s
Σεξουαλικότητα και αστρολογία - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast
Results 71 to 80 of 104
    Όνομα:
    Ράνια

Re: Σεξουαλικότητα και αστρολογία

Εχεις δίκιο, εγω δεν εχω πολυ ασχοληθεί!!!!!!!:toung:

Με ωροσκόπο Κριο, ¶ρη στον 1ο και 8ο, Ποσειδώνα στον 8ο δεν ξέρω τι υπερισχυεί τελικά; Πιστεύω πάντως ότι η σεξουαλικότητα σχετίζεται άμεσα με τα συναισθήματα μας. Ένας σύντροφος μπορεί να μας κάνει απίστευτα σεξι και το αντίθετο.

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα σας και συγχαρητήρια για την δουλειά σας και για τις υπηρεσίες που μας προσφέρετε. :respect:

Eίμαι νέος στο forum και στην ερευνα τις αστρολογίας και οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό το άρθρο μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον :nuts:
    με αυτά που διάβασα και βλέποντας το προσωπικό μου χαρτι βρήκα ότι έχω στον 8=0 τον ήλιο(ζυγός) και τον Αρη (παρθένος).
    θα ήθελα να ρωτήσω ποσο καλή είναι αυτή η όψη καθότι νομίζω ότι ο αρης είναι σε ένα ζώδιο που δεν του πάει ιδιαιτερα.:weird:
    Επίσης διάβαζα παραπάνω ότι ο 7=ο
    έχει να κάνει κάτι με την προεργασία πριν από τα παιδιά (η κάτι τέτοιο που δεν το κατάλαβα ως άσχετος :toungκαι πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι έχω την Lilith και το Βερτεξ σε αυτόν τον οίκο και μαλιστα στον Λεων, ποσο κακό θα μπορούσε να ήτανε αυτό?

Eυχάριστο πολύ :bigsmile:

Quote Originally Posted by kakkados View Post
    ....
    με αυτά που διάβασα και βλέποντας το προσωπικό μου χαρτι βρήκα ότι έχω στον 8=0 τον ήλιο(ζυγός) και τον Αρη (παρθένος).
    θα ήθελα να ρωτήσω ποσο καλή είναι αυτή η όψη καθότι νομίζω ότι ο αρης είναι σε ένα ζώδιο που δεν του πάει ιδιαιτερα.:weird:
    Επίσης διάβαζα παραπάνω ότι ο 7=ο
    έχει να κάνει κάτι με την προεργασία πριν από τα παιδιά (η κάτι τέτοιο που δεν το κατάλαβα ως άσχετος :toungκαι πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι έχω την Lilith και το Βερτεξ σε αυτόν τον οίκο και μαλιστα στον Λεων, ποσο κακό θα μπορούσε να ήτανε αυτό?

Eυχάριστο πολύ :bigsmile:
    Γεια σου κι εσένα :bigsmile:
    Το ότι έχεις Ήλιο στον 8ο και στον Ζυγό δεν σημαίνει και ότι είναι κάτι κακό. Σκέψου αρχικά ότι δεν αποτελεί και κάποια φοβερή πρωτοτυπία, αυτή η θέση είναι κοινή σε εκατομμύρια ανθρώπους. Περισσότερο έχει να κάνει με τις όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος αλλά και τα άλλα στοιχεία του χάρτη σου. Το ότι ο ¶ρης είναι στην Παρθένο, το ίδιο. Μη σου πω ότι είναι και καλό, καθώς αναγκάζεται να εκφραστεί μέσα από πλαίσιο λογικής και μεθοδικότητας, στοιχεία απαραίτητα για εποικοδομητική δράση και λειτουργία
    Ένα άρθρο για το vertex μπορείς να διαβάσεις αν πας σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%F3%E1%E9.html
    και με το εργαλειάκι της αναζήτησης επάνω δεξια στη σελίδα μπορείς να βρεις άπειρα θέματα για τη Λίλιθ.
    Αν βέβαια σε ενδιαφέρει να έχεις μια πιο πρακτική και ουσιαστική κατανόηση της αστρολογίας, μπορείς να πας σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html
    όπου παρατίθεται μια σειρά από άρθρα που διαβάζοντάς τα ένα ένα θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στην αναζήτησή σου :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    ....

εχω διαβασει οτι ο ουρανος στον 8ο οικο ειναι σημαδι ακραιας σεξουαλικοτητας και ομοφυλοφιλιας.
    κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο;

Όνομα:
    Μαργαρίτα

αν ηταν ετσι...!!!ναι οταν εχεις Ουρανο στον 8 υπαρχει αυτο που λες αλλα οχι παντα..πρακτικα σκεψου το αν ολοι οσοι γεννηθηκαν κοντα στην δικη σου χρονια και οχι μονο,αλλα σε διαρκεια 15 χρονων..(τοσο δεν κανει ο Ουρανος να αλλαξει ζωδιο?)με τον ιδιο ωροσκοπο με εσενα δεν νομιζω να ηταν λεσβιες...

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    πρακτικα σκεψου το αν ολοι οσοι γεννηθηκαν κοντα στην δικη σου χρονια και οχι μονο,αλλα σε διαρκεια 15 χρονων..(τοσο δεν κανει ο Ουρανος να αλλαξει ζωδιο?)
    Αν δεν κανω λαθος ο Ουρανος παραμενει σε καθε ζωδιο 7 χρονια . Οσο για αυτο που λες , οτι ατομα με κοντινη ημερομηνια γεννησης εχουν στο ιδιο ζωδιο τον Ουρανο με καποιον αλλο ο οποιος εχει γεννηθει εξισου και αυτος στις κοντινες χρονολογιες , σωστο ! :toung:

Όνομα:
    Μαρία

... ναι... αλλά όχι στον ίδιο οίκο απαραίτητα....

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by avrilllll View Post
    εχω διαβασει οτι ο ουρανος στον 8ο οικο ειναι σημαδι ακραιας σεξουαλικοτητας και ομοφυλοφιλιας.
    κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο;
    Σε μια περίπτωση ομοφυλοφιλίας που γνωρίζω ο Ουρανός είναι στον 8ο

Όνομα:
    Silia

Σε ομοφυλοφιλία μπορεί να παίξει.. ο ποσειδώνας για να δώσει τη "διπλή" φύση, ο Oυρανός για να δώσει την ασυνήθιστη σεξουαλικότητα. Tα υπόλοιπα είναι θέμα κυβερνητών, οικοθεσίας κλπ!!

:weird:
    may..

Page 8 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 70 users browsing this thread. (0 members and 70 guests)