s
επιρροή εκλείψεων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

επιρροή εκλείψεων

Γειά σας, έχει λίγο καιρό που ασχολούμαι με την αστρολογία και έχω παρατηρήσει κάτι. Και σε μένα και σε μια φίλη μου οι φάσεις που επηρρεάζουν την ψυχολογία "χτυπούν" κάποιες μέρες νωρίτερα. Κυρίως οι εκλείψεις που επηρρεάζουν τη ψυχολογία μου τρείς μέρες πρίν και κάθε φορά ψάχνω βλέπω εκτ ων υστέρων οτι ακολουθεί κάποια έκλειψη η κάποια άσχημη όψη. και την κυριως ημέρα των επιρροών συνήθως δεν με επηρεάζουν. Γιατι συμβαίνει αυτό??
    Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όνομα:
    Φλοξ!

Re: επιρροή εκλείψεων

hello.....τι εννοεις 3 μερες πριν και μετα????και πωςεπηρρεαζεται η ψυχολογια σου?????Μηπως αυθυποβαλλεσαι????Δηλαδη περιμενεις οτι θαεπηρρεαστεις και τελικα το παθαινεις....απ'οτι ξερω οι εκλειψεις αρχιζουν να επηρρεαζουν πολυ πιο πριν....και μετα....

το σκέφτηκα μάπως αυθυποβάλλομαι αλλα πολλές φορές μάθαινα για την έκλειψη αρκέτα μετά αφού με είχε επηρεάσει, και κάθε φορά 2-3 μέρες πρίν. Εκείνες τις μέρες με πιάνει κάτι σαν κατάθλιψη χάνω την όρεξη μου και γενικώς η διάθεση μου πέφτει κατακόρυφα.. Γενικά και κάθε φορά που τυχαίνει να υπάρχει κάποια δύσκολή όψη και την μαθαίνω εκ των υστέρων πάντα συμπτωματικά γύρω στις τρεις μέρες πριν΄είχα τα ανάλογα "συμπτώματα".

Από τη δημοσίευση του Ζωή και Ζώδια Αστρολογία για όλους - View Single Post - Ζωή & Ζώδια Αυγούστου 2008, βλέπουμε ότι υπάρχει αφιέρωμα στις εκλείψεις, ίσως βοηθήσει στην κατανόηση του θέματος. Από την άλλη, μια σύνοδος (έκλειψη) μπορεί σε κάποιους να βγαίνει κάπως, σε κάποιους άλλους κάπως αλλιώς. Είναι σχετικό και λογικό, αφού πρόκειται για γεγονός που μας αφορά όλους...:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕ ΕΠΕΙΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ (11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ.

Quote Originally Posted by δελφινι View Post
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕ ΕΠΕΙΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ (11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ.

Ειμαι σιγουρη πως θα υπαρξει καποιο άρθρο σχετικα οποτε κανε λιγη υπομονη...:bigsmile:
    Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
    Για να χαίρομαι.
    Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
    Για να μαθαίνω!

βλεπω οτι ειμαστε ολοι τρομοκρατημενοι με τις επιρροες των εκλειψεων!!αθτο που παρατηρησα φετος παντως ειναι οτι πραγματικα πολλες σχεσεις που δεν βασιστηκαν στην ειλικρεινια η ειχαν μια δοση ταλαιπωριας διαλυθηκαν κατα την περιοδο του φεβρουαριου .
    Ειναι αραγε τοσο δυνατη η επιρροη των εκλειψεων ??

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by parikaras View Post
    βλεπω οτι ειμαστε ολοι τρομοκρατημενοι με τις επιρροες των εκλειψεων!!αθτο που παρατηρησα φετος παντως ειναι οτι πραγματικα πολλες σχεσεις που δεν βασιστηκαν στην ειλικρεινια η ειχαν μια δοση ταλαιπωριας διαλυθηκαν κατα την περιοδο του φεβρουαριου .
    Νομίζω τόσο, όσο και η δύναμη της αλήθειας! :bigsmile:

Quote Originally Posted by parikaras View Post
    Συγγνωμη αλλα οι εκλειψεις του Φεβρουαριου και του Αυγουστου σχετιζονται?????????????? Γιατι το Φεβρουαριο χωρισα και τα ξαναβρηκαμε πριν εναμιση μηνα. Μη μου λετε τωρα τετοια!!!!!!!!!!!!! Να το παρω αποφαση. Ελεος με οσα γινανε περσι το Φεβρουαριο-Μαρτιο!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)