλη ώρα, το νοσοκομείο ήταν πιο ακριβές ή πιο κοντά στην σωστή ώρα, τουλάχιστον όσα χρόνια κάνω διορθώσεις. Γιατί γενικά, καταγράφουν εκείνη την ώρα το παιδί και προχωρούν στο επόμενο. Μόνο να γεννηθούν πολλά μωράκια παράλληλα.... ίσως αργήσουν:bigsmile:
καλή επιτυχία στην έρευνα
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.