s
Η ΕΥΤΥΧΙΑ - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 19 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 121 to 130 of 181
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Η ΕΥΤΥΧΙΑ

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Αρα η ευτυχια ειναι υποκειμενικη..αρα σταθερο συμπερασμα δεν βγαινει...
    Νομίζω πως αυτό είναι φυσικό, να είναι υποκειμενική η ευτυχία...

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Αρα η ευτυχια ειναι υποκειμενικη..αρα σταθερο συμπερασμα δεν βγαινει...
    Δεν είναι υποκειμενική. Aυτός που είναι ευτυχισμένος ξέρει ότι είναι ευτυχισμένος, όπως και ο δυστυχισμένος ξέρει ότι είναι δυστυχισμένος. Kαι πάντα ο καθένας για τους λόγους του.

Aν εννοόύμε υποκειμενικό στα πλαίσια του ότι εμένα με κάνει ευτυχισμένο η νίκη της ομάδας μου την Kυριακή στο ποδόσφαιρο, και κάποιον άλλον ο λογαριασμός του στην τράπεζα που αυξάνεται ή το σουφλέ που πέτυχε.... τότε ναι, υπάρχει υποκειμενικότητα. Aλλά το συναίσθημα είναι πάντα το ίδιο. H πυροδότηση αλλάζει!

:toung:

Πιστεύω ότι έχει εξαντληθεί το θέμα πάντως. :unsure:
    may..

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by may View Post
    Δεν είναι υποκειμενική. Aυτός που είναι ευτυχισμένος ξέρει ότι είναι ευτυχισμένος, όπως και ο δυστυχισμένος ξέρει ότι είναι δυστυχισμένος. Kαι πάντα ο καθένας για τους λόγους του.

Aν εννοόύμε υποκειμενικό στα πλαίσια του ότι εμένα με κάνει ευτυχισμένο η νίκη της ομάδας μου την Kυριακή στο ποδόσφαιρο, και κάποιον άλλον ο λογαριασμός του στην τράπεζα που αυξάνεται ή το σουφλέ που πέτυχε.... τότε ναι, υπάρχει υποκειμενικότητα. Aλλά το συναίσθημα είναι πάντα το ίδιο. H πυροδότηση αλλάζει!

:toung:

Πιστεύω ότι έχει εξαντληθεί το θέμα πάντως. :unsure:
    Δεν ειμαι σιγουρη οτι το συναισθημα ειναι παντα ιδιο και οτι διαφερει μονο η αιτια που το προκαλει. Εχουμε διαφορετικη συναισθηματικη ποιοτητα [και "ποσοτητα", -βλεπε "ενταση"].
    Η γη, το νερο, η φωτια και ο αερας βιωνουν με διαφορετικο τροπο αυτο που ονομαζουμε "ευτυχια". Η λεξη αυτη ειναι μαλλον ενα πασπαρτου ....
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Δεν ειμαι σιγουρη οτι το συναισθημα ειναι παντα ιδιο και οτι διαφερει μονο η αιτια που το προκαλει. Εχουμε διαφορετικη συναισθηματικη ποιοτητα [και "ποσοτητα", -βλεπε "ενταση"].
    Η γη, το νερο, η φωτια και ο αερας βιωνουν με διαφορετικο τροπο αυτο που ονομαζουμε "ευτυχια". Η λεξη αυτη ειναι μαλλον ενα πασπαρτου ....
    Nαι, αυτό που λες έχει να κάνει με τον τρόπο που βιώνει ο καθένας το εκάστοτε συναίσθημα, κάτι που εξαρτάται από πάρα μα πάρα πολλούς παράγοντες!!
    may..

Όνομα:
    Κυριακή

Nαι, αυτό που λες έχει να κάνει με τον τρόπο που βιώνει ο καθένας το εκάστοτε συναίσθημα, κάτι που εξαρτάται από πάρα μα πάρα πολλούς παράγοντες!!
    Φυσικα εξαρταται απο παρα πολλους παραγοντες. Πιστευω οτι κατα βαση ειναι υποκειμενικο συναισθημα και εξαιρετικα σπανιας ποιοτητας. Οι περισσοτεροι βαφτιζουμε "ευτυχια" την ικανοποιηση. Εχουν μια συναφεια βεβαιως αλλα δεν ειναι το ιδιο.
    Η ευτυχια μπορει να εμπεριεχει ακομη και θλιψη.
    Η ικανοποιηση να ειναι απορροια φθονου ή εκδικησης...

