s
Πλατωνικοί έρωτες σε συναστρία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 48
    Όνομα:
    Μαρια

Re: Πλατωνικοί έρωτες σε συναστρία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Δεν μπορω να καταλαβω πως σχετιζετε την Αφροδιτη στον δεκατο με πλατωνικους ερωτες:embarrest...
    κοιτα..μια αφροδιτη στον δεκατο σε συναστρια βγαζει θεωρω μια "ψυχροτητα".μια ανολοκληρωτη λοιπον συναισθηματικα καταληξη.τραβηγμενα λοιπον Πλατωνικο..Γενικευω βεβαια..
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Ράνια

Δεν μπορω να καταλαβω πως σχετιζετε την Αφροδιτη στον δεκατο με πλατωνικους ερωτες:embarrest...
    H Αφροδίτη εκει γινεται πιο επιρρεπής στα "πρεπει" που επιβάλει η κοινωνια. Επομένως θα προτιμουσε να υποφερει παρα υποστει την κοιν. κατακραυγη. Πιστευω οτι σ'αυτη τη θεση μπορει να κρυψει τα συναισθηματά της, και να υπακουσει στα πρεπει που της επιβάλλονται. Κατι παρόμοιο θα ειναι φανταζομαι και θετικές οψεις της με Κρόνο.

Όνομα:
    dnaki

Κι εγώ πιστεύω πως ο Ποσειδώνας κάπου χρειάζεται για να εξιδανικεύσουμε κάποιον που μας αρέσει ,αλλά δεν πιστεύω οτι παίζει ρόλο σε μια πλατωνική σχέση,ίσως, μόνο για να αρχίσει η έλξη.Πιστεύεται πως μια Αφροδίτη στον 11ο είναι επιρρεπής σε τέτοιου είδους σχέσεις ίσως εξαιτίας της τάσης που έχει να προτιμά συντρόφους που πρώτα έχει γνωρίσει φιλικά?Κι αν ισχύει αυτό,ποιές όψεις το επιβαρύνουν κατά τη γνώμη σας?
    What goes around comes around

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Κι εγώ πιστεύω πως ο Ποσειδώνας κάπου χρειάζεται για να εξιδανικεύσουμε κάποιον που μας αρέσει ,αλλά δεν πιστεύω οτι παίζει ρόλο σε μια πλατωνική σχέση,ίσως, μόνο για να αρχίσει η έλξη.Πιστεύεται πως μια Αφροδίτη στον 11ο είναι επιρρεπής σε τέτοιου είδους σχέσεις ίσως εξαιτίας της τάσης που έχει να προτιμά συντρόφους που πρώτα έχει γνωρίσει φιλικά?Κι αν ισχύει αυτό,ποιές όψεις το επιβαρύνουν κατά τη γνώμη σας?
    Βρηκες τον σωστο ανθρωπο!εχω Αφροδιτη 11ο στον Ταυρο συνοδο με Ηλιο.παντα ερωτευομουν φιλους και επειδη ο ενδεκατος ειναι υδροχοοικος οικος νομιζω οτι ο πλατων θα με θαυμαζε!Η διαφορα ειναι οτι ο ποσειδωνας φερνει και μια απογοητευση συνηθως ενω εγω ΕΠΕΜΕΝΑ ανευ απογοητευσης διοτι καλυπτα το σεξουαλικο κενο μεσω της φιλιας.μην ρωτησεις πως....
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαργαρίτα

:toung:πως?

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Βρηκες τον σωστο ανθρωπο!εχω Αφροδιτη 11ο στον Ταυρο συνοδο με Ηλιο.παντα ερωτευομουν φιλους και επειδη ο ενδεκατος ειναι υδροχοοικος οικος νομιζω οτι ο πλατων θα με θαυμαζε!Η διαφορα ειναι οτι ο ποσειδωνας φερνει και μια απογοητευση συνηθως ενω εγω ΕΠΕΜΕΝΑ ανευ απογοητευσης διοτι καλυπτα το σεξουαλικο κενο μεσω της φιλιας.μην ρωτησεις πως....
    Φίλη μου σε νιώθω τόσο πολύ:amazed:Ειδικά με Αφροδίτη στους Δίδυμους στον 11ο ,κ ακμές 7ου-8ου στον Υδροχόο,καταλαβαίνεις το τραγικό της κατάστασηςΠραγματικά, μου φαινόταν τουλάχιστον εξωπραγματικό το να κάνω σχέση με κάποιον που δεν τον είχα γνωρίσει πρωτίστως σαν φίλο
    Και μιλάω σε παρελθόντα χρόνο γιατί τώρα τέλος αυτά διότι τελώ έγγαμον βίον με κάποιον που [I]εννοείται[/I] πως ήταν φίλος μου..:nuts:

