s
Συναστρίες - Page 23
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 23 of 30 FirstFirst ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... LastLast
Results 221 to 230 of 293

Re: Συναστρίες

αν κρινω απο την οψη που αναφερεις ηλιος τριγωνο ηλιος κ πιο κατω αφροδιτη αντιθεση αφροδιτη κτλ..... μιλας για συναστρια κι οχι για συνθετο!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Έχεις δίκιο Skorpion πρόκειται για συναστρία(λάθος μου!). Σ΄αυτή τη σχέση υπάρχει έντονο το φιλικό στοιχείο όσο και το ερωτικό Tigre, αλλά και απογοήτευση-πόνος που προέρχεται από ελλειψη συνεννόησης στο ερωτικό κομμάτι(δική μου η αφροδίτη Tigre). Αναρωτιόμουν τι μπορεί να επικρατήσει...Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο!

Όνομα:
    dnaki

Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε μια συναστρία όπου η Αφροδίτη του ενός είναι στο ίδιο ζώδιο με τον Πλούτωνα του άλλου,αλλά δεν σχηματίζουν σύνοδο λόγω μοιρών,η "οψη συνόδου"δεν έχει καμία ισχύ?Λόγω του οτι ο Πλούτωνας είναι δυνατός πλανήτης με μεγάλη επίδραση ,λογικά δεν θα εκδηλώσει τα χαρακτηριστικά του?
    What goes around comes around

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε μια συναστρία όπου η Αφροδίτη του ενός είναι στο ίδιο ζώδιο με τον Πλούτωνα του άλλου,αλλά δεν σχηματίζουν σύνοδο λόγω μοιρών,η "οψη συνόδου"δεν έχει καμία ισχύ?Λόγω του οτι ο Πλούτωνας είναι δυνατός πλανήτης με μεγάλη επίδραση ,λογικά δεν θα εκδηλώσει τα χαρακτηριστικά του?
    Νομίζω πως όχι. Γενικότερα, ο Πλούτωνας λόγω της βραδύτατης κίνησής του σηκώνει πολύ μικρή ανοχή. Γύρω στις 2 - 3 μοίρες, είναι καλά. Αλλά και πάλι, μην τον υπερτιμάς τόσο. Ειδικά σε ότι αφορά αισθηματικά θέματα. Δεν είναι απαραίτητο να κάνει όψεις ο Πλούτωνας για να νιώσουν τα άτομα έντονα συναισθήματα.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

με την οψη πλουτωνας τετραγωνο λιλιθ τι παιζει??
    πως μετραω τα θετικα κ τα αρνητικα μιας συναστριας?καπου ειχα δει οτι διαχωριζεις τις σκληρες οψεις με τις ευνοικες............

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by tigre View Post
    με την οψη πλουτωνας τετραγωνο λιλιθ τι παιζει??
    πως μετραω τα θετικα κ τα αρνητικα μιας συναστριας?καπου ειχα δει οτι διαχωριζεις τις σκληρες οψεις με τις ευνοικες............
    Στα φορουμ του site εχει πολυ ενδιαφεροντα αρθρα που θα σου δωσουν και σφαιρικη εικονα του πραγματος και πιο εξειδικευμενη.
    Η οψη που αναφερεις σιγουρα δεν ειναι απο τις πιο σημαντικες, αλλα επισης υπαρχουν αρθρα για την λιλιθ και τον Πλουτωνα τα χαρακτηριστικα των οποιων μπορεις να συνδυασεις "πατωντας" και στα ζωδια στα οποια βρισκονται και στους οικους. :bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

καλησπερα σε ολους.
    βλεποντας καποιους χαρτες δικων μου ατομων θελω να σας ρωτησω γιατι μου εκανε τρομερη εντυπωση καποιες οψεις που ειδα.

