s
Eνδείξεις για συγκατοίκηση
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Eνδείξεις για συγκατοίκηση

καλησπέρα υπάρχουν οψεις που δειχνουν συγκατοικηση σε μια συναστρια η στο συνθετο ωροσκοπιο??

μπορειτε να ου πειτε μερικες??

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: Eνδείξεις για συγκατοίκηση

Δεν εχω καμια γνωση πανω σε αυτο..ισως πλανητες στον 4???σπιτι???

Όνομα:
    Silia

Kατά τη γνώμη μου, μπορείς να κοιτάξεις αν έχεις πλανήτες στον 7ο οίκο κ ποιους. Σε όσα ωροσκόπια έχω δει με έντονο 7ο οίκο πάντα το άτομο έχει συγκατοικήσει. Mπορείς ανάλογα να το συνδυάσεις κ με πλανήτες-κυβερνήτες των 3ου και 4ου.

Bonne chance!
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Kατά τη γνώμη μου, μπορείς να κοιτάξεις αν έχεις πλανήτες στον 7ο οίκο κ ποιους. Σε όσα ωροσκόπια έχω δει με έντονο 7ο οίκο πάντα το άτομο έχει συγκατοικήσει. Mπορείς ανάλογα να το συνδυάσεις κ με πλανήτες-κυβερνήτες των 3ου και 4ου.

Bonne chance!
    μπα...:toung:μονο εναν κρονο κ πλουτωνα στο σκορπιο εχουμε στον 7 οικο

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by tigre View Post
    μπα...:toung:μονο εναν κρονο κ πλουτωνα στο σκορπιο εχουμε στον 7 οικο
    γιατί μπα;;;

θα πρέπει στη συνέχεια να δεις ποιους οίκους κυβερνούν αυτοί οι πλανήτες κ τι όψεις κάνουν.

αν κ ένας κρόνος στον 7ο θα μπορούσε να δώσει είτε συγκατοίκηση με άτομο με διαφορά ηλικίας (είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω), είτε έναν γάμο ή σοβαρή σχέση που θα αργήσει να έρθει.
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    γιατί μπα;;;

θα πρέπει στη συνέχεια να δεις ποιους οίκους κυβερνούν αυτοί οι πλανήτες κ τι όψεις κάνουν.

αν κ ένας κρόνος στον 7ο θα μπορούσε να δώσει είτε συγκατοίκηση με άτομο με διαφορά ηλικίας (είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω), είτε έναν γάμο ή σοβαρή σχέση που θα αργήσει να έρθει.

δεν πρεπει να ειναι αρκετες οι οψεις για αυτο λεω μπα!!ειμαι γκαντεμο στις σχεσεις μ γενικοτερα οχι οτι θελω τοσο να συγκατοικησω...

για το κρονο που σου ειπα το ειδα στο συνθετο μας χαρτη..πρεπει να κοιταξω στο γενεθλιο χαρτη μου ε?:embarrest:embarrest

τωρα για τους οικους που κυβερνουν οι πλανητες?δε τα καταλαβαινω αυτα..βλεπω οτι ειναι στον 7ο στο σκορπιο...

ευρηκα κ για το γενεθλιο χαρτη μου....το μονο που εχω στον 7 οικο ειναι το βερτεξ-παρθενος....

μη μου πεις οτι θα μεινω στο ραφι!!
    η ακμη του 7ου βοηθαει?ειναι στο λεων κ τη μονη οψη που εχω με το βερτεξ ειναι εξαγωνο με πλουτωνα<σκορπιο 9 οικο>

Quote Originally Posted by tigre View Post
    ευρηκα κ για το γενεθλιο χαρτη μου....το μονο που εχω στον 7 οικο ειναι το βερτεξ-παρθενος....

