s
Μπορεί ένα εμπεριεχόμενο ζώδιο να σχετίζεται με καρμικό θέμα?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
    Όνομα:
    dnaki

Μπορεί ένα εμπεριεχόμενο ζώδιο να σχετίζεται με καρμικό θέμα?

Καλημέρα σε όλους.Θα ήθελα τη βοηθειά σας ..ως συνήθως
    Κοιτάζοντας το χάρτη μου ,και αφού είχα διαβάσει πρωτύτερα τις επεξηγήσεις για τον όρο "εμεριεχόμενο ζώδιο",είδα ότι:
    Στην ακμή του 5ου,έχω Σκορπιό,χωρίς πλανήτες εκεί (ο Πλούτωνας είναι στο Ζυγό στον 3ο) και στην ακμή του 6ου έχω Αιγόκερο,επίσης χωρίς πλανήτες (ο Κρόνος είναι στον Καρκίνο στον 12ο).Αρα έχω εμπεριεχόμενο το ζώδιο του Τοξότη,όπου εκεί βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός R, σε σύνοδο με το Vertex,κ ο Ποσειδώνας R.
    Γνωρίζοντας πως ο Β.Δ. κ το Vertex είναι καρμικά σημεία του χάρτη,κ επειδή βρίσκονται στον 5ο,κ συμμετέχει κι ο Ποσειδώνας,ο της εξαπάτησης,εξιδανίκευσης κ.τ.λ θα ήθελα τη γνώμη σας για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις σχέσεις μου :unsure:
    Να προσθέσω οτι στο απεναντι εμεριεχόμενο ζώδιο που είναι οι Δίδυμοι έχω Αφροδίτη,άρα σίγουρα έχει να κάνει με αισθηματικά θέματα ...:scared:
    sorry.. 'εφαγα 2-3 "π"!
    What goes around comes around

Re: Μπορεί ένα εμπεριεχόμενο ζώδιο να σχετίζεται με καρμικό θέμα?

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Καλημέρα σε όλους.Θα ήθελα τη βοηθειά σας ..ως συνήθως
    Κοιτάζοντας το χάρτη μου ,και αφού είχα διαβάσει πρωτύτερα τις επεξηγήσεις για τον όρο "εμεριεχόμενο ζώδιο",είδα ότι:
    Στην ακμή του 5ου,έχω Σκορπιό,χωρίς πλανήτες εκεί (ο Πλούτωνας είναι στο Ζυγό στον 3ο) και στην ακμή του 6ου έχω Αιγόκερο,επίσης χωρίς πλανήτες (ο Κρόνος είναι στον Καρκίνο στον 12ο).Αρα έχω εμπεριεχόμενο το ζώδιο του Τοξότη,όπου εκεί βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός R, σε σύνοδο με το Vertex,κ ο Ποσειδώνας R.
    Γνωρίζοντας πως ο Β.Δ. κ το Vertex είναι καρμικά σημεία του χάρτη,κ επειδή βρίσκονται στον 5ο,κ συμμετέχει κι ο Ποσειδώνας,ο της εξαπάτησης,εξιδανίκευσης κ.τ.λ θα ήθελα τη γνώμη σας για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις σχέσεις μου :unsure:
    Να προσθέσω οτι στο απεναντι εμεριεχόμενο ζώδιο που είναι οι Δίδυμοι έχω Αφροδίτη,άρα σίγουρα έχει να κάνει με αισθηματικά θέματα ...:scared:
    Για πες και πώς βιώνεις εσύ τα θέματα του 5ου, για να έχουμε πιο πρακτική εικόνα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρια

Θες να μας πεις αν η Αφροδιτη κανει καποια οψη με τον Ποσειδωνα απο τον 5ο και τι οικο κυβερναει?:bigsmile:Παντως γενικα ενας 5ος με τοσο διαφορετικα στοιχεια μεσα δειχνει ισως το πως κυλανε οι αισθηματικες σου σχεσεις....:blink:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    dnaki

Τα θέματα του 5ου όσον αφορά στις σχέσεις μου με το άλλο φύλο,τα βιώνω με τρομερή σύγχηση,χωρισμούς απο το πουθενά κ επανασυνδέσεις πάλι απο το πουθενά,αλλά όταν είναι ήρεμα τα πράγματα,πολύς ρομαντισμός κ πάθος.Όλα αυτά βέβαια εναλλάσονται σχετικά σύντομα
    Τώρα όσον αφορά την Αφροδίτη,βρίσκεται στον 11ο,σε αντίθεση με Β.Δ κ Vertex.Με Ποσειδώνα δεν κάνει όψη..

Οι παραπάνω όψεις είναι σε σχέση με τον 5ο..Υπάρχουν κι άλλες!

Να εμπλουτίσω λίγο την ερώτηση και με την αντίστροφη περίπτωση ?

Σε ένα προσωπικό χάρτη, η Παρθένος εμπεριεχεται όλη μεσα στον 7ο οίκο και οι Ιχθείς αντίστοιχα εμπεριεχονται στον 1ο οικο, ο ωροσκοπος προφανως είναι υδροχοος. Το μονο στοιχείο που υπάρχει στα 2 ζώδια είναι το vertex στη Παρθένο.

Στον ίδιο χάρτη συμβαινει και το αντιστροφο, ο 5ος οίκος εμπεριέχεται ολος στον Καρκίνο και ο 11ος όλος στον Αιγοκερω. Στον Αιγόκερω βρίσκεται η Σελήνη.

Ποια η διαφορά στις 2 περιπτώσεις ?
    Τι μπορεί να σημαίνουν τα παραπάνω για τα θέματα 1ου, 7ου και 5ου, 11ου οίκου ?

