- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: ωριαια αστρολογια
-
29-07-2008, 01:30 AM #1
ωριαια αστρολογια
:bigsmile:σορυ που ανοιγω τοσο μεγαλο θεμα αλλα επειδη μπορει να θελει κ κανεις αλλος να ρωτησει πανω σε αυτο το κλαδο....:embarrest
να αρχισω λοιπον με τις δικες μ αποριες
παρακαλω οποιος εχει χρονο να μου απαντησει καιγομαι
λοιπον σε αισθηματικη ερωτηση ο ωροσκοπος ειναι στο ταυρο αρα ο κυβερνητης ειναι η αφροδιτη.σωστα?
βλεπουμε την ακμη του 7ου στο σκορπιο.ο 7ος οικος ειναι κενος...ο κυβερνητης του 7 ου?θα παρουμε τον αρη?
αφου στην ωριαια εχουμε να κανουμε με πλανητες μεχρι κρονο:unsure:
αρα ο σημειοδοτες εναι η αφροδιτη κ αρης??κ ψαχνουμε οψεις αναμεσα τους?
-
29-07-2008, 03:05 PM #2
Re: ωριαια αστρολογια
και τις όψεις της Σελήνης βλέπουμε και απο τα λίγα που γνωρίζω είναι ότι στην ωριαία οι παράγωγοι οίκοι είναι σημαντικοί
-
29-07-2008, 04:21 PM #3
Εαν οπως λες καίγεσαι, θα σου πρότεινα να διαλέξεις εναν αστρολόγο της επιλογής σου, γιατι δεν νομίζω να βοηθηθείς ιδιαιτερα απο εμας που ακομα προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας πανω στην κλασική Αστρολογία..που εξάλλου ειναι η βάση για όλους τους άλλους κλάδους...αλλα αμα τα θεμελια δεν ειναι γερα και πας να χτίσεις το οικοδόμημα καταρρέει !!!
Γι'αυτό σου λεεεεέω....
-
29-07-2008, 04:39 PM #4
Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!
-
29-07-2008, 09:01 PM #5
Αγαπητά μέλη
Όπως ήδη ανέφερε πολύ σωστά η black moon, είναι σχεδόν απίθανο να βρείτε την απάντηση μέσω Ωριαίας αστρολογίας, αν δεν την έχετε διδαχτεί και δεν έχετε αρκετό εξασκηθεί σ'αυτήν.
Η Ωριαία έχει πολύ αυστηρούς κανόνες και δεδομένα που δεν έχουν την οπτική του κλασικού γενεθλίου χάρτη. Η κα Γιαννακοπούλου που είναι η πρώτη διδάξασα στην Ελλάδα και την θεωρώ πολύ αξιόπιστη γιατί την σπούδασε σε ειδική σχολή του εξωτερικού, έλεγε πως κάποιος πρέπει να έχει μία δεκαετή εμπειρία στην αστρολογία για να αρχίσει να κατανοεί την Ωριαία. Δεν το θεωρώ υπερβολή. Αλλά ούτως ή άλλως επειδή μπορεί να την σπουδάσετε νωρίτερα, δεν γίνεται πριν να έχετε μία σαφή κατανόηση της αστρολογίας σε πολλά επίπεδα. Και θα χρειαστεί να σας διδαχθεί η μεθοδολογία.
Αν νομίζετε πως κάποιος θα σας απαντήσει με ωριαίο ερώτημα σε λίγα λεπτά, απλά σας κοροϊδεύει! Αυτό είχα να προσθέσω για ενημέρωση, επειδή ο κλάδος αυτός, αν και μοιάζει περισσότερο με μαντική, έχει πολύ αυστηρά κριτήρια και απαιτεί χρόνο και μελέτη σε κάθε ωροσκόπιο. Η ίδια η κα Γιαννακοπούλου υπηστήριζε πως πρέπει να απαντάμε αρκετά αργότερα από την ερώτηση, για να έχουμε χρόνο να μελετήσουμε όλες τις πτυχές.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
29-07-2008, 09:32 PM #6
Με όσα έχω επιχειρήσει να διαβάσω για την ωριαία αστρολογία, η οποία μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, συμφωνώ κι εγώ ότι είναι στην κυριολεξία ένας λαβύρινθος -- οι μηχανισμοί και οι τεχνικές για την ερμηνεία είναι τελείως διαφορετικά από ό,τι ισχύει για το γενέθλιο ωροσκόπιο.:embarrest
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.