- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 251 to 260 of 420
-
21-07-2008, 10:20 PM #251
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Aρα καταλήγουμε οτι η εκδίκηση αφορά κυρίως θιγμένα συμφέροντα!!!:idea:
-
21-07-2008, 10:42 PM #252
-
22-07-2008, 01:09 AM #253
Επειδει παντα υποθετικα μιλαμε [δεν μου συμβαινει κατι αναλογο ]τα παιδια δεν θα τα χρησιμοποιουσα ποτε και μετα απο 30 χρονια γαμου αυτα εχουν παρει τον δρομο τους ειναι μεγαλα πια.Θα τον τσακιζα με αλλους τροπους .Οσο το αν θα ειμαι παντα η μητερα των παιδιων του αυτο ειναι σιγουρο ,το θεμα ειναι οτι αυτος τι πατερας θα ειναι;Και φυσικα μηδενιζει τα 30 χρονια γαμου μας και μηδενιζει εμενα σαν ανθρωπο ηθικα,προσωπικα,κοινωνικα, υναισθηματικα ,οικονομικα,γιατι εγω ημουν που τον στειρηξα απο τα 16 χρονια μου ,εγω ημουν που οταν ηταν φανταρος με ενα παιδι να δουλευω στα εργοστασια για του στελνω χρηματα και να φροντιζω την μικρη μας κορη. Αγαπιομασταν και το παλεψαμε μαζι ,ημουν παντα γυναικα ,ερωμενη ,μανα ,και φιλη του τον στιρηξα στις επιλογες του ημουν παντα διπλα του με ψυχη και καρδια ,με πολυ μεγαλους κοπους και δουλεια και στραπατσα πολλα παντα ειμασταν μια γροθεια και ειναι τωρα ενα μεγαλο στελεχος σε μια εταιρια με πολυ καλο μισθο και επειδη νιωθει δυνατος και η τσεπη γεματη ερωτευται την ταδε και φευγει; Εγω οχι μονο πλωρη θα βαλω για να τον κανω ενα με το πατωμα και εγω δεν ξερω τι....[οχι μακαβρια πραγματα ]
Υ.Γ.παντα υποθετικα μιλαω. Αν θα γινοταν κατι τετοιο σε μενα πως θα αντιδρουσα.
Υ.Γ.Ολα τα υπολοιπα ειναι η ζωη μου που την μοιραζωμαι αυτην την στιγμη μαζι σας
Αγαπητα μελη να ειστε καλα
με σεβασμο προς ολους Δεσποινα
-
22-07-2008, 10:19 AM #254
-
22-07-2008, 10:19 AM #255
[QUOTE=leoma;60720] Δεν ανοικω ουτε στους εφοπλιστες ουτε στους βιομηχανους για να ξερει ο καθενας ποσα ειναι τα καραβια του και τα εργοστασια του για να κανω προγαμιαιο συμβολαιο αγαπητη μου!!!!
Ο γαμος για μενα δεν ειναι συμβολαιο που το σπανε και χωριζουν ΄΄αυτα δικα σου αυτα δικα μου΄΄ουτε συναιτερισμος ειναι ...
Ειναι μια ολοτητα ειναι ο ενας μεσα στον αλλον αλλιως δεν κανεις τιποτα..
ποια αποζημιωση μου λες ;πως να αποζημιωθη μια ψυχη ,μια καρδια.........και ολη κινει πορεια και τα ονειρα;
φιλικα
-
22-07-2008, 12:12 PM #256
Και πές πως οι δύο μετά από 20-30 χρόνια χωρίζουν (μακριά απο'δώ, φτού-φτού σκουληκομερμηγκότρυπα!!!), θα χαλαλίσουμε ακόμη τόσα για εκδίκηση?
μη δίνεις αξία στον ανύπαρκτο, θα νομίζει ότι έχει
Υ.Γ
Σ'ευχαριστούμε γιά το μοίρασμα!
-
03-08-2008, 05:06 PM #257
[QUOTE=ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ;60703][QUOTE=Aries&Libra;6 Ή από πότε όταν κάνουμε οικογένεια με κάποιον, θεωρούμε ότι έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εσαεί; Πάντα οι άλλοι φταίνε; Εμείς γιατί δε θέλουμε να δούμε τα "σημάδια" σε όλες μας τις σχέσεις; Κατα γενική ομολογία πιστεύω ότι όποιος πάει να μας βλάψει κάπου δεν θέσαμε τα όρια μας. Και το κακό πρέπει να κόβετε από τη ρίζα πριν ακόμα καρποφορήσει. Και προπαντώς πρέπει να ξέρουμε τι ακριβώς ζητάμε από τη ζωή και τους κοντινούς μας ανθρώπο. Δεν είναι καλύτερα να προχωράμε και να βλέπουν οι άλλοι τι είχαν και τι χάσανε;;;
Μια σχεση μπορει αγαπητο μελος να μην ειναι συμβολαιο αλλα επετρεψε μου να σου πω οτι η οικογενεια ειναι κατι περισσοτερο απο συμβολαιο.Οσο για τα ορια μας αυτο πεστο στις γυναικες που μετα απο 40 και 50 χρονια γαμου ο συζυγος την κανει ....με την αλλοδαπη γιατι τον αγαπησε.....,πως να προχωρησει αυτη η γυναικα;και τι να καταλαβει αυτη η γυναικα;τι εχασε; ολα τα εχασε .....πες μου αν τον εκδικηθει με οτι τροπο μπορει δεν θα του αξιζει;;;[/QUOTE]
Αγαπητή Δέσποινα, γιαυτό σε κάποιο άλλο Topic είχα πει ότι όταν πρόκειται για έρωτα Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ...γιατί ενώ έχεις μια (νομίζεις...) σταθερή κατάσταση ξαφνικά δεν ξέρεις από που σου ήλθε! Γενικότερα σε αυτή τη ζωή δεν μας ανήκει κανένας και τίποτα απόλυτα, ούτε καν τα παιδιά μας...γιαυτό θα πρέπει να έχουμε ισως προνοήσει από νωρίς στη ζωή μας να είμαστε ικανές και στα ''πόδια'' μας δυνατές και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ...για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μία πιθανή αντιξοότητα....χωρίς να περιμένουμε ή να εξαρτώμαστε από κανέναν....πόσο μάλλον από το σύζυγο.... για να μη χάνεις εσύ τον ''κόσμο'' όταν χάνεται ό συζυγος...πίστεψέ με τα παιδιά θα αισθάνονται πολύ πιο σίγουρα έτσι...
