- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 131 to 140 of 293
Thread: Συναστρίες
-
03-07-2008, 05:10 PM #131
Re: Συναστρίες
Οχ.Και τι γυνεται δλδ οταν ο ΒΔ (μου Τοξοτη-9ο,-5ο δικο του-
) κανει Τετράγωνο με τη Λίλιθ(του Παρθενο-3ο)-(παντος ξερω οτι των πλυγωσα συνεχεια επιτιδες για να δω αν εχει συνεσθυματα για μενα
) η
το Βέρτεξ(μου Ζυγο-7ο) Σύνοδος Λίλιθ του και
Κλήρος Τύχης( μου Ταυρο-2ο) Τρίγωνο Λίλιθ του και
Λίλιθ ( μου Αιγοκερως -10ο) Τετράγωνο Χείρων του (Κριο-9ο)
Λίλιθ (μου)- Χιαστί- Σελήνη (του Διδυμους)
Και αν ξερει καπιός για το Χειρωνα(1ο οικο μου) σύνοδο με Χειρωνα (Κριο)
Ευχαρηστω:unsure:.
-
03-07-2008, 05:46 PM #132
Συμπληρωνω το προηγουμενο ερωτημα μου περι συνοδου αντρικης λιλιθ και γυναικειου ωροσκοπου καθως διαβασα αρκετες σελιδες πριν, στην ιδια συναστρια η γυναικεια λιλιθ απο τον 8ο σε συνοδο με πλουτωνα σε αντιθεση με τον αντρικο χειρωνα στον 2ο ?
ποσο επικινδυνος ειναι ο συνδυασμος και ποιος τελικα την παταει ?
-
03-07-2008, 05:51 PM #133
H γυναίκα εχει συνοδο Λιλιθ-Πλουτωνα στον 8ο, και ρωτας ποιος την πατάει?
-
03-07-2008, 05:57 PM #134
σκεφτηκα οτι ισως να εξισοροπειται απο την συνοδο της αντρικης λιλιθ με τον ωροσκοπο της, ισως...
-
03-07-2008, 06:01 PM #135
-
03-07-2008, 06:07 PM #136
καταλαβα jackpot για την γυναικα δηλαδη, η αντρικη ειναι στον 12ο του ανδρα
ξεχασα να συμπληρωσω οτι η συνοδος λιλιθ-πλουτωνα ειναι στον 8ο και στον ζυγο κι οτι ο πλουτωνας ειναι και σε συνοδο με αφροδιτη
με τον χειρωνα ομως τι γινεται στο σεναριο λιλιθ αντιθεση χειρωνας ?
-
04-07-2008, 12:00 PM #137
Αυτή η γυναίκα έχει ένα ξεχωριστό και έντονο ερωτικό ταπεραμέντο. Είναι ρομαντική, εκλεπτισμένη με μια βαθειά έμφυτη γνώση και επίγνωση της ερωτικής της συμπεριφοράς. Είναι γυναίκα δηλητήριο δηλ. που ασκεί μεταμορφωτική επιρροή στους ερωτικούς συντρόφους της.
Πως αντιδρά απέναντι σου εκείνη και τι συναισθήματα έχεις εσύ γι αυτό το άτομο;
... Να υποψιαστώ ότι σου αρέσει πάραπολύ??:embarrest
-
04-07-2008, 12:29 PM #138
Οταν η λιλιθ εκανει τριγωνα,εξαγωνα δεν βλαπτει κανεναν,για να εκδηλωσει το δυναμικο της πρεπει να υπαρχουν σκληρες οψεις οπως συνοδοι,τετραγωνα..η οψη που ξεχωρισα απο αυτες που ειπες ειναι η αντιθεση Πλουτωνα-λιλιθ...και ο ωροσκοπος σου τετραγωνο με την λιλιθ του,πολυ ελξη....
-
04-07-2008, 12:46 PM #139
Λοιπον...πολυ περιεργη κατασταση...Αυτο που θα ηθελα να ξεκαθαρισω ειναι οτι στην δικη μας συναστρια δεν επαιζε μονο η εντονη λιλιθ αλλα και ο Πλουτωνας ολοι οι πλανητες του σχεδον επεφταν στον 8 οικο μου και ολοι σχεδον οι δικοι του στον 8 δικο του,στο composite οι περισσοτεροι πλανητες επεφταν στον 8 οικο,η λιλιθ εκανε συνοδο με Αφροδιτη αν θυμαμαι καλα ενω οσο αναφορα διελευσεις ακριβως την ημερα που εγινα κατι μεταξυ μας ηταν στο ωροσκοπιο ο ΠΛουτωνας σε συνοδο με το βερτεξ μου ουτε λεπτο παραπανω ουτε παρακατω...ετσι οπως καταλαβαινετε...υπηρχε πονος,στη δικη σου περιπτωση τα πραγματα ειναι πιο "ωραιοποιημενα",ναι σιγουρα νιωθεις την επιδραση της λιλιθ αλλα εισαι πολυ τυχερη που δεν υπαρχει αναμειξη Πλουτωνα..οταν η λιλιθ ειναι εντονη δεν υπαρχει καποιο μαθημα που εχει να σου δωσει το αντιθετο πιστευω σε αποπροσανατολιζει,θα ηθελα να αναφερω την περιπτωση μια γνωστης γυναικας σε ολους με εντονη λιλιθ στο προσωπικο ωροσκοπιο της για να φανει καλυτερα η επιδραση της,η μεριλιν μονροε,συνοδος Ποσειδωνα-λιλιθ στον 1 οικο,ολοι γνωριζουμε για την καταληξη της...δεν συμβαινει ετσι παντα ειναι μια ακραια περιπτωση για να γινει αντιληπτη η επιδραση της λιλιθ...αλλο π.χ αν και οχι τοσο γνωστο ειναι το ατομο που προειπα...εκεινος ειχε συνοδο Αφροδιτης-λιλιθ και απο οσο ξερω πονο εχει εισπραξει μεσα απο τις σχεσεις του...θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος για το αν εχει σχεση με το καρμα η λιλιθ...
-
04-07-2008, 12:54 PM #140
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 87 users browsing this thread. (0 members and 87 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.