s
Πλατωνικοί έρωτες σε συναστρία - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 48 of 48
    Όνομα:
    dnaki

Re: Πλατωνικοί έρωτες σε συναστρία

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Aφού συμφωνήσουμε ότι μιλάμε για ανεκπλήρωτους έρωτες προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ....

Καλημέραα Κωνσταντίνα:bigsmile: ( και η σκοτεινή καλή είναι )
    ΄
    όταν λέω έντονος ποσειδώνας εννοώ τον ποσειδώνα σε γωνιακό οίκο που να σχηματίζει όψεις με προσωπικούς πλανήτες ή τα φώτα, ή πολλούς προσωπικούς πλανήτες- φώτα σε 12ο οίκο ή σε Ιχθείς ή πιό συγκεκριμένα για το θέμα μας σύνδεση του με κυβερνήτη 8ου οίκου ή ακόμα και του 5ου οικου.

Ωστόσο μια και το θέμα μας ήταν τι γίνεται σε συναστρία, τότε θεωρώ μιλάμε για ενεργοποιηση αυτού του ποσειδώνιου στοιχείου, απο την επαφή των οίκων των δύο ατόμων, ή απο όψεις πλανητικές που "ξυπνούν" αυτό το ποσειδώνιο στοιχείο και στους δύο.

Βέβαια ότι έγραψα το έγραψα εν μέρει βασιζόμενη σε προσωπική εμπειρία.

Η παραπάνω θέση που αναφέρεις δείχνει οτι συναισθηματικά έχεις μια τάση να προσμένεις σε υπεερβατικούς έρωτες ή να θεωρείς πως "θυσιάζεσαι" για τον έρωτά σου ή να έχεις την τάση να μυθοποιείς τα αισθήματα σου ή επίσης να προβάλλεις διαφορετική εικόνα σου στους άλλους απο αυτή που ισχύει στην πραγματικότητα.

Σε προσωπικό επίπεδο, διαπίστωσα πως το Ποσειδώνιο στοιχείο που έτσι κι αλλιως έχω έντονο στις συνεργασίες μου(εχω τον πλανήτη στον 7ο οικο και σε τετράγωνο με άρη στον 5ο) όντως ενεργοποιήθηκε απο συναστρία στην οποία όμως δεν υπήρχε ταυτόχρονα και καμία ουσιαστική συνδεση 5ου και 8ου μου με του άλλου ατόμου. Έτσι το όλο πράγμα παρέμεινε πράγματι σε θεωρητικό επίπεδο.:bigsmile:
    Aααα..!!Πολύ ωραία..
    Αρα λοιπόν με Ηλιο,Κρόνο,Ερμή στον 12ο κ Σελήνη στους Ιχθύες στον ένατο,κάπου μου είναι κ αναγκαίο αυτό,κάπου το δημιουργώ κ μόνη μου δλδ!Αν προσθέσω οτι έχω κ Δία στους Ιχθύες,νομίζω οτι για όλα φταίει ο άτιμος ο ΠοσειδώναςΚαλά... μην τον πετύχω πουθενά μόνο..!
    Σ ευχαριστώ πολύ Φωτεινή κι εσένα και όλους
    What goes around comes around

Όνομα:
    Μαρία

Δεν ξέρω τί μου λέτε, εγώ πάντως όταν ακούω "πλατωνικός έρωτας" δε φέρνω στο νου μου τον φιλοσοφικό όρο, όπως αναπτύχθηκε ως σημασία από τον φίλτατο Μητσάκο, αλλά δίνω τη σημασία που όλοι οι υπόλοιποι αναπτύξατε και που σε αστρολογικό επίπεδο συμφωνώ. Δεν τίθεται θέμα "σωστής" χρήσης της Ελληνικής, καθώς η συγκεκριμένη φράση ξεκίνησε ως φιλοσοφικός όρος, αλλά η σημασία επεκτάθηκε, αποκτώντας ένα επιπλέον νόημα, αυτό του αγνού, μη σαρκικού έρωτα. Συνεπώς, Μητσάκο, μιας και ζήτησες και τη δική μου συνδρομή (:toung, θεωρώ ότι η χρήση καθιερώνει τη σημασία και στο καθημερινό λεκτικό καθενός από εμάς, ο πλατωνικός έρωτας δεν παραπέμπει στη σχέση μαθητείας κλπ κλπ, όπως πολύ σωστά ανέπτυξες.

Όνομα:
    Σταύρος

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Ενταξει και γω στην θετικη ημουν βρε :toung: αλλα τα στοιχειωδη τα κατεχουμε :bigsmile: χαχαχαχαχ πανω στην ελληνικη γλωσσα ! Αλλα τι λεμε ? ο Μητσακος , του Μητσακου , τον Μητσακο , ω Μητσακηηηηηη ? ? ? Εδω εγω θυμωσα , εκεινος δεν θα θυμωσει ? ... :embarrest
    Μαλλον λεμε Μητσακε ... ή καλυτερα Μητσακο - με ολο το σεβας φυσικα !!! :embarrest

Αυτα , αλλα μην βγουμε off topic λεμεεεε .... :nuts:

Πω Πω!!!:embarrest
    Κεκτημένη ταχύτητα παιδιά μη βαράτε!!! (αν και μεταξύ μας τώρα θα έπρεπε, αλλά δεν πειράζει θα αυτοχτυπηθώ...):embarrest
    Όπως και να έχει, Φίλε Μητσάκο σε έκανα "ρεμπέτη", με όλο το σέβας που λέει και η athinoula85:embarrest

Ευτυχώς δε λέτε, που το είδατε εσείς και όχι η δασκάλα μου;
    (διότι εγώ έχω και ένα φιλολογικό παρελθόν)
    Σσστττ...:blink:
    ...Αστέρες ουράνιοι, Νυκτός φίλα τέκνα μελαίνης, εγκυκλίοις δίναισι περιθρόνια κυκλέοντες, ανταυγείς, πυρόεντες, αεί γενετήρες απάντων, μοιρίδιοι, πάσης μοίρης σημάντορες όντες, θνητών ανθρώπων θείαν δείποοντες ατραπόν...

