s
Η αστρολογία στη ζωή μας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 34
    Όνομα:
    Βουλα-Ζωη

Re: Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

Quote Originally Posted by voulatain View Post
    Oσοι με γνωριζουν καλα,δεν παραξετευτηκαν καθολου που ασχολουμαι με την αστρολογια και ποτε βεβαια δεν κοροιδεψαν.Αντιθετα παντα με ρωτουν και ενδιαφερονται να μαθουν διαφορα,ασχετα αν συμφωνουν η διαφωνουν με την αστρολογια.Γενικα ποτε δεν ειχα προβλημα να λεω σε γνωστους και ξενους ποσο με ενδιαφερει να ασχολουμαι με την αστρολογια,και μπορω να πω οτι σταθηκα τυχερη γιατι συνηθως ειχα να κανω με ανοιχτομυαλους ανθρωπους,που δεχονταν να ακουσουν τις αποψεις μου.
    Βεβαια λεξη''παραξετευτηκαν'' στα ελληνικα δεν υπαρχει ακομα,''παραξενευτηκαν'' υπαρχει ευτυχως!
    Use it before lose it ''May West''

Όνομα:
    cancerian

Mια μερα , ηταν καλοκαιρι καθομουν με την μητερα μου και επαιζα . Πρεπει να ημουν γυρω στα 13 με 14. Η μητερα μου απο οσο την θυμαμαι ηταν αναγνωστρια διαφορων περιοδικων αστρολογιας . Θυμαμαι χαρακτηριστικα την στιγμη εκεινη που της ειπα : "Μαμα , θα μαθω τα 12 ζωδια απ' εξω" :bigsmile: και θυμαμαι τις προσπαθειες που εκανα για να τα αποστηθησω και με την αστρολογικη τους σειρα

Προσωπικα δεν γνωριζουν πολυ οτι ασχολουμαι με την αστρολογια και πολλες φορες μεσα στην παρεα κανω πως δεν ξερω παρα μονο 2 3 χαρακτηριστικα των ζωδιων :bigsmile: . Η αληθεια ειναι πως λογω επαγγελματος δεν μπορω να αποκαλυψω οτι εχω καμποσες γνωσεις , μιας και αυτο που κανω , ακυρωνει την υπαρξη της αστρολογιας :embarrest.

Σε φιλους θα κανω μια γενεθλια αναλυση , οπου θα τους αναλυω μεχρι και την τελευταια μοιρα του γενεθλιου και στους εξαιρετικα κοντινους ισως μια ωριαια αναλυση . Αντε να βρουμε κανενα χαμενο αντικειμενο , να δουμε μελλοντικη εκβαση σχεσεων , αν θα παντρευτει το ζευγος , τι παιδι θα κανει , ποια θα ειναι η επομενη κινηση καποιου κτλ κτλ ( σε δουλεια να βρισκομαστε ) ."Ι LOVE WILLIAM LILLY"

Η αληθεια ειναι οτι χαιρομαι που ασχοληθηκα και συνεχιζω να ασχολουμε με την αστρολογια. Την θεωρω ενα αδιαψευστο μαρτυρα αυτογνωσιας τοσο του εαυτου μας οσο και των αλλων.

Όνομα:
    Μαιρη

[QUOTE=cancerian;59141]Σε φιλους θα κανω μια γενεθλια αναλυση , οπου θα τους αναλυω μεχρι και την τελευταια μοιρα του γενεθλιου και στους εξαιρετικα κοντινους ισως μια ωριαια αναλυση . Αντε να βρουμε κανενα χαμενο αντικειμενο , να δουμε μελλοντικη εκβαση σχεσεων , αν θα παντρευτει το ζευγος , τι παιδι θα κανει , ποια θα ειναι η επομενη κινηση καποιου κτλ κτλ ( σε δουλεια να βρισκομαστε ) ."Ι LOVE WILLIAM LILLY"
    [QUOTE]

Καλά τίποτα δεν γνωρίζεις εσύ απο αστρολογία, :toung: δεν αλλάζεις επάγγελμα καλύτερα :nuts:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    cancerian

Καλά τίποτα δεν γνωρίζεις εσύ απο αστρολογία, :toung: δεν αλλάζεις επάγγελμα καλύτερα :nuts:
    Θα αου πω... αν δεν ειχα αυτον τον ρημαδι τον Πλουτωνα στον 12ο (κυβερνητη ωροσκοπου) να τριγωνιζει τον Ηλιο στον 8ο θα το σκεφτομουν !!!!
    Τι να το κανω ομως που μου δινει ψυχαναλυτικα ταλεντα και με εδραιωνει στα νοσοκομεια !!!!!
    (ειναι να αφηνεις τετοιες ευκαιριες ?????)