Όνομα:
    Silia

Φυσικα εξαρταται απο παρα πολλους παραγοντες. Πιστευω οτι κατα βαση ειναι υποκειμενικο συναισθημα και εξαιρετικα σπανιας ποιοτητας. Οι περισσοτεροι βαφτιζουμε "ευτυχια" την ικανοποιηση. Εχουν μια συναφεια βεβαιως αλλα δεν ειναι το ιδιο.
    Η ευτυχια μπορει να εμπεριεχει ακομη και θλιψη.
    Η ικανοποιηση να ειναι απορροια φθονου ή εκδικησης...
    Είναι μια άποψη όλο αυτό που περιγράφεις, αλλά και όπως το περιγράφεις, αλλά εγώ δεν μπορώ να είμαι τόσο ακραίων πεποιθήσεων.

may..

Όνομα:
    Κυριακή

Είναι μια άποψη όλο αυτό που περιγράφεις, αλλά και όπως το περιγράφεις, αλλά εγώ δεν μπορώ να είμαι τόσο ακραίων πεποιθήσεων.

Διυλιζω τον κονωπα για να μπορω να καταπιω και την καμηλο!! :bigsmile:

Δεν νομιζω οτι ειναι πεποιθησεις [ακραιες!:nuts:] τις οποιες πρεπει να ενστερνιζεται καποιος, απλως παραθεση οριων και υποτυπωδης προσπαθεια ξεκαθαρισματος...
    Συν [+] μια επαναληψη της αποψης μου οτι δεν υπαρχει μια και μοναδικη για ολους "ευτυχια". Αρα ειναι τουλαχιστον περιττο να αναμενουμε απαντηση στην οποια θα πρεπει να προσαρμοστουμε ολοι!

Όνομα:
    Silia

Διυλιζω τον κονωπα για να μπορω να καταπιω και την καμηλο!! :bigsmile:

Δεν νομιζω οτι ειναι πεποιθησεις [ακραιες!:nuts:] τις οποιες πρεπει να ενστερνιζεται καποιος, απλως παραθεση οριων και υποτυπωδης προσπαθεια ξεκαθαρισματος...
    Συν [+] μια επαναληψη της αποψης μου οτι δεν υπαρχει μια και μοναδικη για ολους "ευτυχια". Αρα ειναι τουλαχιστον περιττο να αναμενουμε απαντηση στην οποια θα πρεπει να προσαρμοστουμε ολοι!
    Εννοείται αυτό! Kαι για εμένα ισχύει άλλωστε..
    may..

Καλημέρα σε όλους!! Δεν πιστευω στην 'ευτυχία' γιατι για μένα απλά δεν υπάρχει!! Η λέξη ευτυχία περιγράφει μια κατάσταση η οποία μεταβάλεται ανάλογα με το άτομο που την 'αναζητά΄ και φυσικά δεν την βρίσκει. Πρόκειται για μια ανθρώπινη εφεύρεση που σκοπό μοναδικό της εχει να ξεκουράσει τη σκέψη του ανθρώπου απο την αιώνια αναζήτηση του σκοπού της υπαρξής μας.
    Δεν πρόκειται να την βρει κανείς γιατι απλα την εχει δημιουργήσει ο άνθρωπος για να είναι 'απιαστη΄!!Για δείτε-σαν παράδειγμα-ο καθένας μόνος του τις ιδιότητες που δίνουμε στην 'ευτυχία'
    που απο μόνες του είναι άπιαστες και σαν αποτέλεσμα εχει την στεναχώρια του εκάστοτε ανθρώπου αφου δεν μπορεί να την κατακτήσει. Δεν υπάρχει ευτυχία με λίγα λόγια η μόνη που θυμάμαι είναι μια γυναίκα που γνώρισα στις διακοπές τελευταία..

Ο ορισμός της ευτυχίας, αν ανοίξει κάποιος ένα λεξικό είναι: καλή τύχη, ευδαιμονία, ευημερία, καλή έκβαση, επιτυχία.
    Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι δεν υπάρχει λοιπόν;

Page 13 of 19 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)