Ορφέως Ύμνος, ¶στρων Ουρανίων...

Όνομα:
    Γεωργία

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι σίγουρα Πλατωνικός έρωτας χωρίς Ποσειδώνιο στοιχείο δεν γίνεται με τίποτα!Δεν ξέρω γιατί αλλά το θεωρώ λίγο ανούσια και εκτός τόπου και χρόνου μία τέτοια κατάσταση.(Με σύνοδο Κρόνου-Αφροδίτης τι περιμένεις;;;; ) Ο Ποσειδώνας είναι πάρα πολύ κοντά με αυτή όλη την έννοια,του απροσδιόριστου,του άκρως ρομαντικού κλπ κλπ.Σαν σκορπιός μιάς και ειπώθηκαν και κάποιες απόψεις περί του θέματος,για να μην βγούμε και οff topic,έχω να πώ ότι έρωτας δίχως ανταπόκριση και συνεπώς πλατωνικός και που δεν εκδηλώνεται ποτέ και δεν τον ζεις είναι μέρα δίχως ήλιο.
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    και εγω νομιζω οτι ο Ποσειδωνας παιζει ρολο στο να μπεις στην παραμυθα μιας πλατωνικης σχεσης και περιμενεις...περιμενεις....κ ι στο τελος φυσικα τιποτα δεν γινεται .
    Υ.Γ.αγαπητα μου μελη μη αφηνεστε σε πλατωνικους ερωτες τα νιατα περνανε τοσο γρηγορα και θα πρεπει να τα ζησετε με ουσια .......:bigsmile:
    οντως ο ποσειδωνας παιζει πολυ μεγαλο ρολο.
    εγω ειχα τον ηλιο μου σε συνοδο με το ποσειδωνα του αλλου και ο ερωτας μας εμεινε πλατωνικος.
    οι πλατωνικοι ερωτες ειναι μαγικοι αλλα οντως ειναι σκετο χασιμο χρονου.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by luna123 View Post
    οντως ο ποσειδωνας παιζει πολυ μεγαλο ρολο.
    εγω ειχα τον ηλιο μου σε συνοδο με το ποσειδωνα του αλλου και ο ερωτας μας εμεινε πλατωνικος.
    οι πλατωνικοι ερωτες ειναι μαγικοι αλλα οντως ειναι σκετο χασιμο χρονου.
    καλη μου μην μαγευεσαι με τους πλατωνικους ερωτες καμια μαγια δεν υπαρχει Ο ερωτας να κοιταζεστε στα ματια και να μπαινει ο ενας μεσα στον αλλον χωρις λογια ,η να σε αγγιζει και να περιμενεις με λαχταρα και προσμονη τα παρακατω....εκει αγαπητο μελος βρισκεται και η μαγια ...
    Υ.Γ.Εγω ολα αυτα εξ αποστασεως δεν τα καταλαβαινω κοιταμε να σε κοιτω να ανεβουμε στο βουνοβρε αντε γεια...αντε γεια λεμε:nuts:[ετσι πρεπει να τους λετε τους ξενερωτους :bigsmile:
    φιλικα Δεσποινα:bigsmile:

καλη μου μην μαγευεσαι με τους πλατωνικους ερωτες καμια μαγια δεν υπαρχει Ο ερωτας να κοιταζεστε στα ματια και να μπαινει ο ενας μεσα στον αλλον χωρις λογια ,η να σε αγγιζει και να περιμενεις με λαχταρα και προσμονη τα παρακατω....εκει αγαπητο μελος βρισκεται και η μαγια ...
    Υ.Γ.Εγω ολα αυτα εξ αποστασεως δεν τα καταλαβαινω κοιταμε να σε κοιτω να ανεβουμε στο βουνοβρε αντε γεια...αντε γεια λεμε:nuts:[ετσι πρεπει να τους λετε τους ξενερωτους :bigsmile:
    φιλικα Δεσποινα:bigsmile:
    ακριβως οπως τα λες ειναι!:bigsmile:
    εισαι κλασσικη τοξοτινα!
    κοιτας μπροστα!

Όνομα:
    Ντίνα

Αχ συμφωνώ δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα πλήρωσης από αυτό που περιγράφεις...Τόσο ωραίο και τόσο τέλειο γι'αυτό και είχε και τέλος (για να τσιγκλίσωλίγο και τους φιλόλογους της παρέας περί αριστοτελικών απόψεων).
    Πάντως όπως και να έχει θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου. Δε νομίζω ότι θα μου άρεσε να ζήσω ποτέ έναν πλατωνικό έρωτα και δεν τον καταλαβαίνω. Αν είναι πλατωνικός δε λογίζεται σαν έρωτας.
    Έρωτας για 'μένα είναι να λιώνεις για τον άλλον κι εκείνος να λιώνει μαζί σου κι οι δυο μαζί ερωτικά και παθιασμένα και απόλυτα. Αυτό είναι ο έρωτας ή όλα ή τίποτα και όχι ημίμετρα. (Πώς φάινεται ότι έχω Αφροδίτη στο Σκορπιό στον 7ο) Αυτά είχα να πω. Φιλια πολλά...

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)