s
Η αστρολογία στη ζωή μας - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 34 of 34

Re: Η αστρολογία στη ζωή μας

Στην ουσια η αντιμετωπιση των υπολοιπων που δεν ασχολουνται με την Αστρολογια , ειναι ακριβως επειδη δεν γνωριζουν το αντικειμενο αυτο , με τι ασχολειται και τι ειναι γενικα .. Ισως ολα αυτα ομως να προκυπτουν επειδη συνηθως οι περισσοτεροι ( οπως και εμεις αλλωστε καποτε ) θα ακουσαμε σε καποιο πρωιναδικο στην tv να λενε την καθημερινη προβλεψη για τα 12 ζωδια ή στο ραδιοφωνο στον αγαπημενο σταθμο που ακουμε καθε μερα πηγαινοντας στην δουλεια . Και συνειδητοποιησαν οτι οι προβλεψεις αυτες δεν βγαινουν κτλ ..
    Φυσικα καποιος που ασχολειται ξερει οτι δεν πρεπει να ακουμε μονο το ζωδιο μας , αλλα και τον ωροσκοπο και φυσικα την προβλεψη για ολα τα ζωδια . :bigsmile:

Re: Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Θα αου πω... αν δεν ειχα αυτον τον ρημαδι τον Πλουτωνα στον 12ο (κυβερνητη ωροσκοπου) να τριγωνιζει τον Ηλιο στον 8ο θα το σκεφτομουν !!!!
    Τι να το κανω ομως που μου δινει ψυχαναλυτικα ταλεντα και με εδραιωνει στα νοσοκομεια !!!!!
    (ειναι να αφηνεις τετοιες ευκαιριες ?????)
    Να σε έχω υπόψη μου που έχεις τέτοιο ταλέντο και θα εδραιωθείς στα ιδρύματα γιατί εγώ στο 12ο έχω έναν Ποσειδώνα που με εδραιώνει ως πελάτισσά σου :bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Αγγέλα

Συμφωνώ μαζί σου Αθηνά!

Κι εξάλλου το ωροσκόπιο του καθενός και η ανάλυσή του είναι αρκετά πολύπλοκη υπόθεση και απαιτεί βαθιά γνώση του αντικειμένου την οποία ελάχιστοι από τους τηλε-αστρολόγους διαθέτουν...:embarrest

Και δεν είναι δυνατόν σε πέντε λεπτά τηλεοπτικού χρόνου να δώσεις ολοκληρωμένες "προβλέψεις" όσο καλά και να το κατέχεις!!!:bigsmile:
    Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...

Σωκράτης

myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!

Όνομα:
    Silia

Πιστεύω ότι θα πρέπει να ξεκολλήσουμε επιτέλους από αυτήν την στάση που θέλει άτομα με πλανήτες στον 12ο να εργάζονται σε νοσοκομειακους ή ιδρυματικούς χώρους. Παράλληλα θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τον όρο "απομονωμένος". Προσωπικά έχω κυβερνήτη του 6ου στον 12ο, ίσως και στον ωροσκόπο τελικά και ουδέποτε έχω εργαστεί σε τέτοιους χώρους. Hμουν ανέκαθεν σε ερευνητικά κέντρα ή σε χώρους με πολύ υψηλό βαθμό ασφαλείας στην πρόσβασή τους. Nομίζω ότι θα πρέπει να το δούμε και αυτό ως προς την ερμηνεία κάποια στιγμή.
    may..

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)