s
Η αστρολογία στη ζωή μας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 34
    Όνομα:
    Διονυσία

Η αστρολογία στη ζωή μας

Στην δουλειά μου ξέρουν οτι μου αρέσει και ασχολούμαι με την αστρολογία.
    Αλλοι με δουλευουν και άλλοι με ρωτουν διάφορα,μερικοί θέλουν να τους πω διάφορα που δεν μπορώ γιατι με το ζώδιο μονο δεν γίνεται,αλλά και δεν ξέρω.
    Οι πρωτοι θέλουν να με φέρνουν σε δύσκολη θέση κοροιδευοντάς με για το οτι ασχολούμαι με την αστρολογία.
    θα ήθελα να μάθω τις δικέ σας εμπιρίες.................

Σε αυτους που τους αρέσει δίνω το σάιτ μας για μάθουν πως λειτουργεί η ασστρολογια

Όνομα:
    Ράνια

Re: Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

Εμένα το ξέρουν μονο οι πολύ κοντινοι μου! Τους αλλους τους αναλυω χωρις να το ξέρουν :nuts::nuts::nuts::toung::toung:

Όνομα:
    Διονυσία

γιατί να μην το λέμε;
    μερικοί μου λένε ότι είναι κακό με ότι αυτο σημαίνει η λέξη
    εως και απιστη
    και πολλοι έχουν ρωτήσει το μέλλον τους σε διαφορους μάντεις
    χωρίς να τους κρίνω γιατι το έχω κάνει και εγώ
    δεν καταλαβαίνω
    τολέω χωρίς να ντρέπομε οτι μου αρέσει και θέλω να μαθαίνω πρώτα για μένα

Οι περισσότεροι, όταν τους αναφέρω ότι ασχολούμαι, συνήθως δεν με "κοροϊδεύουν" αλλά δεν μπορώ να πω ότι το παίρνουν και χαλαρά από την άποψη ότι όντως γνωρίζουν το αντικείμενο σοβαρά και όχι τσαρλατανίστικα.
    Όταν αναφέρω ότι ασχολούμαι με το αντικείμενο, το κάνω πολύ σοβαρά, οπότε το άτομο που έχω απέναντί μου, παίρνει τα vibes και καταλαβαίνει ότι δεν αστιεύομαι. Συνήθως προσπαθώ να βρω το ζωδιό τους ή τον ωροσκόπο και ουκ ολίγες φορές, έχω ζητήσει ημερομηνία και ώρα γέννησης για να κάνω μια μικρή αναλυσούλα του χάρτη τους, την οποία θα τους δείξω μαζί με το χάρτη.

Για όσους δεν με παίρνουν στα σοβαρά, πολύ απλά, εφόσον δεν διατίθενται να συζητήσουν και αμέσως χλευάζουν ή αντιδρούν με άλλου τύπου συμπεριφορές που εμένα δεν μου αφήνουν και την καλύτερη εντύπωση, σταματώ να αναφέρομαι στο θέμα.

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by ioni View Post
    γιατί να μην το λέμε;
    μερικοί μου λένε ότι είναι κακό με ότι αυτο σημαίνει η λέξη
    εως και απιστη
    και πολλοι έχουν ρωτήσει το μέλλον τους σε διαφορους μάντεις
    χωρίς να τους κρίνω γιατι το έχω κάνει και εγώ
    δεν καταλαβαίνω
    τολέω χωρίς να ντρέπομε οτι μου αρέσει και θέλω να μαθαίνω πρώτα για μένα
    Μια πλακα καναμε! :bigsmile:
    Οι περισσότεροι ρωτανε παντως παρα κοροιδευουνε.

Quote Originally Posted by ioni View Post
    γιατί να μην το λέμε;
    Εγώ το λέω κανονικά και αφήνω τους άλλους να "κουρεύονται"!!!
    Το αντικείμενο έχει ενδιαφέρον και είναι ένα χόμπυ. Δεν καταλαβαίνω γιατί να το κρύβουμε... Συνήθως αυτό γίνεται γιατί όλοι-έστω οι περισσότεροι-θεωρούν την αστρολογία τσαρλατανισμό και κοροϊδία του απλού ανθρώπου για να τσεπώσουν οι άλλοι χρηματικά ποσά. Έχουσιν γνώση οι φύλακες όμως :bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

Και εμενα οι δικοι μου ανθρωποι ξερουν οτι αγαπω την αστρολογια,η οικογενεια μου με ρωταει διαφορα αν ξερω τους λεω και ποτε μα ποτε δεν κοροιδεψαν ισα-ισα με ενθαρεινουν.
    Οσο για μερικους αλλους που ξερουν οτι διαβαζω αστρολογια μου λενε αντε βρε που πιστευεις αυτες τις σαχλαμαρες ..εκεινη την στιγμη μου ερχετε οτι εχω στο χερι μου να τους το κοπανησω στην ξερη τους την κεφαλα.

