s
ερωτηση για το μερος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

ερωτηση για το μερος

εχω ακουσει οτι ζωδιακα,εχουμε πανω στην γη καποιο μερος που δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ο τοπος
    γενησης μας,και μποορουμε σε αυτο να κανουμε πιο καλη την συμβιωση μας
    ειμαι ιχθυες γεννημενος 2/3/76 01.30 το πρωι

ευχαριστω

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: ερωτηση για το μερος

Αγαπητέ φίλε

Εννοείτε "συμβίωση" ή "διαβίωση"; Γιατί το πρώτο προϋποθέτει δύο άτομα, όχι μόνο εσάς.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας,οντως
    σωστα αναφερατε
    ο ορος ειναι διαβιωση
    τωρα δεν ξερω αν μπορειται να μου απαντησεται και με ποια αλλα ζωδια μπορει να το κανω μαζι
    αλλα με ενδιαφερει πολυ να μαθω το μερος
    ευχαριστω και αναμενω την απαντηση σας

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητέ panaeolus

Σχετικά με την καλή περιοχή -σύμφωνα με τα δεδομένα μας- να βρούμε ευτυχισμένες προοπτικές, είτε σε αισθηματικό πεδίο, είτε επαγγελματικό, χρειάζεται μία συναστρία με τον χάρτη του κράτους που μας ενδιαφέρει. Ή ένας γεωδαιτικός χάρτης του τόπου που μας ενδιαφέρει. Επομένως αφορά την πολιτική αστρολογία, ως μελέτη.

Μπορεί να γίνει και μέσω αστρο-χαρτο-γραφίας, αλλά η λεπτομέρεια θα φανεί ειδικά στον χάρτη του κράτους και του τόπου/πόλης. Δεν είναι ένας μόνο, επομένως αν θελήσετε να ζήσετε αλλού, ένας αστρολόγος που γνωρίζει την πολιτική αστρολογία, θα σας βοηθήσει να δείτε τα θετικά και τα αρνητικά του τόπου που θα μετοικήσετε. Τα μέρη είναι σίγουρα πολλά, επομένως θα κριθεί από μία σειρά αναζητήσεων στον ατομικό σας χάρτη, σε συνδυασμό με αυτόν του τόπου.

Σχετικά με την συμβίωση, δεν υπάρχουν ακριβώς ζώδια που μας ταιριάζουν, αλλά σύνολο χαρακτήρα, που φαίνεται από τη συναστρία μας με ένα άλλο άτομο. Μπορεί ως γενική γνώση να θεωρείται πως σας ταιριάζει για παράδειγμα ένα άτομο με το ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς) αλλά αυτό δεν εξηγεί τίποτα. Γιατί δεν προϋποθέτει μία γενική εικόνα προσωπικότητας που θα προσαρμόζεται με τη δική σας. Όπως θα δείτε στις σελίδες του φόρουμ, η αστρολογία είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό και βαθύ από την πρώτη προσέγγιση.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

οποτε δεν μπορω να εχω καμοια απαντηση στο ερωτημα μου?
    καποιος απο την παρεα σας εδω θα μπορουσε να βοηθησει ισως?
    ευχαριστω

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by panaeolus View Post
    οποτε δεν μπορω να εχω καμοια απαντηση στο ερωτημα μου?
    καποιος απο την παρεα σας εδω θα μπορουσε να βοηθησει ισως?
    ευχαριστω
    Έχω την εντύπωση ότι η κ. Σίμου απάντησε στην ερώτησή σας. Επιπλέον, κάποιος από την παρέα μας [sic] δεν μπορεί να απαντήσει, διότι έχετε θέσει το ερώτημά σας στην ενότητα "Ο αστρολόγος σπίτι σας", όπου τίθενται ερωτήσεις γενικών αστρολογικών αποριών και που απαντούν μόνο αστρολόγοι.

μπορει καποιος να μεταφερει το θεμα στην ενοτητα που πρεπει?
    ευχαριστω,και συγνωμη αν εκανα λαθος

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)