s
Χημεία και τέρατα....σε συναστρίες - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Re: Χημεία και τέρατα....σε συναστρίες

Καλησπερα Ρανια μου ! :bigsmile:
    Αν κοιταξεις το πρωτο μου ποστ που εχω κανει παραθεση στο ποστο της φιλης μας , εχει γραψει - Εγω : 31/03/07 .
    Και μετα το διορθωσε............. :embarrest

Όνομα:
    Ράνια

Ααααααα!!!!! Μαλιστα. Ειπα κι εγωωωωώ!:bigsmile:

Μπορω να ρωτησω κι εγω κατι σχετικο? Αν πχ ο Ηλιος της γυναικας ειναι στους Διδυμους και η σεληνη του αντρα στον Υδροχοο, ειναι καλο υποστηρικτικο στοιχειο ή για να εχει σημασια πρεπει να σχηματιζουν Ηλιος--Σεληνη οψη μεταξυ τους? (εξάγωνο, τριγωνο κλπ...) ? Ευχαριστω!

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Μπορω να ρωτησω κι εγω κατι σχετικο? Αν πχ ο Ηλιος της γυναικας ειναι στους Διδυμους και η σεληνη του αντρα στον Υδροχοο, ειναι καλο υποστηρικτικο στοιχειο ή για να εχει σημασια πρεπει να σχηματιζουν Ηλιος--Σεληνη οψη μεταξυ τους? (εξάγωνο, τριγωνο κλπ...) ? Ευχαριστω!
    γιατί δεν σχηματίζουν τρίγωνο;:blink:

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Quote Originally Posted by GIRL View Post
    γιατί δεν σχηματίζουν τρίγωνο;:blink:
    φίλη girl, ειναι πιθανόν να μην σχηματίζεται όψη, αν πχ ο ένας έχει Ηλιο στις 5 μοίρες του Διδύμου και η σελήνη του άλλου είναι στις 20 μοίρες του Υδροχόου.

Penguin ήταν και για μένα απορία αυτό, χάρηκα που το έθεσες. Εγω κατέληξα απο μόνη μου στο συμπέρασμα ότι επειδή και τα 2 Φώτα συμμετέχουν στο τρίπτυχο της προσωπικότητας του ατόμου, λογικό θα είναι όταν υπάρχει στο τριπτυχο ένα ίδιο στοιχείο μεταξύ των δύο, τα άτομα αυτά θα νιώθουν ότι τα βρίσκουν μεταξύ τους σε κάποιο επίπεδο ή ότι έστω μπορεί να συννενοηθούν. Αυτό σε μια πρώτη επαφή είναι καλό. Και κατά την δική μου άποψη πάντα, αν τελικά θα υπάρξει και ταίριασμα μεταξύ των ατόμων αυτών, δεν το καθορίζει μια Σελήνη και ένας Ηλιος όσο και να μοιάζουν και ήτε κάνουν όψη μεταξύ τους ήτε όχι.
    Θα ήθελα και εγώ πάντως να ακούσω τις απόψεις των άλλων για την σημασία αυτής της θέσης των Φώτων.

Όνομα:
    Ράνια

Και κατά την δική μου άποψη πάντα, αν τελικά θα υπάρξει και ταίριασμα μεταξύ των ατόμων αυτών, δεν το καθορίζει μια Σελήνη και ένας Ηλιος όσο και να μοιάζουν και ήτε κάνουν όψη μεταξύ τους ήτε όχι.
    Σ' αυτο εχω καταλήξει κι εγω ZORZETA. Εχω προσεξει μαλιστα οτι το ιδιο καλό ειναι (αν καταλαβα αναφερομαστε σε ερωτικη συναστρια και εκει αναφερομαι) η Σελήνη του αντρα να τριγωνιζει την Αφροδιτη της γυναικας, και η Σεληνη της γυναικας τον Αρη του αντρα για να τα πηγαινουν καλα σε συναισθηματικό επιπεδο.

Και τι να την κανεις την σχεση Σεληνης-Ηλιου αν για παραδειγμα ο Ερμης του ενος τετραγωνιζει τον Κρονο του άλλου ή ο Ουρνός τον Αρη??????? Εχω γνωρισει πολλα ευτυχισμένα ζευγαρια (οσο αυτο ειναι εφυκτό) των οποιων ο Ηλιος και η Σεληνη δεν κανουν καμια όψη ή ειναι σε αντίθεση.

σεληνη συνοδος αρης ειναι σκληρη όψη?η κ αυτη δειχνει οτι τα πηγαινουν καλα σε συναισθηματικο επιπεδο?

Όνομα:
    Στράτος

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Χημεία και τέρατα...σε συναστρίες (ή αλλιώς : Πόσο σίγουροι είμαστε για τα δόγματα

Ερώτηση για συναστρίες. Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης του άντρα με τον 'Ηλιο της γυναίκας. Ας υποθέσουμε ότι η Σελήνη του άντρα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και όχι στις πρώτες Διδύμων, και ο 'Ηλιος της γυναίκας στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου. Το τρίγωνο μεταξύ 'Ηλιου της - Σελήνης του δεν παύει να υφίσταται με μια μικρή ανοχή, αλλά εδώ τα δεδομένα αλλάζουν, γιατί ο 'Ηλιος της είναι σε αέρινο και η Σελήνη του σε γήινο. Το τρίγωνο σε αυτή τη συναστρία είναι ουσιαστικό ή εικονικό ;
    Η αποψή μου για το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι το τρίγωνο είναι εικονικό. ¶λλωστε πιστεύω ότι οι τριπλότητες και οι τετραπλότητες είναι πολύ σημαντικές, και όχι μόνο σε συναστρία.
    Π.Χ. κάποιος υποθετικά έχει Σελήνη στις 28 μοίρες των Διδύμων και Κρόνο στις 2 μοίρες του Ζυγού. Υπάρχει τετράγωνο μεταξύ των πλανητών, αλλά επειδή και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε αέρινα ζώδια, η ισχύς του τετραγώνου αποδυναμώνεται.
    Αντίθετα θεωρώ ότι θα υπήρχε πιο έντονη σχέση τετραγώνου μεταξύ των δύο πλανητών, αν ο Κρόνος ήταν ας πούμε στις 10 μοίρες της Παρθένου.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by tigre View Post
    σεληνη συνοδος αρης ειναι σκληρη όψη?η κ αυτη δειχνει οτι τα πηγαινουν καλα σε συναισθηματικο επιπεδο?
    ισως οτι αυτος που εχει τον Αρη διεγειρει τον αλλον?απο "μαχη" μεχρι σεξ???:toung:δεν ειμαι σιγουρη για αυτο...

thANKS!!!!!!!!!!!:bigsmile:

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)