- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: επιρροή εκλείψεων
-
18-07-2008, 06:00 PM #1
επιρροή εκλείψεων
Γειά σας, έχει λίγο καιρό που ασχολούμαι με την αστρολογία και έχω παρατηρήσει κάτι. Και σε μένα και σε μια φίλη μου οι φάσεις που επηρρεάζουν την ψυχολογία "χτυπούν" κάποιες μέρες νωρίτερα. Κυρίως οι εκλείψεις που επηρρεάζουν τη ψυχολογία μου τρείς μέρες πρίν και κάθε φορά ψάχνω βλέπω εκτ ων υστέρων οτι ακολουθεί κάποια έκλειψη η κάποια άσχημη όψη. και την κυριως ημέρα των επιρροών συνήθως δεν με επηρεάζουν. Γιατι συμβαίνει αυτό??
Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
19-07-2008, 01:15 AM #2
Re: επιρροή εκλείψεων
hello.....τι εννοεις 3 μερες πριν και μετα????και πωςεπηρρεαζεται η ψυχολογια σου?????Μηπως αυθυποβαλλεσαι????Δηλαδη περιμενεις οτι θαεπηρρεαστεις και τελικα το παθαινεις....απ'οτι ξερω οι εκλειψεις αρχιζουν να επηρρεαζουν πολυ πιο πριν....και μετα....
-
19-07-2008, 01:52 AM #3
το σκέφτηκα μάπως αυθυποβάλλομαι αλλα πολλές φορές μάθαινα για την έκλειψη αρκέτα μετά αφού με είχε επηρεάσει, και κάθε φορά 2-3 μέρες πρίν. Εκείνες τις μέρες με πιάνει κάτι σαν κατάθλιψη χάνω την όρεξη μου και γενικώς η διάθεση μου πέφτει κατακόρυφα.. Γενικά και κάθε φορά που τυχαίνει να υπάρχει κάποια δύσκολή όψη και την μαθαίνω εκ των υστέρων πάντα συμπτωματικά γύρω στις τρεις μέρες πριν΄είχα τα ανάλογα "συμπτώματα".
-
19-07-2008, 01:59 AM #4
Από τη δημοσίευση του Ζωή και Ζώδια Αστρολογία για όλους - View Single Post - Ζωή & Ζώδια Αυγούστου 2008, βλέπουμε ότι υπάρχει αφιέρωμα στις εκλείψεις, ίσως βοηθήσει στην κατανόηση του θέματος. Από την άλλη, μια σύνοδος (έκλειψη) μπορεί σε κάποιους να βγαίνει κάπως, σε κάποιους άλλους κάπως αλλιώς. Είναι σχετικό και λογικό, αφού πρόκειται για γεγονός που μας αφορά όλους...:bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
23-07-2008, 01:21 PM #5
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕ ΕΠΕΙΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ (11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ.
-
23-07-2008, 10:13 PM #6
-
25-07-2008, 01:25 AM #7
βλεπω οτι ειμαστε ολοι τρομοκρατημενοι με τις επιρροες των εκλειψεων!!αθτο που παρατηρησα φετος παντως ειναι οτι πραγματικα πολλες σχεσεις που δεν βασιστηκαν στην ειλικρεινια η ειχαν μια δοση ταλαιπωριας διαλυθηκαν κατα την περιοδο του φεβρουαριου .
Ειναι αραγε τοσο δυνατη η επιρροη των εκλειψεων ??
-
25-07-2008, 01:52 AM #8
-
28-07-2008, 07:59 PM #9
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.