- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 171 to 180 of 293
Thread: Συναστρίες
-
07-07-2008, 10:15 PM #171
Re: Συναστρίες
το τετραγωνο δια-σεληνης δειχνει οτι το ατομο με το δια<ιχθυς> περιοριζει η καταπιεζει το ατομο της σεληνης<διδυμους>???
τετραγωνο δια κ αρη δε το καταλαβαινω.επισης κ δω ο αρης ειναι στους διδυμους..
τελοσ αλλη μια δυσκολη οψη που θελω να αναφερω ειναι το τετραγωνο δια-ποσειδωνα....το ατομο με το δια σκεφτεται τη καλοπεραση ενω το ατομο με το ποσειδωνα<τοξοτη> ειναι πιο ρομαντικο?
-
07-07-2008, 10:49 PM #172
Ποια καταπίεση, καλέ; Το άτομο με Σελήνη στους Δίδυμους είναι που είναι, του πέφτει και ένας Δίας αρνητικός και το κάνει πιο χαζοχαρούμενο και αλλοπρόσαλλο από ό,τι ήταν :toung:
τετραγωνο δια κ αρη δε το καταλαβαινω.επισης κ δω ο αρης ειναι στους διδυμους..
τελοσ αλλη μια δυσκολη οψη που θελω να αναφερω ειναι το τετραγωνο δια-ποσειδωνα....το ατομο με το δια σκεφτεται τη καλοπεραση ενω το ατομο με το ποσειδωνα<τοξοτη> ειναι πιο ρομαντικο?
¶λλος για συναστριααααα
Πάρε κόσμε, πάρεεεεε :nuts:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-07-2008, 11:14 PM #173
-
08-07-2008, 12:23 AM #174
[QUOTE=Μητσάκος;59604]Ποια καταπίεση, καλέ; Το άτομο με Σελήνη στους Δίδυμους είναι που είναι, του πέφτει και ένας Δίας αρνητικός και το κάνει πιο χαζοχαρούμενο και αλλοπρόσαλλο από ό,τι ήταν :toung:
Εδώ έχουμε έναν φαφλατά και χωρίς σκέψη ¶ρη, που παρασυρμένος από τον αιθεροβάμονα Δία θα πάει να το παίξει μάγκας και θα σπάει το ξερό του το κεφάλι. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως, για τέτοια είναι φτιαγμένος (ο ¶ρης) :toung:
Καμία σχέση :bigsmile: Εδώ έχουμε έναν παραμυθά (στην καλύτερη) ή απατεώνα (στη χειρότερη) που είναι ο εκπρόσωπος του Ποσειδώνα, ο οποίος θα παραμυθιάσει έντεχνα τον εκπρόσωπο του Δία πολύ εύκολα, καθώς ο τελευταίος θα έχει το μυαλό του σε μεγαλεία που μόνο στον ύπνο του (και αν) θα μπορούσε να έχει. Κλασική περίπτωση δύο ατόμων που ενώ θα πέφτουν στον γκρεμό, θα ευχαριστιούνται το αεράκι που θα τους ανεμίζει τα μαλλιά (γιατί μην γελιέστε, το παραμύθι του ποσειδώνιου θα είναι τόσο γλυκό που θα το καταπιεί και ο ίδιος)
¶λλος για συναστριααααα
Πάρε κόσμε, πάρεεεεε :nuts:[/QUOTE
πλακα κανεις??:nuts:
ωραια η συναστρια:toung:ειδικα αν ειναι κ δικη σου,perfect:toung:
-
08-07-2008, 05:36 PM #175
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
09-07-2008, 12:01 AM #176
Γεια σας! Μια ερωτηση γιατι μπερδευτηκα...αν ο Αρης του ενος πεφτει στον 5ο οικο του αλλου, υπαρχει ελξη? Και αν ναι, απο την πλευρα του Αρη ή του ατομου με τον 5ο?
Σςας ευχαριστω που με ξεμπλεκετε καθε φορα!!!!!!!!!
-
09-07-2008, 03:16 AM #177
Ναι καλε ειδικα οσο αναφορα σεξουαλικη..αυτος με τον Αρη νομιζω νιωθει ελξη αλλα δν ειμαι σιγουρη αν και ο αλλος νιωθει...παντος αυτος με Αρη νιωθει...
-
09-07-2008, 03:18 AM #178
Επειδη τα ειπαμε εδω για τη Λιλιθ, σας στελνω και μια μεταφραση μου απο ενα ποιηματακι του Νοβαλις που μου θυμιζει πολυ ΛιλΙθ..
Bυθισμενος στα δακρυα, στην απελπισια, στη διαλυση του Εγω, συνεπαρμενος απο εναν ανειπωτο Φοβο, αδυναμος, στεκομουν μοναχος σε εναν ερημικο υψωμα που εκρυβε σε ενα στενο σκοτεινο μερος τη μορφη της ζωης μου. -μονος οσο ποτε κανεις- Κι οπως γυρευα για ενα χερι βοηθειας, οντας ανημπορος για ενα βημα μπροστα η πισω και καθηλωμενος στη μισοσβησμενη ζωη μου με απεραντη νοσταλγια, ξεπροβαλε απο το μπλε οριζοντα, απο τα υψη της περασμενης μου ευτυχιας ενα ριγος δειλινου. -και μονομιας εκοψε τα δεσμα της υπαρξης, τα δεσμα του φωτος. (...)
Μαζι της δραπετευσε η επιγεια μου ομορφια και η Λυπη σε ενα νεο κοσμο ανεξερευνητο –στη Νυχτα Θεα, Γλυκο πεπλο του ουρανου, ηρθες απο πανω μου.. ο κοσμος σειστηκε απαλα και αιωρηθηκε πια το ελευθερο, νεογεννητο πνευμα μου. Συννεφο σκονης εγινε το ερημικο υψωμα και μεσα του ειδα το μαγευτικο προσωπο της Ερωμενης. Στα ματια της ησυχαζε η Αιωνιοτητα, αγγιξα τα χερια της και τα δακρυα γιναν φλογερα, αδιασπαστα δεσμα. Χιλιετιες χαθηκαν στον οριζοντα σαν μια καταιγιδα. Στον κορφο της εκλαψα με σαγηνευτικα δακρυα τη Νεα Ζωη. Ηταν το πρωτο και μοναδικο ονειρο και απο τοτε νοιωθω αιωνια, αμετακλητη Πιστη για τη Νυχτα και το Φως της, για την Ερωμενη "
-
09-07-2008, 03:32 AM #179
Ειναι το πιο μελω πραγμα που εχω δει στην ζωη μου:weird:αυτο μου θυμιζει Ποσειδωνα οχι λιλιθ
-
09-07-2008, 03:46 AM #180
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 89 users browsing this thread. (0 members and 89 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.