s
Η ΕΥΤΥΧΙΑ - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast
Results 41 to 50 of 181
    Όνομα:
    Σόφη

Re: Η ΕΥΤΥΧΙΑ

Καλησπέρα και καλό μήνα στην όμορφη παρέα!

Επί δεκαετίες έψαχνα να βρώ την ευτυχία, όπως τη φανταζόμουν σαν έφηβη της τότε εποχής: Ένα πριγκηπόπουλο να μ΄ανεβάσει στο άλογο και να με πάρει μαζί του στο παλάτι. Ήθελα όλα γύρω μου να είναι, όπως νόμιζα ότι ήθελα να είναι, για να νιώσω ευτυχισμένη. Έχασα πολλές όμορφες στιγμές, μέρες, μήνες χρόνια, ψάχνοντας την ευτυχία.
    Περνώντας όμως δύσκολα χρόνια από πάνω μου, ανακάλυψα μικρές χαρές, που μ΄έκαναν ευτυχισμένη. Σιγά σιγά, οι μικρές χαρές μ΄έκαναν να νιώθω πολύ όμορφα και να ξεπερνάω ευκολότερα κάποια προβλήματα.
    Είδα ότι ένιωθα ευτυχισμένη με όλα όσα σας έγραψα στην αρχική μου δημοσίευση και γι αυτό τα έγραψα. Ξεπέρασα πολλές φορές τον πόνο ακούγοντας μουσική, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα, χαζεύοντας κάποια πουλιά που έφτιαχναν τη φωλιά τους και τόσα άλλα όμορφα πράγματα που υπάρχουν γύρω μας.
    Ίσως κάποιοι να έχουν διαφορετική άποψη και δεν τους παρεξηγώ φυσικά..
    Έπαψα πια να "χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο γιατί είδα τα αίματα να τρέχουν".
    Δε στέκομαι πια στα δύσκολα και βρίσκω τρόπους να τα ξεπεράσω.

Απολαμβάνω πλέον την κάθε στιγμή της ζωής μου. Αυτό, το θεωρώ ευτυχία.

Δεν υπάρχει μονοπάτι προς την ευτυχία.. Το μονοπάτι είναι η ευτυχία..

Συγγνώμη αν σας κούρασα..

Με αγάπη

Σόφη
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Όνομα:
    Κωστής

Αναρωτιέμαι πώς θα ξεπεράσεις όταν σε κοπανήσω :toung: που δεν γράφεις όπως όλοι μας

Quote Originally Posted by getzaki View Post

Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by getzaki View Post
    Καλησπέρα και καλό μήνα στην όμορφη παρέα!

Επί δεκαετίες έψαχνα να βρώ την ευτυχία, όπως τη φανταζόμουν σαν έφηβη της τότε εποχής: Ένα πριγκηπόπουλο να μ΄ανεβάσει στο άλογο και να με πάρει μαζί του στο παλάτι. Ήθελα όλα γύρω μου να είναι, όπως νόμιζα ότι ήθελα να είναι, για να νιώσω ευτυχισμένη. Έχασα πολλές όμορφες στιγμές, μέρες, μήνες χρόνια, ψάχνοντας την ευτυχία.
    Περνώντας όμως δύσκολα χρόνια από πάνω μου, ανακάλυψα μικρές χαρές, που μ΄έκαναν ευτυχισμένη. Σιγά σιγά, οι μικρές χαρές μ΄έκαναν να νιώθω πολύ όμορφα και να ξεπερνάω ευκολότερα κάποια προβλήματα.
    Είδα ότι ένιωθα ευτυχισμένη με όλα όσα σας έγραψα στην αρχική μου δημοσίευση και γι αυτό τα έγραψα. Ξεπέρασα πολλές φορές τον πόνο ακούγοντας μουσική, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα, χαζεύοντας κάποια πουλιά που έφτιαχναν τη φωλιά τους και τόσα άλλα όμορφα πράγματα που υπάρχουν γύρω μας.
    Ίσως κάποιοι να έχουν διαφορετική άποψη και δεν τους παρεξηγώ φυσικά..

Απολαμβάνω πλέον την κάθε στιγμή της ζωής μου. Αυτό, το θεωρώ ευτυχία.

Δεν υπάρχει μονοπάτι προς την ευτυχία.. Το μονοπάτι είναι η ευτυχία..

Συγγνώμη αν σας κούρασα..

Με αγάπη

Σόφη
    Μπραβο Σοφη..ετσι απλα!
    και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν συναρτας αυτη την ευτυχια απο κανεναν παρα μονο απο σενα!
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Σόφη

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Αναρωτιέμαι πώς θα ξεπεράσεις όταν σε κοπανήσω :toung: που δεν γράφεις όπως όλοι μας

Γράφω έντονα, με μαλώνεις..
    Γράφω αχνά, με μαλώνεις..
    Όμως κι εγώ σ΄αγαπάω..