Όνομα:
    Μαιρη

Κι εμένα το ξέρουν οτι ασχολούμαι με την αστρολογία. Μερικοί βέβαια με παίρνουν στο "ψιλό", του στυλ πως είναι δυνατόν να πιστεύεις πως οι πλανήτες μπορούν να μας επηρεάζουν, αλλά έχω ΤΗΝ απάντηση. "Αμφισβητείς λοιπόν πως η άμπωτη και η παλίρροια επηρεάζονται απο την σελήνη??? Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται κατα το μεγαλύτερο μέρος απο νερό, άρα δεν είναι αναμενόμενο να επηρεάζει και τον άνθρωπο??"
    Εχεί με κοιτάν απορημένοι και μετά λένε, δεν ξέρω

Οι περισσότεροι πάντως θέλουν να τους πω "τι λένε για τους Λέοντες φέτος?" :toung: Κι εκει έχω την απάντηση βέβαια, "Θα παντρευτείτε, θα κάνετε παιδί και θα ζήσετε τρισευτυχισμένοι για το υπόλοιπΟΝ την ζωής σας" :nuts:

Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν η αντίδραση των γονιών μου, γιατίενώ δεν ανέφερα ποτέ οτι ασχολούμαι, καθώς δεν είναι φιλικά προσκείμενοι στο θέμα, όταν έπρεπε να δουλέψω εντατικά για το βιβλίο του myhoroscope, και ήμουν ολημερίς για καιρό με το laptop ανα χείρας, αντι να αντιδράσουν με καμάρι ανέφεραν πως "η Μαίρη γράφει βιβλίο"

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Θα αου πω... αν δεν ειχα αυτον τον ρημαδι τον Πλουτωνα στον 12ο (κυβερνητη ωροσκοπου) να τριγωνιζει τον Ηλιο στον 8ο θα το σκεφτομουν !!!!
    Τι να το κανω ομως που μου δινει ψυχαναλυτικα ταλεντα και με εδραιωνει στα νοσοκομεια !!!!!
    (ειναι να αφηνεις τετοιες ευκαιριες ?????)
    Ο συνδυασμός πάντως της αστρολογίας με αυτά τα επαγγέλματα, μπορεί να κάνει θαύματα, εξ άλλου, γιατρός (βάζουμε εμεις και τα παραπλήσια) χωρίς γνώσεις αστρολογίας δεν δικαιούται να λέγεται γιατρός, όπως είχε πει ο Ιπποκράτης.

Είσαι διπλά χρήσιμος πάντως, θα σε έχουμε υπόψην μας

Όνομα:
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Στο γραφείο κάποιες φορές με πείραζαν λέγοντας μου πως είμαι πολύ απορροφημένη με τον κύκλο...
    Συστηματικά διαβάζω οτιδήποτε σχετικό με την Αστρολογία και μόνο από το συγκεκριμένο site τα τελευταία δύο χρόνια.
    Ένας ασφαλιστής που είχε ασχοληθεί λίγο σοβαρά με τον Γενέθλιο χάρτη, στάθηκε η αφορμή για να ψάξω..
    Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κατανοήσω σε πρώτη φάση τον εαυτό μου, τον σύντροφό μου και προσπαθώ να κατανοήσω και τις κόρες μου.
    Η Αστρολογία στην ζωή μου έχει έναν σημαντικό ρόλο.
    Δυστυχώς η άγνοια και η ημιμάθια είναι αυτή που κάνει τον κόσμο στην καλύτερη περίπτωση να λειτουργεί κοροϊδευτικά απέναντι στον απλό μελετητή και στην χειρότερη να καταφεύγει στους μελλοντολόγους...

