- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 18
Thread: Απορία για εύρεση ωροσκόπου
-
01-07-2008, 06:27 PM #1
Απορία για εύρεση ωροσκόπου
παρολο που εχω ρωτησει θα ηθελα μια σχετικη βοηθεια μηπως μπορω και τα καταφερω μονη μου εχω γεννηθει 27/12/66 ωρα μεταξυ 2,30 και 3,30 θελω να βρω τον ωροσκοπο μου σε τι στοιχεια πρεπει να επικεντρωθω ωστε βασει καποιων σημαντικων γεγονοτων στη ζωη μου να τον βρω ακριβως?:embarrest
-
01-07-2008, 11:07 PM #2
Re: απορια με ωροσκοπο
΄
Δυστυχώς είναι δύσκολο να τα κατεφέρεις μόνη σου.Είναι μία πολύ επίπονη και λεπτή διαδικασία και θα ήταν καλό να συμβουλευτείς κάποιο σύμβουλο αστρολογίας για να υπάρχει ένα έγκυρο αποτέλεσμα και μία έγκυρη απάντηση.Συνήθως,ελέγχουν κάποια σημαντικά γεγονότα της ζωής σου,αλλά την υπόλοιπη διαδικασία δεν την γνωρίζω.
Ελπίζω να σε βοήθησα!
Φιλικά!:bigsmile:I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
01-07-2008, 11:51 PM #3
Επί της ουσίας η Ζέτα1987 έχει δίκιο, αν και εγώ μόνος μου, αναλύοντας τα στοιχεία του χάρτη μου κατέληξα ότι η ώρα γέννησής μου ήταν η 13.45, ενώ το δεδομένο ήταν 13 .00 με 14.00. Σιγά σιγά, και δοκιμάζοντας υποθετικές ώρες γέννησης, αναλύοντας το πού πέφταν οι ακμές, αν αλλάζαν οι όψεις και όλα αυτά, με το ρυθμό και τις γνώσεις που είχα, μου πήρε έναν χρόνο. Βέβαια, μου έκανε πολύ καλό.
Από την άλλη, επαγγελματίας αστρολόγος στον οποίο απευθύνθηκα, κατέληξε στις 13.50, μετά από ενασχόληση μίας ώρας περίπου :toung:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
04-07-2008, 05:45 PM #4
ευχαριστω για τις απαντησεις σας, αλλα πεστε μου τωρα τι κάνω εγω που με τρωει να μαθω ακριβως την ωρα?:blink::dizzy:
-
04-07-2008, 06:05 PM #5
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
04-07-2008, 06:26 PM #6
χα ευκολο να το λες (να στρωσω τον πισινο μου) δεν ειμαι τεμπελα , προτιμω τον αστρολογο την ευκολη λυση.... καποιος βρε παιδια... :idea:
-
06-07-2008, 11:18 PM #7
2.30 με 3.30 το μεσημέρι ή το ξημέρωμα;
Εάν είναι μεσημέρι, τότε κυμαίνεσαι στον ωροσκόπο ανάμεσα σε Ταύρο ή Διδύμους. Εάν είναι το ξημέρωμα, τότε κυμαίνεσαι ανάμεσα σε Ζυγό και Σκορπιό.
Τουλάχιστον από κάποια χαρακτηριστικά των παραπάνω ωροσκόπων, ίσως θα μπορούσες να τον βρεις στο περίπου. Διαφορετικά ένα τηλεφώνημα στο ληξιαρχείο για να σου πουν λίγο πιο ακριβή ώρα γεννήσεως.
-
06-07-2008, 11:38 PM #8
-
07-07-2008, 04:59 PM #9
αυτό δεν είναι πάντα αξιόπιστο.. συνήθως είναι έξω 10 με 15 λεπτά.. :embarrest
Εκτός από τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής σου που θα τα δεις από τον 1ο και από τον κυβερνήτη του, θα μπορούσες να κοιτάξεις και τις υπόλοιπες γωνιακές ακμές. Για παράδειγμα το μεσουράνημα ή η ακμή του 7ου, μπορούν να σε κατευθύνουν ως προς τον ωροσκόπο. Mετά μπορείς να συγκρίνεις το πότε και αν πέρασες στο πανεπιστήμιο ή πότε και αν παντρεύτηκες ή απέκτησες παιδί.
Mετά θα πρέπει να δουλέψεις πιο εντατικά για να βρείς ακριβώς τα λεπτά της ώρας.
Bonne chance!may..
-
09-07-2008, 05:34 PM #10
Re: Απορία για εύρεση ωροσκόπου
αυτο με τα βιβλιαρια το εχω υποψιασθει γιατι οταν γεννησα τα παιδια μου στον πρωτο θυμαμαι οτι οταν ξεκινησε ο τοκετος ηταν 10,30 το πρωϊ και στο βιβλιαριο εγραψαν 11,00 παρολο που πιστευω οτι δεν κρατησε πανω απο 20' λ. παντως σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας και που να επικεντρωθω ωστε να βρω τον ωροσκοπο μου, το παλευω, αν και πρεπει να ομολογησω οτι δεν ειχα ξανασχοληθει με το τι αντιπροσωπευει ο καθε πλανητης και το τι ειναι τετραγωνα και εξαγωνα κλπ. αλλο απο το ζωδιο να διαβασω σε καποιο περιοδικο,το παλευω βεβαια αν σκεφτει κατι αλλο καποιος που να βοηθαει, ευπροσδεκτο
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.