"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Όποιος αγαπά, πονά (τον άλλον εννοείται :toung: )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Μπραβο Σοφη..ετσι απλα!
    και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν συναρτας αυτη την ευτυχια απο κανεναν παρα μονο απο σενα!
    Yπάρχει ευτυχία χωρίς τον άλλο;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Yπάρχει ευτυχία χωρίς τον άλλο;
    Υπαρχει αγαπητε μου αν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου :bigsmile:
    φιλικα Δεσποινα-Κουκι

Τι περιεργα πλασματα ειμαστε εμεις οι ανθρωποι τελικα ?
    Ο καθενας μας μιλαει για την ευτυχια απο διαφορετικη σκοπια , απο διαφορετικη οπτικη γωνια . Αλλιως ειναι στα ματια του καθενος μας η ευτυχια !
    Ακομη και αν καταφερεις να νιωσεις ευτυχισμενος , οντας μονος σου - δλδ ευτυχια χωρις τον αλλο και οταν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου , παντα κατι θα σου λειπει ! Θα ειναι αυτο το κατι που θα σου λεει οτι δεν εισαι απολυτα ευτυχισμενος , γιατι θα αναζητας την ολοκληρωση . Ποιος απο εμας γεννηθηκε για να ζησει μονος του ? .........
    Αν μπορουσαμε να υπαρχουμε για να ζουμε μονοι μας ειναι σαν να απορριπτουμε την εννοια ''ερωτας'' , την εννοια ''αγαπη'' , την εννοια ''ολοκληρωση'' .... Αν γεννηθηκαμε για να ειμαστε μονοι μας , κανεις μας δεν θα δημιουργουσε οικογενεια και ουτε θα εκανε παιδια ! Και ουτε θα συναπτε σχεσεις με το αντιθετο φυλο , μα για να βρει τι ? για να του δωσει τι αυτη η σχεση ? αφου ο ιδιος νιωθει ολοκληρωμενος που ειναι μονος του ?
    Σιγουρα ενας ανθρωπος ο οποιος τα χει καλα με τον εαυτο του , νιωθει καλα . Νιωθει μια πληροτητα με βαση το ''ειναι'' του . Αλλα ειναι αρκετο αυτο ?
    Η απολυτη ευτυχια για τον καθενα μας διαφερει , γιατι πολυ απλα εμεις διαφερουμε μεταξυ μας .
    Πιστευω ομως ακραδαντα , οτι κανεις μας δεν σκεφτηκε να μεινει μονος του για μια ολοκληρη ζωη . . . και ισως να αρκεστει στην ευτυχια που του δινει η πληροτητα του εαυτου του ! Ειμαστε ανθρωποι και εχουμε καρδια , εχουμε αισθηματα , αγαπαμε , ποναμε , κλαιμε , απογοητευομαστε , ελπιζουμε , ζουμε.. Δεν ειμαστε αψυχα σωματα ..

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Υπαρχει αγαπητε μου αν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου :bigsmile:
    φιλικα Δεσποινα-Κουκι
    Νομίζω ότι αυτό είναι απλά ασφάλεια. Όχι ευτυχία... Αλλά πάλι... καθένας έχει τη δική του στάση ζωής... Κι όπως λέει η Αθηνούλα καθένας ορίζει αλλιώς την ευτυχία...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    δεν συναρτας αυτη την ευτυχια απο κανεναν παρα μονο απο σενα!
    Aν και πιστεύω ότι είναι μια εσωτερική κατάσταση που κατακτιέται με κόπο, ας πώ κι εγώ την άποψη μου.:bigsmile:

Για να είναι ένα ανθρωπος ευτυχισμένος θεωρώ θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένος, πλήρης και να έχει ξεκαθαρίσει τί θέλει απο την ζωή.
    Ευτυχισμένος για μένα είναι ο ανθρωπος που δεν συνδέει ή εξαρτά την ευτυχία του απο τους άλλους.Είναι απλά ευτυχής που είναι εδώ και είναι ο εαυτός του.Και θεωρώ πως ακριβώς αυτοί οι ανθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν "προυποθέσεις" ευτυχίας και για τα άτομα που αγαπούν, γιατί τα αγαπούν απο το περίσσευμά τους και όχι απο το υστέρημα τους.Εν ολιγοις δίνουν απλά γιατί θέλουν και μπορούν χωρίς να περιμένουν κάτι πίσω και άρα δεν εξαρτούν τον συναισθηματικό τους κόσμο απο την αλληλεπίδραση ή παρε δώσε με τους άλλους, ούτε και περιμένουν απο τους άλλους να τους γεμίσουν κάποιο κενό στην ζωή ή την ψυχή τους.

Ευτυχία για μένα προσωπικά λοιπόν, είναι να απολαμβάνω αυτό που μένει όταν δεν υπάρχει κανένας γύρω.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 5 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)