s
Ηλιος Συνοδος Αφροδιτη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 34

Ηλιος Συνοδος Αφροδιτη

Διαβαζα την ερμηνεια της οψης αυτής επειδή βρίσκεται στον χαρτη μου, αλλα δεν θα έλεγα οτι με εκφρεζει.
    Μαλλον ειμαι ακριβως το αντιθετο!! :blink:

Και αναρωτιόμουν που μπορεί να οφειλεται αυτό μιας που ούτε η Αφροδιτη ο'υτε ο Ηλιος κανουν ασχημες οψεις με καποιον πλανητη.
    Το μονο ασχημο είναι οτι βρισκονται στον Αιγοκερω και στον 12ο οικο...
    Μπορεί αυτο να εξηγεί την διαφορα?

{οψεις Ηλιου:εξαγωνο με Αρη [στον Σκορπιο - 9/10ος οικος] , συνοδο με ωροσκοπο [υδροχοος], τριγωνο με Λιλιθ [ Ταυρος - 4ος] και εξαγωνο με ΜΣ [Σκορπιος] ---
    οψεις Αφρο: οι ιδιες εκτος απο αυτή με τον ωροσκοπο}

Δεν ειναι κακες. Ειναι? :unsure:

Όνομα:
    Ράνια

Re: Ηλιος Συνοδος Αφροδιτη

Ποσες ομοιότητες βρίσκεις στην φυση του Αρη και της Αφροδίτης?

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Ποσες ομοιότητες βρίσκεις στην φυση του Αρη και της Αφροδίτης?
    Τι εννοεις Ρανια μου?λογω ομοιοτητας οψεων?
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Ράνια

Η bianca αμφισβητει την ερμηνεία της συνοδου Αφροδίτης- Ηλιου. Δεν βρίσκει τιποτα ιδιο στον εαυτο της λεει. Σωστα ?

Εχει όμως ενα εξαγωνο Ηλιου-Αρη, επίσης. Θέλω να μου πει τι πιστευει οτι αυτες οι δυο όψεις, χρησιμοποιώντας την συνδυαστική του μυαλού και οχι των διαφορων προγραμμάτων, θα μπορουσε να μας δωσει ώς αποτελεσμα. Μόνο αυτων των δυο για αρχή!

Όνομα:
    Silia

Προσωπικά κρατάω το "κάψιμο" της Aφροδίτης από τον Hλιο... :bigsmile:
    may..

Όνομα:
    Μαρια

να ρωτησω κατι...τι διαβασες ακριβως και θεωρεις οτι δεν ταιριαζει με τον χαρακτηρα σου?η με την φυση που εχει η οψη?
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Ράνια

Εδώ ο φίλος μας ο Γιάννης κόντεψε να κανει ολόκληρη αναλυση, η οποία βέβαια και ηταν ολόσωστη....αλλα χωρις να προσπαθούμε να βλέπουμε συνδυαστικά τις ενεργειες όλων των όψεων που εμπλέκονται, bianca μου δουλειά δεν γίνεται!

Ίσως αν ανέβαινε ο χάρτης να τον δουλεύαμε καλύτερα :bigsmile:
    Επιπλέον, είμαστε σίγουροι ότι τα στοιχεία είναι σωστά και δεν χρειάζεται κάποια διόρθωση :unsure:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ράνια

Ή ισως να την αφήσουμε να σκεφτεί και λίγο μόνη της :bigsmile:

Λοιπον , λοιπον για οψη Ηλιου - Αφροδιτης εχω διαβάσει οτι αντιστοιχεί σε αρκετά κοινωνικο ατομο με ευκολια στις φιλιες, που εχει την ταση να λεει στοθς αλλους αυτά που θέλουν να ακουσουν {για αυτό αλλωστε ειναι και κοινωνικο}. Επισης και ατομο καλλιτεχνικο.

Προσωπικά δεν θεωρώ τον ευτό μου ιδιαιτερα κοινωνικό και σιγουρα δεν ειμαι απο τα ατομα που γλυκαινουν τα αυτια των άλλων, ή δεν θα μιλησω ΄΄η αν μιλησω θα πω αυτό που πραγματικά πιστευω για τον αλλο ανεξάρτητα αν θα του αρεσει ή οχι.
    Με τραβούσαν πάντα ατομα καλλιτεχνικά και πάντα θαύμαζα τέτοια ατομα και μου αρέσει να εχω εποφες μαζί τους, αλλα δεν θεωρώ τον εαυτό μου καλλιτεχνικό, ειμαι πολυ "λογικό" ατομο - father Saturn .

Για συνδυασμο των 2 οψεων, Αφροδιτη Αρη με Ηλιο, θα κατέληγα πάλι στο συμπέρεσμα του κοινωνικού ατόμου και απο Αφροδίτη και απο Αρη που δίνει ενεργητικό ατομο, δυναμικό, ηγετικό και εντονα καλλιτεχνικό. Δηλαδη για μένα από αυτά που εχω διαβάσει ο συνδυασμος αυτων των οψεων θα με οδηγουσε να φανταστω οτι το ατομο ειναι curator kαποιας εκθεσης, γκαλερυ κατι τετοιο. Θεωρητικα παντα μιλώντας.

{για χαρτη 16/1/86 - 08:05}

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)