s
Ηλιος Συνοδος Αφροδιτη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 34
    Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: Ηλιος Συνοδος Αφροδιτη

Σε ποιον οικο εχουμε την συνοδο Ηλιου-Αφροδιτης..?γιατι ρε παιδια δεν παραθετε χαρτες?:unsure:

Καλε δεν λεω στο πρωτο ποστ οτι ειναι στον 12ο στον Αιγοκερω?:bigsmile:

Και εχω δωσει ημερομηνια στο προηγουμενο ποστ

Όνομα:
    Ράνια

Λοιπόν...η συνοδος Αφροδίτης-Ηλιου δεν λεει οτι ειμαστε σωνει και ντε καλλιτέχνες, αλλα οτι εκτιμαμε σωστα τις τέχνες, οτι ειμαστε λάτρεις των τεχνών ή οτι μπορεί να εχουμε καλό γουστο ή οτι θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε ως εκτιμητες εργων τεχνης ή ως μακιγιεζ, μανικιουριστ, διακοσμητες, γραφιστες κλπ,κλπ,κλπ.

Ο Ηλιος εξαγωνο Αρης πιστευεις οτι σε κάνει διπλωματική? Τι κάνει αυτη η οψη στην διπλωματικότητα της Αφροδιτης σου που προφανώς εξαγωνιζει και η ιδια τον Αρη? Απορία..............

Μηπως επειδη ακριβως αυτη η συνοδος γινεται στον 12 οικο , δεν λειτουγει και σε ολο της το μεγαλειο ? Δλδ μπορει να ειναι μια συνοδος ( για την συνοδο Ηλιου - Αφροδιτη λεω ) σχετικα ευνοικη , να δινει κοινωνικοτητα , φιλους κτλ κτλ ... οτι ειπωθηκε και πιο πριν ... αλλα αφου ειναι στον 12ο πως να εκφραστει ? Πως να βγει στο φως ? Μηπως ο 12ος οικος την περιοριζει ? :embarrest

Τωρα διπλωματικοτητα , σε σχεση με τον Ηλιο εξαγωνο Αρη , θα συμφωνησω με την Ρανια . Δεν νομιζω να δινει κατι τετοιο αυτη η οψη . Μαχητικοτητα ισως , ναι ! Επισης βρε bianca ο Αρης σου κανει εξαγωνο με την Αφροδιτη και τον Ερμη σου ( οι οποιοι Ερμης και Αφρο ειναι και αυτοι στον 12ο οικο και μην ξεχναμε οτι ειναι και στον Αιγοκερω , συν και ο κυβερνητης του αιγοκερω που δινει ενα ταδε περιορισμο .. ) Επομενως , τι λεμε ? :unsure: :blink:

Quote Originally Posted by black moon View Post

Ο Ηλιος εξαγωνο Αρης πιστευεις οτι σε κάνει διπλωματική? Τι κάνει αυτη η οψη στην διπλωματικότητα της Αφροδιτης σου που προφανώς εξαγωνιζει και η ιδια τον Αρη? Απορία..............
    Βασικα όπως ανέφερα και πιο πριν δεν ειμαι ιδιαιτερα διπλοματικό άτομο.
    Μπορει αρκετές φορες να ακουω αυτά που λένε οι αλλοι και να μην διαφωνώ αλλα απο μέσα μου να σκέφτομαι "τι μαλ@κιες μου λεει αυτος τωρα..." , 'οταν 'ομως μιλησω α πω αυτό που έχω να πω ωμα.
    Αλλα σαν οψη Ηλιος * Αρης δειχνει διπλοματικοτητα?

[να υπαρχει και Αρης * Αφρο]

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by bianca1993 View Post

Εγω σε ρωτησα να μου πεις εσυ τι πιστευεις. Μη με ξαναρωτάς :bigsmile:

Όνομα:
    Μαρια

Βασικα όπως ανέφερα και πιο πριν δεν ειμαι ιδιαιτερα διπλοματικό άτομο.
    Μπορει αρκετές φορες να ακουω αυτά που λένε οι αλλοι και να μην διαφωνώ αλλα απο μέσα μου να σκέφτομαι "τι μαλ@κιες μου λεει αυτος τωρα..." , 'οταν 'ομως μιλησω α πω αυτό που έχω να πω ωμα.

καπως ετσι λειτουργει ο δωδεκατος σου...:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Α, χμ... χεχε:bigsmile:

Τωρα σε πιανω.
    Να σου πω την αληθεια, αφου Ηλιος * Αρης κανει το ατομο δραστήριο και ενεργητικό, θεωρω οτι έχει και αρμονικη οψη με Αφρο τότε θα έπρεπε να τονώνει την κοινωνικότητα που θα έπρεπε να υπήρχε απο σύνοδο Αφρο - Ηλιος.Νο?

Όνομα:
    Ράνια

Α, χμ... χεχε:bigsmile:

Τωρα σε πιανω.
    Να σου πω την αληθεια, αφου Ηλιος * Αρης κανει το ατομο δραστήριο και ενεργητικό, θεωρω οτι έχει και αρμονικη οψη με Αφρο τότε θα έπρεπε να τονώνει την κοινωνικότητα που θα έπρεπε να υπήρχε απο σύνοδο Αφρο - Ηλιος.Νο?
    Νομίζω οτι σ'αυτην σου την απαντηση λειτουργησε ο Ερμής στον 12ο σου!Εκτος κι αν ειμαι καχύποπτη....:bigsmile:

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Νομίζω οτι σ'αυτην σου την απαντηση λειτουργησε ο Ερμής στον 12ο σου!Εκτος κι αν ειμαι καχύποπτη....:bigsmile:

Aχ σε εχασα παλι.....:blink:

Τι εννοεις? Τι έχει η απάντηση?

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)