Όνομα:
    Διονυσία

οταν μερικοί μου ζητουν και εμένα να τους πω ή να τους βρω τους πλανήτες και ωροσκόπο καλά και τους τα βρήσκω αλλά όταν μου ζητούν να τους πω συναστρίες δεν το κάνω ή αν ταιριαζει με το τάδε ζωδιο δεν το κάνω γιατι δεν νομίζω οτι μπορώ και δεν έχω δικαίομα να λέω ασχετα πράγματα κάτι τέτοιοι δεν χαλάνε το όνομα άλλωστε της αστρολογίας
    ασε να εξηγείς γωνοίες ,οίκους
    γιατί όσο και να λες ότι δεν ειναι μόνο το ζωδιο αλλά και σελήνη κ.α. σου λένε είσαι έτσι απο τον ήλιο μόνο ή γιατί δεν είναι όλοι οι τοξότες,παράδειγμα,ίδιοι αφού ειναι τοξότες

Δεν είναι τόσο εύκολο να το λες πάντα. έχω περάσει και απ' τα δύο στάδια, και να το λέω παντού και να το κρύβω, τελευταία έχω καταλήξει σε μέση λύση, δεν ανοίγω κουβέντα μόνη μου σε άτομα που δεν γνωρίζω αλλά αν ανοίξουν αυτά τότε οκ! πάντως δεν έχω καμιά διάθεση πλέον για διαμάχες- κι έχω κάνει πολλές- όταν κάποιος είναι αρνητικός του λέω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα είναι δικαίωμά σου.

Προσωπικά έχω υποστεί πολύ κοροιδία και ρατσισμό και το χειρότερο είναι να ακούς μερικά τρομερά ανόητα επιχειρήματα εναντίον της αστρολογίας και να νομιζουν κιόλας ότι σ'έστειλαν! αναφέρω το το πιο χαζό όλων που άκουσα πέρισυ: ήθελα να ήξερα τι θα κάνετε τώρα που σας έβγαλαν τον πλούτωνα (!!!!), με ύφος άπειρης ειρωνίας και αυτοπεποίθησης ότι τους κατακεράυνωσα!
    Επίσης έχω πετύχει κοπέλα που η αγαπημένη της ασχολία ήταν να λέει ψεύτικο ζώδιο και γενικά στοιχεία σε ανθρώπους που έβλεπε πως ασχολούνται για να της κάνουν ανάλυση κι αυτή από μέσα της να γελάει!! δεν είναι παρανοικό;;
    Τέλος, με ενοχλεί πολύ και μου συμβαίνει συχνά να μου ζητάνε να τους πω πράγματα κι αφού τους πω ότι θέλουν, κι ότι μπορώ τέλος πάντων, να μου λένε καλά ούτως η άλλως εγώ δεν πιστεύω σε αυτά..

Γενικά όμως νομίζω ότι το πιο άσχημο είναι που μας συσχετίζουν πάρα πολλοί με καφετζούδες και χαρτορίχτρες - μελλοντολόγους της συμφορας που βλέπουν στα 090.
    Κ ένα τελευταίο: προσωπικά έχω διάθεση να λέω πράγματα, δεν με πειράζει καθόλου, ωστόσο για να το κάνω αυτό, δεν γίνεται επιγραμματικά, προσπαθώ να δώσω κάποια παραπανω στοιχεία να επιχειρήσω μια ψυχολογική περιγραφή, να δώσω μια συμβουλή, στο βαθμό που γνωρίζω έτσι; αλλά δεν έχουν όρεξη να ακούσουν, σου λένε καλά πες μου τώρα για τα αισθηματικά μου ή πότε θα έχω λεφτά κτλ

Όνομα:
    Βουλα-Ζωη

Oσοι με γνωριζουν καλα,δεν παραξετευτηκαν καθολου που ασχολουμαι με την αστρολογια και ποτε βεβαια δεν κοροιδεψαν.Αντιθετα παντα με ρωτουν και ενδιαφερονται να μαθουν διαφορα,ασχετα αν συμφωνουν η διαφωνουν με την αστρολογια.Γενικα ποτε δεν ειχα προβλημα να λεω σε γνωστους και ξενους ποσο με ενδιαφερει να ασχολουμαι με την αστρολογια,και μπορω να πω οτι σταθηκα τυχερη γιατι συνηθως ειχα να κανω με ανοιχτομυαλους ανθρωπους,που δεχονταν να ακουσουν τις αποψεις μου.
    Use it before lose it ''May West''

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)