1. Ηλιος-Βορειος δεσμος και κληρος τύχης του ανδρα σε συνοδο με την Αφροδιτη της γυναικας με 2ο μοιρες περιπου διαφορα (στον 10ο οικο Ταυρου) και συνοδο Αρη του με Αφροδίτη της (7 μοιρες όμως διαφορα)

2.Σελήνη -Κρόνος και χείρωνας ανδρα συνοδο με Βορειο Δεσμο γυναικας στον 8ο της οικο Ιχθυων.

Θα μπορουσαμε να πουμε οτι και για τα 2 ατομα ειναι μια σχεση ζωής???
    Πολυ καρμα μου φιανεται παιζει εδω.

να αναφερω οτι και τα 2 ατομα εχουν και απο 1 αποτυχημενο γαμο.

Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει ..

Ευχαριστω πολυ

Το ότι ήταν μοιραία σχέση το ήξερα απο το πρώτο δευτερόλεπτο που τον αντίκρυσα πέντε χόρνια πριν, το ότι θα πραγματωνόταν 4 χρόνια μετά, και τί επακόλουθα θα είχε , ούτε η πιο τρελή μου φαντασία δεν μπορούσε να βάλει κατά νου.....
    Γνωρίζετε παιδιά (είμαι σχετικά καινούργια στο αστρολογικό κουρμπέτι) τι μπορέι να σημαίνουν συγκεκριμένα τα εξής :

A-->Σελήνη Τρίγωνο Ήλιος του Β (αυτός)
    Σελήνη Τρίγωνο Αφροδίτη
    Σελήνη Τρίγωνο Χείρων
    Σελήνη Αντίθεση Λίλιθ
    Αφροδίτη Αντίθεση Σελήνη
    Αφροδίτη Αντίθεση Πλούτωνας
    Αρης Αντίθεση Σελήνη
    Αρης Τρίγωνο Αρης
    Λίλιθ Τετράγωνο Ουρανός
    Ουρανός Σύνοδος Ποσειδώνας
    Ουρανός Σύνοδος Β. Δεσμός
    Ουρανός Σύνοδος Βέρτεξ
    Ποσειδώνας Σύνοδος Αφροδίτη
    Πλούτωνας Σύνοδος Ουρανός
    Βέρτεξ Αντίθεση Λίλιθ

Γνωρίζει κανείς που έγκειται το μοιραίο της σχεσης συναστριακά; Εϊναι βιώσιμες τέτοιες όψεις ή μήπως είναι αυτό που άρχισαμε να πιστευουμεμετά τον τελευατίο χωρισμό "I cannot live with you nor without you"

Kανείς να δώσει τα φώτα του????

10. Re: Συναστρίες

Αφροδίτη Αντίθεση Σελήνη
    Αφροδίτη Αντίθεση Πλούτωνας
    Ουρανός Σύνοδος Β. Δεσμός
    Ουρανός Σύνοδος Βέρτεξ
    Πλούτωνας Σύνοδος Ουρανός
    Βέρτεξ Αντίθεση Λίλιθ

Εγώ θα ξεχώριζα αυτές τις όψεις για το καρμικό της υπόθεσης. Και είναι και πολύ ισχυρές κατά τη γνώμη μου και δηλώνουν μια "μοιραία σχέση" που μάλλον ήρθε ξαφνικά για το άτομο Β.
    Οι υπόλοιπες σας δίνουν μια πολύ καλή συναστρία, και επικοινωνία, αν και νομίζω το άτομο Β είναι αυτό που βιώνει πιο έντονα το μεταφύσικο στοιχείο λόγω των συνόδων της σελήνης του. Το άτομο Α μάλλον ένιωσε πιο έντονα το θέμα έλξης κ συμβατότητας
    Αυτά βέβαια με κάθε επιφύλαξη...
    Καλή συνέχεια Rattlesnakes και καλό ξεμπέρδεμα με τα καρμικά χρέη :P !!!

Page 23 of 30 FirstFirst ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 86 users browsing this thread. (0 members and 86 guests)