s
Ίδιος ωροσκόπος... Τι σημαίνει?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Ίδιος ωροσκόπος... Τι σημαίνει?

Γεια χαρά, και καλώς σας βρίσκω. Γράφτηκα πολύ πρόσφατα εδώ και συγχαρητήρια για το πολύ αξιόλογο site σας.

Μετά την εγγραφή μου εδώ έβγαλα τον δικό μου γενέθλιο χάρτη καθώς επίσης και της κοπέλας που με ενδιαφέρει αυτήν την περίοδο. Κατόπιν «έβγαλα» και την ερωτική μας συναστρία.

Είμαι Ιχθύς με ωροσκόπο Τοξότη ενώ εκείνη είναι Δίδυμος με ωροσκόπο πάλι Τοξότη.

-Θεωρείται γενικά καλό όταν έχεις τον ίδιο ωροσκόπο με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει?

-Όταν υπολογίζουμε την ερωτική συναστρία από το σχετικό link της αρχικής σελίδας, στο γεωγραφικό μήκος και πλάτος βάζουμε τα στοιχεία της πόλης που γεννήθηκε το άτομο ακόμα και όταν αυτό γεννήθηκε και ζει στο εξωτερικό?

-Τα αποτελέσματα της ερωτικής συναστρίας δίνουν και κάποια νούμερα τα οποία ονομάζουν «ΑΝΟΧΗ»... Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου εξηγήσει τι εννοούν αυτά τα νούμερα και πως ερμηνεύονται?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις και ελπίζω να βοηθηθώ...

Να είστε καλά...

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Ίδιος ωροσκόπος... Τι σημαίνει?

Αγαπητέ φίλε

Καλώς ήρθατε στην μεγάλη μας κοινότητα και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

Για ερωτήσεις σε προσωπικά θέματα υπάρχει η ενότητα "εραστές της αστρολογίας", οπότε είναι προτιμότερο στο μέλλον να θέτετε εκεί απορίες και όσα μέλη μπορούν θα σας απαντήσουν.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις ερωτήσεις σας, στο ωροσκόπιο γέννησης δεν αλλάζουν τα στοιχεία γέννησης. Μόνο σε περίπτωση υπολογισμού ετήσιου ωροσκοπίου (μέρος της πρόγνωσης) αλλάζει ο τόπος, αν χρειαστεί.

Το να έχετε ίδιο ζώδιο στον ωροσκόπο είναι ένα σημείο προσέγγισης, αλλά το σύνολο του χάρτη και της συναστρίας σας θα αναδείξει τα θετικά και τα αρνητικά μεταξύ σας.

Ανοχή εννοείται πως αφορά τις όψεις. Οι όψεις μεταξύ των πλανητών δεν είναι πάντα ακριβείας. Αλλά αυτό προϋποθέτει να γνωρίζετε τι σημαίνει η όψη μεταξύ των πλανητών (στο φόρουμ θα βρείτε ανάλογα άρθρα κάνοντας "αναζήτηση") και θα μπορείτε να ερμηνεύσετε κάποια δεδομένα. Αν δεν γνωρίζετε αστρολογία, καλά θα είναι να ξεκινήσετε σιγά-σιγά από απλά βήματα κατανόησης της γνώσης αυτής και μετά να προσπαθήσετε για ερμηνεία.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Re: Ίδιος ωροσκόπος... Τι σημαίνει?

Ευχαριστω πολυ κ. Σιμου, θα ψαξω παραπανω...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)