- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 21
-
03-10-2007, 03:07 PM #1
Χημεία και τέρατα....σε συναστρίες
Χημεία και τέρατα...σε συναστρίες (ή αλλιώς : Πόσο σίγουροι είμαστε για τα δόγματα
Ερώτηση για συναστρίες. Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης του άντρα με τον 'Ηλιο της γυναίκας. Ας υποθέσουμε ότι η Σελήνη του άντρα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και όχι στις πρώτες Διδύμων, και ο 'Ηλιος της γυναίκας στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου. Το τρίγωνο μεταξύ 'Ηλιου της - Σελήνης του δεν παύει να υφίσταται με μια μικρή ανοχή, αλλά εδώ τα δεδομένα αλλάζουν, γιατί ο 'Ηλιος της είναι σε αέρινο και η Σελήνη του σε γήινο. Το τρίγωνο σε αυτή τη συναστρία είναι ουσιαστικό ή εικονικό ;
-
03-10-2007, 03:53 PM #2
Re: Χημεία και τέρατα....σε συναστρίες
Θεωριτικά άνετα μπορούμε να πούμε ότι το τρίγωνο είναι εικονικό-δεν έχει ουσιαστικό νόημα- αλλά...
Και τα δύο φώτα βρίσκονται στον δεκανό του κρόνου, και αυτό έχει βαρύνουσα σημασία στην συναστρία γιατί μπορείνα εξηγήσει μια κατά τ'άλλα αταίριαστη ένωση , μια έλξη που δεν εξηγήται αλλιώς.Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
03-10-2007, 04:03 PM #3
Γνώμη μου είναι ότι η σχέση αυτή δεν θα έχει εγγύηση για επιτυχία, αν ο 'Ηλιος της γυναίκας αναζητά την απελευθέρωση και την ανατροπή και την αποστασιοποίηση από το πολύ κολλητό (Υδροχόος) και η Σελήνη του Ταύρου του άντρα θα θέλει ή να έχει κτήμα του αυτή τη γυναίκα ή να της είναι κτήμα ή και τα δύο. Τα δεκαήμερα στη συναστρία δεν τα κοιτάω καν, γιατί η Σελήνη στον Ταύρο, δεν θα παύει να λειτουργεί ως Ταύρος στα βασικά αιτήματα για σταθερότητα, κατοχή και ασφάλεια και η μαντάμ θα τον αγχώνει. Σκέφτομαι ανατρεπτικά και για τους οίκους. Αν αυτός έχει μια Σελήνη στον Ταύρο στον 2ο οίκο του, το αίτημα να κατέχει ή να νοιώθει αποκλειστικός, θα τον δυσκολέψει πολύ να κολλήσει σε μια τόσο ανεξάρτητη γυναίκα. Φυσικά το θέμα που άνοιξα είναι εμέσως προέκταση της συζήτησης που κάναμε για το τί τρέχει τελικά στην Αστρολογία. Τα τρίγωνα σαν το συγκεκριμένο (όχι όλα τα τρίγωνα), τείνουν να επιβεβαιώνουν το νόμο των τετραπλοτήτων που κάθε άλλο παρά φυσικός νόμος είναι, αλλά καθαρή μεταφυσική, κι όμως δουλεύει μια χαρά.
-
03-10-2007, 04:20 PM #4
Δεν διαφωνώ με τις τάσεις της σελήνης στον ταύρο, και τις αντίροπες τάσεις του ήλιου στον υδροχόο....μα ξέρεις πόσες γυναίκες υδροχόους γνωρίζω στο σχολείο των παιδιών μου, που η μόνη τους επανάσταση είναι να είναι στον σύλλογο, να τριγυρίζουν στο σχολείο, να βοηθάν δασκάλους και λοιπούς σχετικούς με τα του σχολείου, και το αστείο τους να είναι< αχ, δεν το γλυτώνω το διαζύγιο> !!!
Εννοώ ότι η επανάσταση είναι πολύ υποκειμενικό θέμα, και αυτό που εγώ θεωρά μούχλα, η άλλη το θεωρεί επανάσταση....οπότε σε μια τέτοια περίπτωση, άνετα μια σελήνη στον ταυρο ανέχεται τα συγκεκριμένα κόλπα του μαδημένου κατά τα άλλα ήλιου στον υδροχόο.Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
03-10-2007, 04:30 PM #5
Αφου μιλάμε για υποθετική περίπτωση...
Αν η κοπέλα Υδροχόος ειχε μια Σελήνη στην γή(σε αρμονική οψη με την Σεληνη του αγοριού)και μιά επίσης συνεσταλμένη Αφροδίτη , λογικά η "επανασταση" του Υδροχόου θα έβγαινε πολύ μετριασμένη.Αρα η σελήνη του, θα ένιωθε ασφάλεια και άρα μια τέτοια σχέση θα μπορούσε να υπάρξει.
Σχετικά με το θέμα της όψης , αν και οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες, θα έλεγα ότι όσο πιο κλειστή θα ηταν η όψη, τόσο πιο ουσιαστική εφαρμογή θα είχε.
(Αν και πάλι απο μία όψη και μόνο η οποία μάλιστα είναι και "αμφιλεγόμενη"δεν θα έβγαζα συμπεράσματα.:bigsmileεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
03-10-2007, 04:38 PM #6
Ενδιαφέρουσες σκέψεις. Λογικό θα'ταν όμως να κρατήσουμε δυο πράγματα στο νου μας πριν κανουμε συναστρίες. Το πρώτο είναι να δούμε τι είναι αυτό που κρατά ένα γάμο και τι είναι αυτό που κρατά μια ανεπίσημη σχέση. Στην πρώτη περίπτωση είναι οι αξίες, η αγάπη, οι συνήθειες, το σεξ, τα ενδιαφέροντα και το πνεύμα, στη δεύτερη το σεξ συνήθως αρκεί. Ο υποθετικός φίλος μας με τη Σελήνη στον Ταύρο ακόμα κι αν κάνει σχέση με την μαντάμ με τον 'Ηλιο στον Υδροχόο, δεν θα μπορέσει ποτέ να ολοκληρώσει τον ουσιαστικό γάμο. Θα ζουν πάντα ανικανοποίητοι πνευματικά, και θα τους δένει κάτι άλλο που θα φαίνεται στη συναστρία (σεξ, κοινωνικό status κλπ). Διευκρίνιση : Όταν αναφέρομαι σε γάμο δεν εννοώ τα στεφάνια όπως έχω διευκρινίσει, αλλά τις μόνες σχέσεις που αποδέχομαι ως ουσιαστικές είναι αυτές του ουσιαστικού γάμου (ψυχοπνευματική ένωση aka ένωση 'Ηλιου-Σελήνης). Αυτά που έγραψε η roadrunner είναι όλα πάρα πολύ σωστά φυσικά.
-
04-07-2008, 10:06 PM #7
[Καλησπέρα
Διαβάζω για "σημεία & τέρατα" & προσπάθώ να βγάλω ακρη
αλλά μάταια.Είμαι αρχάρια & δεν μπορώ να μου απαντήσω αν μπορεί να υπάρξει
"γόνιμη συναστρία" .Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια
Εγω :31/3/76 ,Κόρινθο , 4:45πμ
Αυτός : 2/10/72 ,Κιάτο
ευχαριστώ
-
04-07-2008, 10:16 PM #8
-
04-07-2008, 10:47 PM #9
-
04-07-2008, 11:23 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.