s
Ηλιος Συνοδος Αφροδιτη - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 34 of 34
    Όνομα:
    Ράνια

Re: Ηλιος Συνοδος Αφροδιτη

Oυτε εγω μπορω να ξερω οπως και πολλα αλλα, αφου δεν εχουμε την δυνατοτητα να δουμε μοιρες με ακριβεια και ετσι σε πολλα υποθεσεις κανουμε...αλλα προσπαθω να της δωσω να καταλαβει πως να ειναι ευελικτη, στον τροπο σκεψης της και να μη κολλαει σε τυποποιημένες ερμηνειες. Γιατι πολυ την εχει απασχολήσει το οτι αυτη η συνοδος, δεν λειτουργει οπως θα επρεπε!

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Oυτε εγω μπορω να ξερω οπως και πολλα αλλα, αφου δεν εχουμε την δυνατοτητα να δουμε μοιρες με ακριβεια και ετσι σε πολλα υποθεσεις κανουμε...αλλα προσπαθω να της δωσω να καταλαβει πως να ειναι ευελικτη, στον τροπο σκεψης της και να μη κολλαει σε τυποποιημένες ερμηνειες. Γιατι πολυ την εχει απασχολήσει το οτι αυτη η συνοδος, δεν λειτουργει οπως θα επρεπε!
    Ξαναγυρνάμε στο ότι η Aφροδίτη στον 12ο και δη στον Aιγόκερω... "κολλάει". Συμφωνώ μαζί σου!
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Ξαναγυρνάμε στο ότι η Aφροδίτη στον 12ο και δη στον Aιγόκερω... "κολλάει". Συμφωνώ μαζί σου!
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Ε, χμ, να.... ε εχεις απόλυτο δικιο!!!!

:embarrest

Αλλά νομίζω οτι δίνει και πεισμα που είναι καλό μερικές φορες να υπάρχει. Νο?

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by bianca1993 View Post
    Αλλά νομίζω οτι δίνει και πεισμα που είναι καλό μερικές φορες να υπάρχει. Νο?
    Aπό τη φύση του ο Aιγόκερος είναι πεισματάρης (και άλλα πολλά και καλά και κακά βέβαια!). Aν και σύνήθως το πείσμα ή η ξεροκεφαλία μπορεί να φαίνεται από Ερμή ή από Aρη.
    may..

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)