- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 97
Thread: Επιλογή η πεπρωμένο?
-
11-07-2008, 07:18 PM #11
Re: Επιλογή η πεπρωμένο?
Γιατί όλα τα πράγματα έχουν μία αρχή, μία φυσική εξέλιξη και ένα τέλος. Εξηγήσιμο ή όχι, το τέλος έρχεται και πρέπει να το αποδεχόμαστε! Ακόμα και αν δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πώς εξελίσσονται μερικά πράγματα, δε σημαίνει ότι δε γίνονται ή δεν πρέπει να γίνονται.
Και για να το πω αλλιώς... εεεε ας αφήσουμε και τίποτα για να μη βαρεθούμε!! :nuts:
-
11-07-2008, 07:22 PM #12
απο λαθος επιλογες (τη βιδωσαμε λαθος, μας επεσε απο τα χερια, την πηραμε χρησιμοποιημενη)
δεν ηταν το πεπρωμενο αλλα η δικια μας επιλογη απο τοσες λαμπες πηραμε τη χειροτερη.
ή γιατι ολα εχουν ενα τελος
μη ξεχνας οτι πολλες φορες "επιλεγουμε" κ τον τροπο που θα φυγουμε απο τη ζωη (ειμαστε απροσεχτοι στον τροπο που οδηγουμε, καπνιζουμε πολυ ξερωντας οτι ειναι αργος θανατος,κ αλλα τετοια παραδειγματα μπορω να σου πω)
το οτι ολα εχουν ενα τελος δε παει να πει οτι φταιει το πεπρωμενοαυριο ξημερωνει μια αλλη μερα
-
11-07-2008, 07:30 PM #13
Δεν ειμαι μοιρολατρης καθολου!θεωρω ομως οτι υπαχει δομη την οποια ακολουθουμε.Ατακτα μεν αλλα την ακολουθουμε...:bigsmile:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
11-07-2008, 07:38 PM #14
η τακτικη του πεπρωμενου;
αυριο ξημερωνει μια αλλη μερα
-
11-07-2008, 07:42 PM #15
Ξερεις η λεξη Πεπρωμενο ειναι ενα μεγαλο θεμα...ενεχει τον κινδυνο να εγκλωβιστεις σε στενα ορια δρασης τα οποια δεν νομιζω οτι υπαρχουν!Η δραση ειναι ανεξελεγκτη το αποτελεσμα δεν ξερω..
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
11-07-2008, 08:06 PM #16
συνηθως η δραση παει με το αποτελεσμα. Αρα οσο πιστευεις οτι δρας με επιλογες τοσο ξεφευγεις απο το "πεπρωμενο". κ ετσι πιστευω οτι ειναι γιατι τα λαθη διορθωνονται αρα αμα ηταν θεμα πεπρωμενου δε θα μπορουσαμε να διορθωσουμε τιποτα
αυριο ξημερωνει μια αλλη μερα
-
11-07-2008, 09:02 PM #17
Εγώ πιστεύω πως όλα είναι θέμα επιλογών...
Το αν είναι "σωστές" ή όχι, είναι κάτι που θα φανεί μακροπρόθεσμα, οπότε για τη δεδομένη στιγμή που καλούμαστε να αποφασίσουμε για κάτι, επιλέγουμε αυτό που μας φαίνεται καλύτερο.Εντάξει, είναι συνάρτηση φυσικά ανθρώπων και άλλων παραγόντων, αλλά είναι στο χέρι του καθενός μας να στηρίξει την επιλογή του και να μην αναρωτιέται συνεχώς αν ήταν λάθος.Όπως επίσης και να παραδεχτούμε μια ομολογουμένως λάθος επιλογή και να διορθώσουμε το λάθος μας.
Όταν λέω, λάθος επιλογή εννοώ κάτι που επηρεάζει άσχημα τη ζωή μας και το παρόν μας,κάτι που μας κρατάει πίσω και δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε!Και πάλι όμως έχουμε επιλογή για το πόσο θα το αφήσουμε να μας επηρεάζει...:unsure:
Ουσιαστικά, για μένα πολλά πράγματα είναι στο μυαλό μας.Εμείς διαλέγουμε την αρχή, το τέλος και την εξέλιξη σχεδόν στα πάντα.Τώρα αν οι αστάθμητοι παράγοντες και διάφορα περιστατικά μας "βγάζουν" από το πρόγραμμα και τείνουν να μας οδηγήσουν αλλού, είμαστε πάντα ελεύθεροι να τα ακολουθήσουμε ή όχι.Και πάλι δηλαδή,πολλοί δρόμοι είναι μπροστά μας.Εκεί μπαίνει το θέμα του πόσο μπορούμε να τους δούμε και πόσο μπορούμε να ρισκάρουμε...Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!
-
11-07-2008, 09:26 PM #18
-
11-07-2008, 09:29 PM #19
Και ηρθαμε σε αυτο που πιστευω!υπαρχει ουρανιο σχεδιο με πολλες παραμετρους τις οποιες επιλεγουμε ποτε και πως θα χρησιμοποιησουμε...:bigsmile:
Oscar Wilde
-
11-07-2008, 09:35 PM #20
Βασικα ηδη ειχα καταλαβει τι εννοεις καλη μου . ! Αλλα αυτο κατα την γνωμη μου δεν λεγεται πεπρωμενο και ποσο μαλλον ουτε επιλογη . .
Επιτρεψε μου να σου γραψω πρ. μνμ να σε πω ........ :toung: Γιατι αν θα μακρυγορησω εδω , θα μου βαλουν και χερι και μπορει να μην ειναι αντιληπτη ή αποδεκτη η αποψη μου απο ολους οσους θα την διαβασουν :nuts:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.