s
Η ΕΥΤΥΧΙΑ - Page 17
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 17 of 19 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 LastLast
Results 161 to 170 of 181

Re: Η ΕΥΤΥΧΙΑ

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Τελευταια στην ζωη μου ανακαλυψα οτι μονο το παιδικο γελιο και η εμπιστοσυνη στα ματια των παιδιων ειναι ανιδιοτελη
    και η υπαρξη μωρων στην ζωη αυτη ειναι τελεια και υπερκαλυπτει τα λοιπα τα οποια ομως πρεπει να βιωσεις για να εκτιμησεις την ευτυχια που ερχεται μεσα απο την παρουσια των παιδιων...:bigsmile:

και ακομα δεν εχω γινει μανα...:embarrest
    Σε νιωθω , σε νιωθω λεμεεεε.................... :bigsmile:
    Ειναι οντως υπεροχη η αισθηση της υπαρξης αυτων των μικρων τοσο γλυκων πλασματων στην ζωη μας !!!
    Τι να πω ? Εγω καλυπτομαι με ανιψακια προς το παρων ... (3 κοριτσαρες η μια Ιχθεις , η αλλη Ταυρος , η μκρη Κριος και ενας μπομπιρας , πολεμοχαρης Δυδιμος :nuts: )

Όνομα:
    Χρυσα...

Τελευταια στην ζωη μου ανακαλυψα οτι μονο το παιδικο γελιο και η εμπιστοσυνη στα ματια των παιδιων ειναι ανιδιοτελη
    και η υπαρξη μωρων στην ζωη αυτη ειναι τελεια και υπερκαλυπτει τα λοιπα τα οποια ομως πρεπει να βιωσεις για να εκτιμησεις την ευτυχια που ερχεται μεσα απο την παρουσια των παιδιων...:bigsmile:

πολυ απλα...πολυ αληθινα ......πολυ γελαστα κ κυριως πολυ ξεκαθαρα ειναι τα παντα για τα παιδια.ειναι πραγματικα ευτυχισμενα οταν τους ζωγραφιζεις εναν τραχαρια(καρχαρια) ενα τελαστιο(τεραστιο)φορτηγο!! !σε προσγειωνουν κ σε απογειωνουν σε χρονο dt...βλεπουν τα παντα με τα ματια της καρδιας τους...κ αυτο για καποιους λεει πολλα..κ για καποιους αλλους απολυτως τιποτα..οποτε οποιο παραμυθι κ αν διαλεξεις εσυ,σημασια εχει οχι πως θα το πεις...αλλα ποιος θα το καταλαβει οταν κ αν το ακουσει...
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Το πιο σημαντικό και η μόνη αλήθεια σε αυτή τη ζωή είναι τα παιδιά. Και πως καταλαβαίνουν τα μικρούλια την ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις γύρω τους στην πραγματική τους διάσταση......ότι και να τους πουμε εμείς οι μεγάλοι....είναι απίστευτο....

Όνομα:
    Σόφη

Το βασίλειο της ευτυχίας βρίσκεται στη σκέψη και στα αισθήματά μας.
    Όταν ακτινοβολείς αγάπη, ηρεμία και καλή διάθεση απέναντι σε όλους, οικοδομείς την ευτυχία για όλη σου τη ζωή.
    Γνωρίζω ότι όταν επαναλαμβάνονται συστηματικά σκέψεις, αυτές ριζώνουν στο υποσυνείδητο και γίνονται συνήθεια.
    Επιλέγω τη θετική σκέψη γιατί κατάλαβα ότι η ζωή μου είναι αποτέλεσμα των σκέψεών μου. Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη!

Με αγάπη
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Όνομα:
    dnaki

Η ευτυχία δεν είναι τρόπος ζωής..Είναι η ικανότητα του κάθε ανθρώπου να μπορεί να εκτιμάει όσα με κόπο έχει αποκτήσει,την υγεία του,την οικογένεια,τους φίλους,το σύντροφο του..Δυστηχώς έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα στο βωμό της υπερκατανάλωσης,και οι άνθρωποι σήμερα δεν εκτιμάμαι τις απλές καθημερινές χαρές,κοιτάμε μόνο να ήμαστε μπροστά!Και δε βγάζω τον εαυτό μου απέξω.
    Δεν μπορώ όμως να συγκρίνω με τίποτα πάνω σ αυτή τη γή την ευτυχία που νιώθω όταν ο τετράχρονος γιός μου με πέρνει σφιχτά αγκαλιά και μου λέει
    Αααχ!μανούλα μου καλήηη..Ομολογώ οτι πραγματικάVerneigung στο μεγαλείο του!(Προσπερνάω βέβαια το γεγονός οτι συνήθως μου το λέει όταν θέλει βολτίτσα στα jumbo..)
    What goes around comes around

Όνομα:
    Φλοξ!