-
03-08-2008, 06:08 PM #258
χμ...αν μπορεις να μην δεθεις με εναν ανθρωπο που τον ζεις 24 ωρες το 24ωρο...αλλο ανεξαρτητος αλλο αναισθητος...
-
03-08-2008, 07:07 PM #259
Με αγάπη σου λέω να με πιστέψεις....
Όταν ζεις τη ζωή σου πραγματικά έχοντας τα δικά σου ενδιαφέροντα χωρίς να εξαρτάται από την24ωρη συνύπαρξη με κάποιον η υπόστασή σου είσαι πολύ πιο ευαίσθητη-ος αλλά και δυνατός ψυχολογικά ώστε όταν λείψει παρ΄όλες τις προσπάθειές σου εκείνος να μήν εμείνεις πίσω ένα απόλυτο ''ράκος'':sorry:
-
03-08-2008, 07:09 PM #260
Θα αναφερω δυο ετσι πραγματα που ψιλοταιριαζουν στη κουβεντουλα που γινεται..
Το πρωτο ειναι το διλλημα του σκατζοχοιρου που λετε....τα γλυκα σκατζοχοιρακια μας τις κρυες νυχτες του χειμωνα κανουν το εξης...πλησιαζει κοντα το ενα το αλλο για να ζεσταθουνε...αλλα!!!!!!!!!παιζε ι το εξης ζητημα..οταν ερθουν ΠΑΡΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ αρχιζουν τα αγκαθακια του ενος να τρυπανε το αλλο!!!Καπως ετσι ειναι οι διαπροσωπικες σχεσεις...για να μην τρυπιομαστε καλο θα ειναι να διατηρουμε μια μετριοπαθη κατασταση στο θεμα του παρε δωσε..και να αφησουμε κατα μερος τους πρωταθλητισμους και τους ηρωισμους και εγω τα εδωσα ολα και εσυ εδωσες αυτο και οχι μου εδωσες εκεινο και μπλα μπλα μπλα μπλα...μετριοπαθεια πανω απο ολααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και ετσι ουτε εκδικησεις ουτε διεκδικησειςςςςςς γιατι οταν ακουω ζυγαριες και ποιος εβαλε πιο πολλα κατι παθαινω....
Το δευτερο ειναι οι τελευταιες λεξεις του γλυκου μου Γουντι Αλλεν στο λατρεμενο "Αννυ Χολ"...."Παει ενας τυπος στον ψυχιατρο και λεει..-Γιατρε ο αδερφος μου νομιζει οτι ειναι κοτα .Απανταει ο ψυχιατρος΄-Ωραια πηγαινε τον σε ενα ασυλο..Και απανταει ο τυπος.."Ναι αλλα χρειαζομαι τα αυγα".Ετσι ειναι οι σχεσεις ...τρελες ανισορροπες, αδικες ,μας πουλανε, τους πιανουμε κοροιδο κλπ κλπ ..αλλαααααααααααααα χρειαζομαστε τα αυγα.....:bigsmile::bigsmile:Οποτε αφηστε τα κρυα πιαταα και τα σερβιρισματαα και βουρρρρρρ στο πατσα για νεες περιπετειες!!!!!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Και μια κατακλειδα ...Η εκδικηση σημαινει αναρχια..δηλαδη το ατομο που εκδικειται ουσιαστικα δεν εχει καμμια αρχη και κανεναν ηθικο κωδικα ή τουλαχιστον εχει αλλα τον προσαρμοζει οπως γουσταρει που αυτο ειναι κατι παρααα πολυ σπαστικο..Για να γινω κατανοητη.....αν εγω εχω σαν αρχη να μην κερατωνω,με κερατωσουν και εγω απο εκδικηση κερατωσω..ουσιαστικα ηταν πλαστη αυτη η αρχη που θεωρουσα οτι πρεσβευα...Ουσιαστικα παλι με τον εαυτο σου τα βαζεις...χιιιχιχιχι
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.