μη μου πεις οτι θα μεινω στο ραφι!!
    η ακμη του 7ου βοηθαει?ειναι στο λεων κ τη μονη οψη που εχω με το βερτεξ ειναι εξαγωνο με πλουτωνα<σκορπιο 9 οικο>
    Καλε δεν μενεις τοσο ευκολα στο ραφι . :toung: Επειδη ειναι αδειος ο 7ος οικος δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει γαμος στον γενεθλιο :embarrest

Σε πρωτη φαση εξεταζουμε την ακμη του 7ου οικου μας . Και μετα εξεταζουμε τον κυβερνητη του 7ου οικου μας . Ακμη 7ου οικου εχεις στον λεοντα οπως ειπες και κυβερνητης του λεοντα ειναι ο Ηλιος .. και ο Ηλιος σου ειναι στους Ιχθεις , αλλα σε ποιον οικο ? δεν ξερουμε :unsure: Κοιτα τι οψεις κανει ο Ηλιος σου ?

Εγω βασικα θα ελεγα να κοιταξεις και τις οψεις του ερμη .. Ειναι εμπεριεχομενος η παρθενος ?

Ακμη 7ου στον τοξοτη και ο Διας μεσα! Στο τελος του 6ου ο ερμης(κυβερνητης του ωροσκοπου κανει συνοδο με τον Δια με ανοχη 6(o ερμης κανει συνοδο πιο στενη με ουρανο ο οποιος ειναι ομως στον 6ο παλι στο τοξοτη) .. Ο Διας επισης εχει αντιθεση με σεληνη, με ωροσκοπο (ε αφου ειναι σε συνοδο αυτα τα 2 λογικο) και επισης αντιθεση με βορειο δεσμο ολα στους διδυμους α! και εξαγωνο με αφροδιτη ζυγο στο 5ο. Ο Ποσειδωνας επισης στον 7ο στο τοξοτη σε τετραγωνο με αρη στο ζυγο στον 5ο με ανοχη -4 κ επισης εξαγωνο πλουτωνα και ημιεξαγωνο ηλιο...Κανενα σχολιακι γενικο ή ειδικο για τον 7ο μου;;;
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Παιδια εχω ψιλομπερδευτει..αν μπορει καποιος να μου πει τι συμπερασμα βγαινει απο τα δικα μου..

Ήλιος Κριός 14° 45' 52" 1 οικος
    Σελήνη Αιγόκερως 12° 12' 29" 10 "
    Ερμής Κριός 24° 54' 08" 1 "
    Αφροδίτη Ταύρος 20° 05' 52" 2 "
    Αρης Κριός 29° 39' 27" 2 "
    Δίας Τοξότης 10° 49' 16" R 9 "
    Κρόνος Σκορπιός 02° 21' 55" R 8 "
    Ουρανός Τοξότης 08° 54' 34" R 9 "
    Ποσειδώνας Τοξότης 29° 13' 42" R 10 "
    Πλούτωνας Ζυγός 28° 31' 32" R 7 "
    Χείρων Ταύρος 24° 41' 59" 2 "
    Κλήρος Τύχης Δίδυμοι 18° 45' 42" 3 "
    Λίλιθ Υδροχόος 01° 58' 04" 11 "
    Β. Δεσμός Δίδυμοι 28° 06' 07" 4 "
    Βέρτεξ Παρθένος 24° 05' 40" 7 "

Ωροσκόπος (Asc) Ιχθύς 16° 12' 19"
    Οίκος 2 Κριός 29° 39' 07"
    Οίκος 3 Ταύρος 29° 16' 47"
    Οίκος 4 Δίδυμοι 22° 15' 24"
    Οίκος 5 Καρκίνος 14° 00' 47"
    Οίκος 6 Λέων 09° 23' 48"
    Οίκος 7 Παρθένος 16° 12' 19"
    Οίκος 8 Ζυγός 29° 39' 07"
    Οίκος 9 Σκορπιός 29° 16' 47"
    Μεσουράνημα (MC) Τοξότης 22° 15' 24" "
    Οίκος 11 Αιγόκερως 14° 00' 47"
    Οίκος 12 Υδροχόος 09° 23' 48"

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)