"Βωμος υπερκαταναλωσης" βλεπω......ο ορος αυτος μου φερνει στο μυαλο καθηγητη φιλολογιας σε φροντιστηριο μεσης εκπαιδευσης που προετοιμαζει μαθητες 3ης δεσμης (τωρα εχουν καταργηθει οι δεσμες) για την εκθεση στις πανελληνιες.....
    Κωνσταντινα, δεν θα θυσιαζοσουν κι εσυ σ'αυτο τον βωμο αν το παιδακι σου, σου ελεγε -μετα το μανουλα μου καλη- αρχικα με ηρεμο τροπο, μετα βγαζοντας τσιριδες και κλαιγοντας σαν να το σφαζουν να του αγορασεις κατι ενω εισαι για ψωνια σε supermarket? Ελπιζω να μην με παρεξηγησεις απλα πηρα αφορμη απο τα λογια σου και εχω να πω πως οι γονεις ειναι οι ΠΡΩΤΟΙ που θυσιαζονται στο βωμο της υπερκαταναλωσης....για να "μπουκωσουν" με πολλα αχρηστα αγαθα τα τεκνα τους.......και μετα νιωθουν ευτυχισμενοι......:weird:

Όνομα:
    Χρυσα...

Υπαρχουν γονεις που πληρωνουν πολλα λεφτα για να μην ειναι γονεις..(και δεν εννοω μια"βοηθεια" απο γιαγια παππου κτλ.)αλλη κοπελα για το σπιτι,αλλη για το πιανο,αλλη για τον κινηματογραφο.αλλη και γω δεν ξερω γιατι...αυτη ειναι μια τραγικη κατασταση που ολοενα αυξανεται..ευτυχως βεβαια που υπαρχουν ακομη γονεις, που σεβονται κ εκτιμουν την αθωοτητα και την μοναδικοτητα των παιδιων τους,που τα αφηνουν να μεγαλωσουν με το παιχνιδι..με το κλαμμα με το μη και οχι με το απαγορευεται...που πεφτουν και ειναι εκει χωρις να τα σηκωνουν παντα...που τα παιρνουν αγκαλια και τους τραγουδανε...εστω και παραφωνα..που το οχι ειναι οχι και η απειλη εχει συνεπεια...αρα οταν εχει πεσει κατω και χτυπαει τοσο δυνατα τα ποδια του, που νομιζεις οτι δεν το γλυτωνεις το Κατ,που ουρλιαζει και τον ακουει ολο το Σουπερ..που φτυνει,κοκκινιζει(πολλα κανουν και εμετο ετσι για τις εντυπωσεις)και σε κοιταει η Κυρια Κουλα απο το απεναντι ραφι με κεινο το υφος(πως το μεγαλωσες ετσι το κακομαθημενο!!!αλλα τι φταιει αυτο παιδακι ειναι κτλ κτλ)και φυσικα οταν αντιλαμβανονται και κοινο!!!!τοτε δινουν πραγματικο ρεσιταλ...και εσυ δεν εισαι στην καλυτερη σου μερα,πολυ δουλεια στο γραφειο,σκουπισμα,μαγειρεμ α,θες να βγεις για εναν καφε που συνεχως ακυρωνεται..ΕΧΕΙΣ 3 επιλογες...1)Το αφηνεις να χτυπιεται αφου του εχεις εξηγησει και αταραχη συνεχιζεις τα ψωνια σου,εισαι σιγουρη οτι καποτε θα σταματησει...2)το βουτας..θα θελες απ το λαιμο προτιμας το χερι, παρατας τα ψωνια και τρεχεις σπιτι σου...αλλη φορα θα το χειριστεις αναλογα...3)Βλεπεις ο,τι κατι του γυαλισε..χμμμμ το αγοραζεις αμεσως,νιωθεις ενοχες..συνεχιζεται ομως ευτυχισμενοι τα ψωνια σας...:bigsmile:.....μανουλες κουραγιο
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Δεν έχω παρακολουθήσει τις σελίδες με όλες τις αναφορές του θέματος αλλά για μένα ένα κομμάτι της ευτυχίας είναι αυτός που σε αγγίζει να είναι αυτός που αγαπάς και κανείς άλλος.

Ευτυχία είναι επίσης να έχεις βρει τον άνθρωπο που θες να ζήσεις μαζί του και να μπορείς να ζήσεις χωρίς εμπόδια που φέρνουν απόγνωση και απελπισία

Όνομα:
    Φλοξ!

χμμμ....PECORA NERA.....ενδιαφερον αυτο που γραφεις.....Και εισαι διδυμος....αναρωτιεμαι τι ωροσκοπο εχεις.......:blink::bigsmile:

υγεια, αγαπη, ερωτας, φιλοι και οχι οικονομικα προβληματα...Αυτα
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 17 of 19 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)