Ευχαριστώ

Όνομα:
    Φωτεινή

Γενικά μιλώντας η κλασσική αστρολογία λέει ότι απλώς οι ποιότητες των εμπεριεχομένων ζωδίων δεν γίνονται άμεσα αντιληπτές απο το άτομο ή τους γύρω του. Ένας πλανήτης μέσα σε εμπεριεχόμενο θα παλέψει για να εκδηλωθεί ή η επιρροή του ίσως να μην είναι εμφανής ή η εκδήλωση του συνειδητή.

Σε επιπεδο ψυχολογίας εμπεριεχόμενα ειδικα σε πρωτο και συνεπώς 7 οίκο, δείχνουν μια φύση κάτω απο την φύση που προβάλλεται. Ενω πχ ενα άτομο προβάλλεται ως Ιχθύς ή μοιάζει με Ιχθύς μπορεί να κρύβει ενα ιδιαιτερο δυναμισμό που όμως δεν γνωρίζει, ή που ύποβόσκει ή που καταπιέζεται του εμπεριεχομενου Κριου.

Γενικά πάντα μιλώντας τα παραπάνω.

Σε προσωπικό επίπεδο, εχοντας εμπεριεχόμενο το ζώδιο της Παρθένου μέσα στον 5ο οίκο΄του οποιου η ακμή ειναι στον Λέων και με τον Αρη μέσα στην Παρθένο, διαπιστωσα με τα χρόνια ότι ενω αρχικά σε θέματα 5ου προσεγγίζω σαν Λέων, στην πορεία χωρίς να το κάνω συνειδητά βγαίνει η κριτική και αυτοανάλυση,η αναζητηση χρησιμότητας, η ανάγκη για προσφορά ή ενοχές της Παρθενίσιας φύσης του ¶ρη μου.

Ελπίζω να βοηθησα :bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Ισως αυτο εχει να κανει και τις προοδους??οσο περναν τα χρονια δεν αλλαζουν και οι ακμες των οικων??ετσι σαν αποτελεσμα δεν εχουμε και πιο αμεσα την επιρροη του εμπεριοχομενου???καλα οταν παλι εχει σχεδον ολο το ζωδιο σαν εμπεριεχομενο εκει ειναι(κατα την δικη μου κριση)καθαρα το επομενο ζωδιο π.χ ωροσκοπος ιχθυς 27 μοιρες μπορει η ακμη του οικου να ειναι ιχθυς αλλα ολος σχεδον ο Κριος εμπεριεχεται στον 1 οικο κατα εμενα αυτου θα ειναι πιο φανερα τα χαρακτηριστικα...(και επαληθευμενα αφου ειναι υπαρκτο προσωπο,μιλω συγκεκριμενα)...οσο αναφορα το καρμικο κομματι...(αν ειμαι λαθος διορθωστε με)με τον βορειο δεσμο στον 5 και βορειο δεσμο και βερτεξ δεν νομιζω τα ατομα με τα οποια εχεις πιο "στενες σχεσεις" να ειναι τυχαια...οσο αναφορα τον Ποσειδωνα ειναι σε πολυ καλο οικο,βρισκεται σε εξαρση...γιατι δεν παραθετεις τον χαρτη σου?

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Ισως αυτο εχει να κανει και τις προοδους??οσο περναν τα χρονια δεν αλλαζουν και οι ακμες των οικων??ετσι σαν αποτελεσμα δεν εχουμε και πιο αμεσα την επιρροη του εμπεριοχομενου???καλα οταν παλι εχει σχεδον ολο το ζωδιο σαν εμπεριεχομενο εκει ειναι(κατα την δικη μου κριση)καθαρα το επομενο ζωδιο π.χ ωροσκοπος ιχθυς 27 μοιρες μπορει η ακμη του οικου να ειναι ιχθυς αλλα ολος σχεδον ο Κριος εμπεριεχεται στον 1 οικο κατα εμενα αυτου θα ειναι πιο φανερα τα χαρακτηριστικα...(και επαληθευμενα αφου ειναι υπαρκτο προσωπο,μιλω συγκεκριμενα)...οσο αναφορα το καρμικο κομματι...(αν ειμαι λαθος διορθωστε με)με τον βορειο δεσμο στον 5 και βορειο δεσμο και βερτεξ δεν νομιζω τα ατομα με τα οποια εχεις πιο "στενες σχεσεις" να ειναι τυχαια...οσο αναφορα τον Ποσειδωνα ειναι σε πολυ καλο οικο,βρισκεται σε εξαρση...γιατι δεν παραθετεις τον χαρτη σου?
    Toksotaki σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρονΑλλά δεν μπορώ να προσαρμόσω το μέγεθος για να παραθέσω το χάρτη μου:embarrest δυστηχώς...Προσπαθώ αρκετή ώρα αλλά τζίφοςΠοιός ξέρει,ίσως αύριο που έχω γενέθλια να μου κάνει τη χάρη:toung:
    Πάντως έχεις δίκιο για τις "στενές σχέσεις μου"..Ειδικά με Δίδυμους,Τοξότες κ Υδροχόους, ή άτομα με προσωπικούς πλανήτες εκεί, έχω μεγάλο θέμα τόσο σε ερωτικό όσο κ σε φιλικό επίπεδο..

Όνομα:
    Μαργαρίτα

δωσε τα στοιχεια σου εμενε σε περιπτωση που τα καταφερω...

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    δωσε τα στοιχεια σου εμενε σε περιπτωση που τα καταφερω...
    Σ ευχαριστώ toksotaki μου
    10-7-1974 ώρα 06.30 Αθήνα
    Αν τα καταφέρεις έχει καλώς,αν όχι δεν τρέχει κ τίποτα:bigsmile:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)