- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 201 to 210 of 293
Thread: Συναστρίες
-
11-07-2008, 03:20 PM #201
Re: Συναστρίες
Αυτη η ερώτηση τωρα ειναι σαν να ρωτας απο που πέρνω το τρένο για Πειραιά, και να βρίσκεσαι στο άλλο τέρμα του.
-
11-07-2008, 03:24 PM #202
καλα ενταξει δεν ξαναμιλαω.
-
11-07-2008, 06:30 PM #203
Με αφορμή τις αναφορές σε σχέσεις με πόνο και κόπο -χωρίς τρόπο:bigsmile:- να σας δείξω μια συναστρία να μου πείτε γιατί με πόνεσε και με επηρέασε τόσο πολύ;
Όποιος θα ήθελε να μου λύσει και μένα αυτήν την απορία που καιρό με βασανίζει θα ήμουν υπόχρεη!!
(Κάνω την επισύναψη για να μην γίνεται κουραστική η αναφορά σε όψεις.
Επίσης άφησα να φαίνονται μόνο οι όψεις για τους πλανήτες που έχει γίνει πιο πάνω η συζήτηση. Μαύρο- γυναικεία στοιχεία, κόκκινα- αντρικά.)''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
11-07-2008, 06:34 PM #204
Καλο θα ηταν να βλεπαμε ολες τις οψεις....πχ βλεπω μια οψη Αφροδιτης Ουρανου και δεν δειχνει πια ειναι...:blink:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
11-07-2008, 06:41 PM #205
Οκ επισυνάπτω την εικόνα με όλες τις όψεις.Το έκανα για να μην είναι κουραστικό για εσάς!:embarrest
''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
11-07-2008, 06:42 PM #206
:blush::blush:Καλησπέρα! Όταν οι δεσμοί της σελήνης, που τώρα πχ ο Βόρειος Δεσμός είναι στον Υδροχοό, έρχεται σε σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη σε γυναικείο ωροσκόπειο, και γενέθλια σελήνη σε αντρικό, (στον πρώτο οίκο) τι δείχνει? Κάτι καρμικό ίσως?
-
11-07-2008, 07:14 PM #207
-
11-07-2008, 07:19 PM #208
''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
11-07-2008, 07:42 PM #209
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
11-07-2008, 07:54 PM #210
Και δεν ρωτάς...!:bigsmile:
Πολλά και διάφορα έγιναν, αλλά αυτό σχέση ούτε με σφαίρες δεν θα το έλεγα!
Τέλοσπάντων..σοβαρά τώρα.Το ερώτημα το έθεσα γιατί πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση η επίδραση που μπορούσε να έχει επάνω μου -ακόμη και χρονικά μακριά από την τελευταία συνάτηση μας- καθώς και το μέγεθος του πόνου που μου προκάλεσε.
Πολύ ψύχραιμη πλέον, πιστεύω πως ήρθε ο καιρός να καταλάβω κάποια πράγματα.Τώρα μπορώ να εμπεδώσω τα μαθηματάκια μου κι εγώ..να κλείνουν οι πληγές.''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.