- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: ΔΙΕΛΑΥΝΩΝ ΔΙΑΣ ΑΠΟ 7ο κ 8ο ΟΙΚΟ
-
01-07-2008, 02:59 PM #1
ΔΙΕΛΑΥΝΩΝ ΔΙΑΣ ΑΠΟ 7ο κ 8ο ΟΙΚΟ
Διάβασα στο αφιέρωμα της κ. Σίμου για τους Καρκίνους ,οτι το Σεπτέμβριο του 2009,μπαίνει ο Δίας στον Υδροχόο.Να υποθέσω λοιπόν οτι εγώ που έχω στις ακμές 7ου και 8ου Υδροχόο,κ ο άντρας μου έχει Αφροδίτη κ Ερμή στον Υδροχόο,θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις στο γάμο μας:suspiciou Τι γεγονότα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια μια διέλευση του Δία απο αυτούς τους οίκους?Είναι πάντα ευχάριστα?:weird:
What goes around comes around
-
01-07-2008, 03:20 PM #2
-
01-07-2008, 05:30 PM #3
Re: ΔΙΕΛΑΥΝΩΝ ΔΙΑΣ ΑΠΟ 7ο κ 8ο ΟΙΚΟ
Λογικα θα σας κανει να αποζητατε περισσοτερο ο ενας τον αλλον?θα ειστε πιο ευδιαθετοι?εχω διαβασει ακομα οτι οταν απο διελευση εχουμε συνοδο Δια με γενεθλια Αφροδιτη εμφανιζεται στην ζωη μας ατομο με σοβαρες προοπτικες?πολλα μπορει να σημαινει αναλογως δεν ειναι παντα αγγελιοφορος καλων γεγονοτων ο Διας,στο δικο μου ωροσκοπιο εχω συνοδο Αφροδιτης με Ουρανο στον Αιγοκαιρω οταν ο Διας "περασε" τον Ιανουαριο,χωρισα..δεν κοιτας μονο τον οικο αλλα και τις οψεις!για να δεις αρχικα προβλεψεις παντος,εστω για μια εικονα διαβασε προβλεψεις ωροσκοπου με αναλυση σε δεκανους(1-2-3 δεκαημερο) αν για π.χ εισαι στις 3 μοιρες καρκινου ο ωροσκοπος βλεπεις τον 1 δεκανο...(ως 3 ημερα-3η μοιρα) 20 μοιρες? 2 δεκανος...
-
02-07-2008, 10:48 AM #4
Σ ευχαριστώ πολύ toksotaki :bigsmile:Τώρα όσο για τις όψεις,εγω στον 7ο έχω τους αστεροειδής Λίλιθ κ Αθηνά στον Υδροχόο.Ο του 7ου(ουρανός) είναι στον 4ο στον Ζυγό,τον οίκο της οικογένειας ,άρα κάνει τρίγωνο με τον διελαύνων Δια.Απο αυτή την πλευρά είναι θετική η διέλευση σωστά?:unsure:Και το γεγονός οτι έχω αφροδίτη σε δίδυμους ,πλούτωνα σε ζυγό,δεν είναι ενθαρυντικό???
What goes around comes around
-
02-07-2008, 04:57 PM #5
Γιατι δεν παραθετεις τους χαρτες?
-
02-07-2008, 06:58 PM #6
Kαλησπέρα! Εχω και εγώ στον 7ο Υδροχοο στις 20 ΄7΄58 ποιο δεκανό θα διαβάσω; Επίσης θα πρέπει να δω τι όψεις κάνει με τον Νatal o διελαύνων Δίας η και με τον προοδευτικό;Ευχαριστώ.
-
03-07-2008, 02:44 PM #7
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.