s
ΜΟΙΡΕΣ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

Thread: ΜΟΙΡΕΣ

ΜΟΙΡΕΣ

Ισχύει τελικά ότι στην μοίρα του ζωδίου που είναι ο πλανήτης είναι και η ηλικία στην οποία ενεργοποείται;
    Έχω διαβάσει κάποια αόριστα πράγματα σε κάποια posts και έχω μπερδευτεί! Υπάρχει κάποιο άρθρο ή κάποιο post με διευκρίνηση πάνω σε αυτό;;

Ευχαριστώ πολύ!!

Όνομα:
    Μαρια

Re: ΜΟΙΡΕΣ

Τι εννοεις στην μοιρα που ειναι ο πλανητης?θες να δωσεις ενα παραδειγμα για να σε βοηθησει καποιος να λυσεις την απορια σου?:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Για παράδειγμα έχω τον Ποσειδώνα στον Τοξότη στις 26° 04' 25" στον7ο οίκο και Πλούτωνα στον Ζυγό στις 28° 24' 50" στον 5ο οίκο.
    Αυτό σημαίνει ότι ο Ποσειδώνας αρχίζει να επηρεάζει τον 7ο μου οίκο στα 26 μου και ο Πλούτωνας τον 5ο στα 28 μου;

Όνομα:
    κατερινα

Και οι άνθρωποι που έχουν ξεπεράσει τα 30 τους χρόνια τι ενεργοποιούν; αφού οι μοίρες είναι 30;;μήπως κάτι δεν ΄κατάλαβα;

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by chandramani View Post
    Και οι άνθρωποι που έχουν ξεπεράσει τα 30 τους χρόνια τι ενεργοποιούν; αφού οι μοίρες είναι 30;;μήπως κάτι δεν ΄κατάλαβα;
    φίλη chandramani, σε κάποιο παρόμοιο θέμα είχε γράψει η κα Σίμου πως γεγονότα συμβαίνουν όχι μόνο σε έτος αντίστοιχο της μοίρας του πλανήτη αλλά και σε άλλα έτη που προκύπτουν όταν προσθέσουμε κάποιες μοίρες στην γενέθλια μοίρα του πλανήτη, δεν αναφέρθηκε εξήγηση για το πως ακριβώς γίνεται αυτό. Δεν το θυμάμαι πολύ καλά και ψάχνω και εγω να ξαναβρω το post για να το διαβάσω.
    Δεν σε βοήθησα και πολύ το ξέρω αλλά απάντησα μόνο και μόνο για να σου πω ότι υπάρχει εξήγηση για αυτό που ρωτάς. Αν βρείς εσύ πρώτη κάτι σχετικό πες το και σε μένα σε παρακαλώ

Όνομα:
    Αγγέλα

Το θέμα που ψάχνετε είναι μάλλον αυτό:
    http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%F4%F9%ED.html
    Sorry αλλά κι εγώ δεν ξέρω παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα...
    Ελπίζω να βοηθήσει λίγο...:embarrest
    Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...

Σωκράτης

myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!

Βρε παιδιά με μπερδέψατε! Προφανώς αυτό που λέει η oliakon έχει σχέση με την επιστροφή του κάθε πλανήτη στην γενέθλια θέση του, γι' αυτό και αναφέρει το θέμα της ηλικίας.

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by skorpio View Post
    Το θέμα που ψάχνετε είναι μάλλον αυτό:
    http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%F4%F9%ED.html
    Sorry αλλά κι εγώ δεν ξέρω παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα...
    Ελπίζω να βοηθήσει λίγο...:embarrest

Ναι αυτό έψαχνα φίλη μου, σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ.

Είδες η μνήμη του σκορπιού?

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by kia View Post
    Βρε παιδιά με μπερδέψατε! Προφανώς αυτό που λέει η oliakon έχει σχέση με την επιστροφή του κάθε πλανήτη στην γενέθλια θέση του, γι' αυτό και αναφέρει το θέμα της ηλικίας.
    :weird::weird::weird:

και πως γίνεται να επιστρέψει ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας στην γενέθλια θέση στα 26 και 28 χρόνια όταν χρειάζονται ο καθένας 165 και 248 χρόνια αντίστοιχα?

Μήπως πάλι δεν κατάλαβα καλά?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)