- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 201 to 210 of 293
Thread: Συναστρίες
-
11-07-2008, 04:20 PM #201
Re: Συναστρίες
Αυτη η ερώτηση τωρα ειναι σαν να ρωτας απο που πέρνω το τρένο για Πειραιά, και να βρίσκεσαι στο άλλο τέρμα του.
-
11-07-2008, 04:24 PM #202
καλα ενταξει δεν ξαναμιλαω.
-
11-07-2008, 07:30 PM #203
Με αφορμή τις αναφορές σε σχέσεις με πόνο και κόπο -χωρίς τρόπο:bigsmile:- να σας δείξω μια συναστρία να μου πείτε γιατί με πόνεσε και με επηρέασε τόσο πολύ;
Όποιος θα ήθελε να μου λύσει και μένα αυτήν την απορία που καιρό με βασανίζει θα ήμουν υπόχρεη!!
(Κάνω την επισύναψη για να μην γίνεται κουραστική η αναφορά σε όψεις.
Επίσης άφησα να φαίνονται μόνο οι όψεις για τους πλανήτες που έχει γίνει πιο πάνω η συζήτηση. Μαύρο- γυναικεία στοιχεία, κόκκινα- αντρικά.)''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
11-07-2008, 07:34 PM #204
Καλο θα ηταν να βλεπαμε ολες τις οψεις....πχ βλεπω μια οψη Αφροδιτης Ουρανου και δεν δειχνει πια ειναι...:blink:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
11-07-2008, 07:41 PM #205
Οκ επισυνάπτω την εικόνα με όλες τις όψεις.Το έκανα για να μην είναι κουραστικό για εσάς!:embarrest
''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
11-07-2008, 07:42 PM #206
:blush::blush:Καλησπέρα! Όταν οι δεσμοί της σελήνης, που τώρα πχ ο Βόρειος Δεσμός είναι στον Υδροχοό, έρχεται σε σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη σε γυναικείο ωροσκόπειο, και γενέθλια σελήνη σε αντρικό, (στον πρώτο οίκο) τι δείχνει? Κάτι καρμικό ίσως?
-
11-07-2008, 08:14 PM #207
-
11-07-2008, 08:19 PM #208
''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
11-07-2008, 08:42 PM #209
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
11-07-2008, 08:54 PM #210
Και δεν ρωτάς...!:bigsmile:
Πολλά και διάφορα έγιναν, αλλά αυτό σχέση ούτε με σφαίρες δεν θα το έλεγα!
Τέλοσπάντων..σοβαρά τώρα.Το ερώτημα το έθεσα γιατί πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση η επίδραση που μπορούσε να έχει επάνω μου -ακόμη και χρονικά μακριά από την τελευταία συνάτηση μας- καθώς και το μέγεθος του πόνου που μου προκάλεσε.
Πολύ ψύχραιμη πλέον, πιστεύω πως ήρθε ο καιρός να καταλάβω κάποια πράγματα.Τώρα μπορώ να εμπεδώσω τα μαθηματάκια μου κι εγώ..να κλείνουν οι πληγές.''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 117 users browsing this thread. (0 members and 117 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.