- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 48
Thread: Πλατωνικοί έρωτες σε συναστρία
-
04-07-2008, 12:31 PM #11
Re: Πλατωνικοί έρωτες σε συναστρία
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
04-07-2008, 12:35 PM #12
H Αφροδίτη εκει γινεται πιο επιρρεπής στα "πρεπει" που επιβάλει η κοινωνια. Επομένως θα προτιμουσε να υποφερει παρα υποστει την κοιν. κατακραυγη. Πιστευω οτι σ'αυτη τη θεση μπορει να κρυψει τα συναισθηματά της, και να υπακουσει στα πρεπει που της επιβάλλονται. Κατι παρόμοιο θα ειναι φανταζομαι και θετικές οψεις της με Κρόνο.
-
04-07-2008, 12:52 PM #13
Κι εγώ πιστεύω πως ο Ποσειδώνας κάπου χρειάζεται για να εξιδανικεύσουμε κάποιον που μας αρέσει ,αλλά δεν πιστεύω οτι παίζει ρόλο σε μια πλατωνική σχέση,ίσως, μόνο για να αρχίσει η έλξη.Πιστεύεται πως μια Αφροδίτη στον 11ο είναι επιρρεπής σε τέτοιου είδους σχέσεις ίσως εξαιτίας της τάσης που έχει να προτιμά συντρόφους που πρώτα έχει γνωρίσει φιλικά?Κι αν ισχύει αυτό,ποιές όψεις το επιβαρύνουν κατά τη γνώμη σας?
What goes around comes around
-
04-07-2008, 01:32 PM #14
Βρηκες τον σωστο ανθρωπο!εχω Αφροδιτη 11ο στον Ταυρο συνοδο με Ηλιο.παντα ερωτευομουν φιλους και επειδη ο ενδεκατος ειναι υδροχοοικος οικος νομιζω οτι ο πλατων θα με θαυμαζε!Η διαφορα ειναι οτι ο ποσειδωνας φερνει και μια απογοητευση συνηθως ενω εγω ΕΠΕΜΕΝΑ ανευ απογοητευσης διοτι καλυπτα το σεξουαλικο κενο μεσω της φιλιας.μην ρωτησεις πως....
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
04-07-2008, 01:40 PM #15
:toung:πως?
-
04-07-2008, 01:49 PM #16
Φίλη μου σε νιώθω τόσο πολύ:amazed:Ειδικά με Αφροδίτη στους Δίδυμους στον 11ο ,κ ακμές 7ου-8ου στον Υδροχόο,καταλαβαίνεις το τραγικό της κατάστασηςΠραγματικά, μου φαινόταν τουλάχιστον εξωπραγματικό το να κάνω σχέση με κάποιον που δεν τον είχα γνωρίσει πρωτίστως σαν φίλο
Και μιλάω σε παρελθόντα χρόνο γιατί τώρα τέλος αυτά διότι τελώ έγγαμον βίον με κάποιον που [I]εννοείται[/I] πως ήταν φίλος μου..:nuts:What goes around comes around
-
04-07-2008, 02:05 PM #17
Oscar Wilde
-
04-07-2008, 02:07 PM #18
Oscar Wilde
-
04-07-2008, 02:30 PM #19
Εεεε αφού κατάφερες εναν Τοξότη να παντρευτεί... αξίζεις θερμά συγχαρητήρια:respect: Και σίγουρα βοήθησε η υδροχοίστικη ακμή του 8ου!!Σε ελκύουν τύποι ανεξάρτητοι που είναι δύσκολο να δεσμευτούν κ σαν γνήσιος Ταύρος έβαλες το πείσμα σου σε ενεργό δράση κ ιδού...Κι εγώ όμως δεν έχω παράπονο ..Παντρεύτηκα κάποιον με Αφροδίτη, Ερμή στον Υδροχόο κ Ηλιο πάνω στην αλλαγή Υδροχόου με Ιχθύ
Περαστικά μαςWhat goes around comes around
-
04-07-2008, 02:36 PM #20
Oscar Wilde
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.