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ

Όνομα:
    Μαρια

Εγω ζω εναν ερωτα με την Αστρολογια εδω και 8 χρονια.Οπως με καθε ερωτα, στην αρχη τον κρατησα κρυφο για να μην σκανδαλισω το κοινωνικο περιβαλλον μου απο το απρεπες αυτο μου αισθημα για ενα παρανομο και θολο αντικειμενο ποθου.Οταν καποιος δεν γνωριζει και πανω απο ολα δεν εχει διαθεση να μαθει η ακομα και να αποδεχτει απλα οτι δεν απορριπτω a priori κατι απλα γιατι δεν το κατανοω,θεωρει το αισθημα τουτο παραλογο!
    Πρεπει να πω οτι ως χαρακτηρας ειμαι μαλλον υπεραναλυτικη οποτε μετα το πρωτο χρονικο διαστημα του κεραυνοβολου περασα στην προσπαθεια κατανοησης και πληρους αποδομησης του αντικειμενου του ποθου μου...Κακο συνηθειο αλλα οδηγει σε ασφαλη συμπερασματα πληρως εκλογικευμενα!με το διαβασμα και την ανταλλαγη αποψεων με αλλους ομοιως ερωτευμενους, (εκεινοι αλλες φορες αγνα και αλλες φορες με ταση εκμεταλευσης του ερωτα τουτου),κατεληξα οτι ορθως επελεξα.Απο τοτε τον διατυμπανιζω τον ερωτα αυτο ο οποιος εχει αποκρυσταλλωθει σε αγαπη, που κατεχει ενα σημαντικο κομματι της καθημερινοτητας μου σε επιπεδο αυτογνωσιας και βοηθειας σε φιλους και γνωστους να κατανοησουν καλυτερα τον εαυτο τους.(αντε κανω και κανενα προοδευτικο αν τα πραγματα σκουρυνουν.η προσπαθεια μου αναγνωσης ωριαιου φερνει μαι επανασταση στις θεωρειες Lilly και John Frοwley)
    Δεν θα ηθελα ποτε να κερδισω κατι απο την Αστρολογια ισως λογω του Ποσειδωνα μου στον 5ο συνοδο με Σεληνη που καθιστα ολους μου τους ερωτες πληρως πλατωνικους απο οτι λενε καποιοι...Αλλα μου αρεσει ,οσο και αν ο κοσμος μπορει και να αμφισβητει, αναλογα χαρακτηρα, ειτε μεσω ειρωνιας ειτε μεσω απαξιωσης καθοτι η θετικη κατευθυνση σπουδων μου κατα το "κοινως ρημασι" δεν συναδει με την μεταφυσικη και τα λοιπα μεντιουμιστικα με τα οποια συνδεεται το θεμα Αστρολογια(καλως κακως δεν ειμαι κριτικη ειπαμε,υπεραναλυτικη ειμαι!)
    Αγαπω λοιπον οποτε πλεον οταν απαξιωνεται ο ερωτας μου καταληγω στο "αφες αυτοις ου γαρ ειδασι τι ποιουσι"
    (παρακαλω να συγχωρεθουν και να διορθωθουν τα ορθογραφικα μου λαθη.Πρωτον ειμαι ερωτευμενη καργα και δευτερον ημουν πρωτη δεσμη!!)
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Εμενα μου λενε αστρολογια τις βλακειες ειναι αυτες,τι ο Ερμης παλι αναδρομος ειναι??!!και κατι τετοια κ αφου μου κανουν ολοκληρο κυρηγμα καταληγουν να μου πουν για πες τι ξερεις για τους ζυγους?

Όνομα:
    Αγγέλα

Εγώ αν με ρωτήσει κάποιος του λέω ότι ασχολούμαι...:embarrest
    Βέβαια, οι αντιδράσεις είναι συνήθως κοροϊδευτικές και με το ατράνταχτο επιχείρημα:"Τι βλακείες είναι αυτές;Καλά πιστεύεις ότι οι πλανήτες επηρεάζουν τη ζωή σου;τς τς τς".Αυτούς απλά τους αγνοώ και δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να απαντήσω ότι η αστρολογία δε σου λέει "σε πέντε χρόνια θα κάνεις παιδί, σε λίγο θα βρείς έναν κούκλο με το όνομά του να ξεκινάει από Μ ή μεγάλο δρόμο θα διαβείς και...θα πάς στην ευχή του Θεού και θα μ'αφήσεις ήσυχη!!!:nuts:"
    Έλεος πια!
    Η Αστρολογία δείχνει τάσεις και μόνο, είναι στατιστική, έχει στοιχεία αρχαίας μυθολογίας, σου δίνει μια ευκαιρία να αναλύσεις τον εαυτό σου από άλλη οπτική γωνία, με άλλα λόγια είναι ένας άλλος κόσμος και επειδή είναι διαφορετικός δεν είναι και απαραιτήτως κατακριτέος...:notrust:
    Στο κάτω κάτω, αν δε γνωρίσεις κάτι, πώς θα εκφέρεις άποψη;
    Φυσικά αφού γελάσουν με τη ψυχή τους αρχίζουν οι ερωτήσεις για τα ερωτικά τους, τα επαγγελματικά τους και δε συμμαζεύεται...:dizzy:
    Και τότε...:σφύριγμα
    Αφήστε τους να λένε, αφού αρέσει σε μάς, δε θα μας κάνει κανείς να νιώθουμε άσχημα για κάτι που αγαπάμε,σωστά;leasantry:
    Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...

Σωκράτης

myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)