- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 34
Thread: Ηλιος Συνοδος Αφροδιτη
-
09-07-2008, 09:16 PM #21
Re: Ηλιος Συνοδος Αφροδιτη
Παμε απο την αρχή.
Ποσες ομοιότητες βρίσκεις στην φυση του Αρη και της Αφροδίτης? :nuts:
-
09-07-2008, 09:28 PM #22
-
09-07-2008, 09:31 PM #23
η συνοδος συμβαινει στον 12ο οικο αρα η κοινωνικοτητα ειναι οντως περιορισμενη..εχεις ομως μια ικανοτητ ανα υπαρχεις εντονα στον χωρο αν και δεν μιλας πολυ..Αυτο ισχυει??:nuts:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
09-07-2008, 09:57 PM #24
Kαι με μια Aφροδίτη στο 12ο που κολλάει στο παρελθόν κ δεν το αφήνει..!! :nuts:
may..
-
09-07-2008, 09:59 PM #25
Βασικα αυτο που πιστευω ειναι το εξης. Θελει λιγο δουλιτσα μεσα σου για να πιασεις λιγο το νοημα των οψεων. Το λαθος που κανουμε βασικα πολυ συχνα ειναι να αντιμετωπιζουμε τις οψεις πολυ επιφανειακα ... Δεν νομιζω οτι ειναι ετσι ..
Πρεπει να αντιμετωπισεις τις οψεις δουλευοντας τις μεσα σου .
Το οτι πιστευεις οτι η οψη αυτη δεν ταιριαζει με την ιδιοσυγκρασια σου μιας και ειναι οντως οψη κοινωνικοτητας εχει να κανει οτι μαλλον θα εχεις παραλειψει καποια στοιχεια κλειδια .
- Κοιτα το ζωδιο στο οποιο σχηματιζεται , Αιγωκερος , φυση ψυχρη ..
- Τον οικο , 12ος , οικος της απομονωσης και της αποσυρσης
- σχηματιζουν οψη με το MC ( οικος του Αιγωκερο ) αρα οσο παει και σοβαρευει ....
- Οι φυσεις των ζωδιων που κανει οψεις ειναι παθητικες ! ( Αρης σκορπιο , Lilith στον Ταυρο )
Δες το σαν ολοτητα και οχι σαν μεμονωμενη οψη σε εναν οικο και σε ενα ζωδιο :bigsmile:
Ελπιζω να σε βοηθησα μικρη μου !!!!!
-
09-07-2008, 10:18 PM #26
Πολύ ωραια αυτά που λες Γιαννη, (σε ποιανου την φυση ειναι περισσοτερο να ικανοποιει επιθυμίες δεν ξέρω)..αλλα εγω θα επιμείνω.
Αφου το εξαγωνο ειναι κανάλι ομαλης ενεργειας, αυτο θα πει οτι η ενεργεια δυο ουσιαστικά αντιθετων πλανητων κυλάει ομαλα απο τον εναν στον άλλο.ΟΚ?
Και η ταχυτητα οξυθυμιας του Αρη που πάει? Στην διπλωματικότητα της Αφροδίτης μηπως? Λεω εγω τωρα...Ή το αντιθετο? Ή μηπως συμβαίνει μια το ενα μια το άλλο, κι αναλογα απο τις διελεύσεις ενισχύεται μια ο ενας και μια ο αλλος.
Περα απο την αναλυση του γενεθλιου χαρτη bianca εχουμε και πολυ ωραια αρθρα.
Διαβασε το ¶ρης, ο πλανήτης της δράσης και προσεξε και τι λεει στο τελος για τις αρμονικές οψης του Αρη, που αλλιως λεγεται και κακοποιός πλανήτης..........
-
09-07-2008, 10:25 PM #27
Αρα αυτο που εννοεις black moon ειναι οτι λογω των οψεων του Αρη ενω στην ουσια πετυχαινει οτι θελει δεν εκδηλωνεται η κοινωνικοτητα της Αφροδιτης λογω της εντονης εμφανισης του Αρη...ΛογικοΝ:bigsmile:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
09-07-2008, 10:30 PM #28
Ρε συ αυτο προσπαθουσα να πω οτι ολα κυλανε αρμονικα. Απλα η ερμηνεια μου ηταν σχετικα με την κοινωνικοτητα πανω στην οποια στηριξε την ερωτηση της . Φυσικα και δεν χανετε η Αρια φυση , ουτε τα αποτελεσματα της Αφροδιτης !!!! Ποτε δεν θα ημουν καθετος για κατι τετοιο . Απλα ολα μιξαρονται αρμονικα .
-
09-07-2008, 10:41 PM #29
Πιστευω οτι υπάρχει επιθυμια για εντονη κοινωνικοποίηση, ισως μαλιστα αυτη η επιθυμία να θάβεται λογω 12ου και απο το ιδιο το συνειδητό της, και να θεωρει πως δεν της ειναι απαραιτητο. Όμως υπάρχει και έλλειψη διπλωματίας που την εμποδίζει στις κοινωνικές τις σχέσεις απο οτι μας λεει. έπειτα αν η Αφροδίτη ειναι κατω απο τις ακτίνες του Ηλιου οπως πολυ σωστα ειπε η May και ταυτόχρονα κανει εξάγωνο με Αρη....τότε αυτός ο Ηλιος τι λεπτότητα στους χειρισμους των κοινωνικών της σχεσεων μπορεί να δωσει, στην Αφροδίτη μεσα απο την συνοδό τους?
Εγω ετσι το βλέπω.....για να μην πω και οτι ο Αιγόκερως ειναι η εξαρση του Αρη, και υπάρχει και η πιθανότητα καποιος προσωπικος να ειναι στην απόλυτη εξαρση του........αλλα επειδη ειναι λιγες οι πιθανότητες πιστευω, οτι πλανητες οπως η Αφροδίτη δεν λειτουργουν καλα εκει.
-
10-07-2008, 02:44 PM #30
Bέβαια δεν έχω καταλάβει αν είναι "καμμένη" η Aφροδίτη ή cazimi...
Συμφωνώ και με την τελευταία φράση σου, black moon..may..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.