s
Πλανητες στον 7ο οίκο - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 52
    Όνομα:
    Μαρια

Re: Πλανητες στον 7ο οίκο

Quote Originally Posted by bianca1993 View Post
    Χμμμ βλεπω ακμή 7ου στον Λέοντα , κυβερνητης ηλιος, ηλιος στον12ο στον Αιγοκερω.
    Που θα πει???

θες να μας πεις και οψεις Ηλιου με αλλους πλανητες?:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by Markisia View Post
    Πάντως όλα αυτά δεν είναι standard, δηλ. αν έχεις Κρόνο ψάχνεις σοβαρή σχέση κλπ. Εγώ έχω Κρόνο στον 7, η ακμή σε Ταύρο, πιο σοβαρό δε γίνεται λοιπόν. Η κολλητή μου έχει επίσης Κρόνο στον 7, ακμή σε Ταύρο, και το μονο που δε ζητάει είναι σοβαρότητα στις σχέσεις (πλανήτης άλλος δεν υπάρχει στον 7), αντίθετα ζητάει μονο την περιπέτεια. Αυτό πως εξηγείται?
    τότε προφανώς κάτι παίζει με Kρόνο κ Aφροδίτη της!!!...
    may..

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    θες να μας πεις και οψεις Ηλιου με αλλους πλανητες?:bigsmile:
    Συνοδος με Αφρο, εξαγωνο με Αρη [Σκορπιος - 9ος] , συνοδο με Ωροσκόπο και εξάγωνο με μεσουράνημα...

Όνομα:
    Μαρια

Συνοδος με Αφρο, εξαγωνο με Αρη [Σκορπιος - 9ος] , συνοδο με Ωροσκόπο και εξάγωνο με μεσουράνημα...

Δεν τον λες και κακο το χαρτη σου απο πλευρας συνεργασιων....:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Συνεργασιες με ποιον? ??

Δεν ειμαι και το ποιο συνεργασιμο ατομο...
    Το αντιθετο θα έλεγα.:blink:
    Απο που το καταλαβες αυτο?

Όνομα:
    Μαρια

Συνεργασιες με ποιον? ??

Δεν ειμαι και το ποιο συνεργασιμο ατομο...
    Το αντιθετο θα έλεγα.:blink:
    Απο που το καταλαβες αυτο?
    Ο 7ος ειναι ο οικος των συνεργασιων γενικα και του γαμου κατα πολλους αστρολογους ειδικοτερα.Οι θετικες οψεις του κυβερνητη του οπως τις ειπες δειχνουν οτι οι σχεσεις σου εστω και αν ειναι κατα καποιο τροπο "εν κρυπτω" ειναι θετικες.αν καταλαβα σωστα τις θεσεις παντα..:bigsmile:
    Oscar Wilde

Oh , yes, I see....
    Θα το ψαξω λίγο αυτο το εν κρυπτω γιατι μπορει να κρυβονται και απο μενα:toung:

Anyways, thanx για τις πληροφοριες!:bigsmile::bigsmile::bigsmi le:

Όνομα:
    Μαρια

Oh , yes, I see....
    Θα το ψαξω λίγο αυτο το εν κρυπτω γιατι μπορει να κρυβονται και απο μενα:toung:

Anyways, thanx για τις πληροφοριες!:bigsmile::bigsmile::bigsmi le:
    :bigsmile::bigsmile:
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Οταν ο κυβερνητης 7 συμμετεχει σε στελλιουμ...???καλο η κακο?οσες φορες και αν διαβασω για τα στελλιουμ ακρη δεν εβγαλα...

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Οταν ο κυβερνητης 7 συμμετεχει σε στελλιουμ...???καλο η κακο?οσες φορες και αν διαβασω για τα στελλιουμ ακρη δεν εβγαλα...
    Toksotaki, εγω το stellium το αντιλαμβάνομαι σαν μια δυναμική που δυσκολεύεται να ελευθερωθεί. Ο κάθε πλανήτης ξεχωριστά και όλοι μαζί προκειμένου να μπορέσουν να εκφραστούν, ασκούν μια πίεση πάνω σε μια μπλοκαρισμένη ενέργεια που τους περιβάλλει, η οποία ενέργεια αυτή δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ενέργεια του διπλανού πλανήτη που ασκείτε πάνω σε αυτόν και αυτός με την σειρά του πάνω στον άλλο. Νομίζω επίσης ότι ίσως παιζει ρόλο η θέση που κατέχει ο συγκεκριμένος πλανήτης σε αυτή την σειρά των πλανητών. Αν μου πείς τώρα εμένα την θέση του πλανήτη που σε ενδιαφέρει δεν θα μπορέσω να σου το ερμηνεύσω, απλά σου το αναφέρω σαν μια πιθανότητα που ίσως παίζει το ρόλο της και αν σε ενδιαφέρει εξετασέ το και αυτό.

Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)