Όνομα:
    Μαρια

:toung:πως?
    Γιαυτο αγαπω τοξοτες...παντα υπακουοι!:bigsmile:Μερικες φορες το σεξ δεν αρκει!(και εχω και αρη δια στον 8ο....):blink:
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρια

Φίλη μου σε νιώθω τόσο πολύ:amazed:Ειδικά με Αφροδίτη στους Δίδυμους στον 11ο ,κ ακμές 7ου-8ου στον Υδροχόο,καταλαβαίνεις το τραγικό της κατάστασηςΠραγματικά, μου φαινόταν τουλάχιστον εξωπραγματικό το να κάνω σχέση με κάποιον που δεν τον είχα γνωρίσει πρωτίστως σαν φίλο
    Και μιλάω σε παρελθόντα χρόνο γιατί τώρα τέλος αυτά διότι τελώ έγγαμον βίον με κάποιον που [I]εννοείται[/I] πως ήταν φίλος μου..:nuts:
    ΕΙΣΑΙ δικη μας....και εγω ακμη 8ου υδροχοο εχω και μεσα Αρη κυβερνητη 11ου...
    και ΘΑ τελεσω εις γαμου κοινωνια με εναν αγαπημενο Τοξοτη και πολυ φιλο!!
    Oscar Wilde

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    ΕΙΣΑΙ δικη μας....και εγω ακμη 8ου υδροχοο εχω και μεσα Αρη κυβερνητη 11ου...
    και ΘΑ τελεσω εις γαμου κοινωνια με εναν αγαπημενο Τοξοτη και πολυ φιλο!!
    Εεεε αφού κατάφερες εναν Τοξότη να παντρευτεί... αξίζεις θερμά συγχαρητήρια:respect: Και σίγουρα βοήθησε η υδροχοίστικη ακμή του 8ου!!Σε ελκύουν τύποι ανεξάρτητοι που είναι δύσκολο να δεσμευτούν κ σαν γνήσιος Ταύρος έβαλες το πείσμα σου σε ενεργό δράση κ ιδού...Κι εγώ όμως δεν έχω παράπονο ..Παντρεύτηκα κάποιον με Αφροδίτη, Ερμή στον Υδροχόο κ Ηλιο πάνω στην αλλαγή Υδροχόου με Ιχθύ
    Περαστικά μας

Όνομα:
    Μαρια

Εεεε αφού κατάφερες εναν Τοξότη να παντρευτεί... αξίζεις θερμά συγχαρητήρια:respect: Και σίγουρα βοήθησε η υδροχοίστικη ακμή του 8ου!!Σε ελκύουν τύποι ανεξάρτητοι που είναι δύσκολο να δεσμευτούν κ σαν γνήσιος Ταύρος έβαλες το πείσμα σου σε ενεργό δράση κ ιδού...Κι εγώ όμως δεν έχω παράπονο ..Παντρεύτηκα κάποιον με Αφροδίτη, Ερμή στον Υδροχόο κ Ηλιο πάνω στην αλλαγή Υδροχόου με Ιχθύ
    Περαστικά μας
    Αγαπητη αδερφη ψυχη, εχει Σεληνη σκορπιο Αφρο Δια συνοδο Υδροχοο και Αρη Κριο αρα θελει ταλαιπωρια!!!!!
    τα συγχαρητηρια σε σενα.(αν μας διαβαζουν αντρες το ποσοστο γαμων θα πεσει κατακορυφα....!!!!):bigsmile::bigsmile:
    Oscar Wilde

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)