s
Συναστρίες - Page 21
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 21 of 30 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... LastLast
Results 201 to 210 of 293
    Όνομα:
    Ράνια

Re: Συναστρίες

Αυτη η ερώτηση τωρα ειναι σαν να ρωτας απο που πέρνω το τρένο για Πειραιά, και να βρίσκεσαι στο άλλο τέρμα του.

καλα ενταξει δεν ξαναμιλαω.

Με αφορμή τις αναφορές σε σχέσεις με πόνο και κόπο -χωρίς τρόπο:bigsmile:- να σας δείξω μια συναστρία να μου πείτε γιατί με πόνεσε και με επηρέασε τόσο πολύ;
    Όποιος θα ήθελε να μου λύσει και μένα αυτήν την απορία που καιρό με βασανίζει θα ήμουν υπόχρεη!!

(Κάνω την επισύναψη για να μην γίνεται κουραστική η αναφορά σε όψεις.
    Επίσης άφησα να φαίνονται μόνο οι όψεις για τους πλανήτες που έχει γίνει πιο πάνω η συζήτηση. Μαύρο- γυναικεία στοιχεία, κόκκινα- αντρικά.)
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Όνομα:
    Μαρια

Καλο θα ηταν να βλεπαμε ολες τις οψεις....πχ βλεπω μια οψη Αφροδιτης Ουρανου και δεν δειχνει πια ειναι...:blink:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Οκ επισυνάπτω την εικόνα με όλες τις όψεις.Το έκανα για να μην είναι κουραστικό για εσάς!:embarrest
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

:blush::blush:Καλησπέρα! Όταν οι δεσμοί της σελήνης, που τώρα πχ ο Βόρειος Δεσμός είναι στον Υδροχοό, έρχεται σε σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη σε γυναικείο ωροσκόπειο, και γενέθλια σελήνη σε αντρικό, (στον πρώτο οίκο) τι δείχνει? Κάτι καρμικό ίσως?

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by skytree View Post
    Οκ επισυνάπτω την εικόνα με όλες τις όψεις.Το έκανα για να μην είναι κουραστικό για εσάς!:embarrest
    ο Κρονςο αντιθεση Αφροδιτη δειχνει μια απογοητευσηηηηη!!
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    ο Κρονςο αντιθεση Αφροδιτη δειχνει μια απογοητευσηηηηη!!

Σε αυτή την περίπτωση η Αφροδίτη ανήκει στον αντρικό χάρτη.Όμως εγώ πέρασα την απογοήτευση.Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο εφόσον ο Κρόνος είναι πιο βαρύς πλανήτης;
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by skytree View Post
    να ρωτησω ενα βασικο.σχεση εγινε και χαλασε η απλα τον ηθελες και δεν εγινε κατι?
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    να ρωτησω ενα βασικο.σχεση εγινε και χαλασε η απλα τον ηθελες και δεν εγινε κατι?
    Και δεν ρωτάς...!:bigsmile:
    Πολλά και διάφορα έγιναν, αλλά αυτό σχέση ούτε με σφαίρες δεν θα το έλεγα!
    Τέλοσπάντων..σοβαρά τώρα.Το ερώτημα το έθεσα γιατί πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση η επίδραση που μπορούσε να έχει επάνω μου -ακόμη και χρονικά μακριά από την τελευταία συνάτηση μας- καθώς και το μέγεθος του πόνου που μου προκάλεσε.
    Πολύ ψύχραιμη πλέον, πιστεύω πως ήρθε ο καιρός να καταλάβω κάποια πράγματα.Τώρα μπορώ να εμπεδώσω τα μαθηματάκια μου κι εγώ..να κλείνουν οι πληγές.
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Page 21 of 30 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 117 users browsing this thread. (0 members and 117 guests)