- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: προβλέψεις
-
17-06-2008, 04:17 PM #1
προβλέψεις
Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα προς όλους που ασχολούνται με τα συστήματα πρόβλεψης. Πόσο ακριβής μπορεί να είναι μια πρόβλεψη και αν έχουν υπάρξει φορές που έχετε διαψευσθεί και αν ναι, αυτό σα γεγονός σας έχει κάνει να αμφισβητήσετε την πρόβλεψη;
-
17-06-2008, 09:11 PM #2
Re: προβλέψεις
Αγαπητή φίλη
Η ερώτηση είναι πολύ γενική, αλλά η απορία υπάρχει συχνά σε όλους μας πιστεύω. Για να υπάρχει πρόρρηση ή πρόβλεψη, χρειάζεται συνδυασμός πολλών συστημάτων, τα οποία και δεν αναπτύσσουν συχνά όσοι ασχολούνται με το θέμα. Είτε δεν τα γνωρίζουν, είτε είναι λίγος ο χρόνος.
Αλλά και πάλι, υπάρχει η ανθρώπινη επιλογή που δεν υπόκειται εντελώς στο προβλέψιμο.
Εκείνο που θεωρώ προβλέψιμο από την εμπειρία στα χρόνια που έχω ασχοληθεί, είναι η τάση των γεγονότων. Είμαστε σε θέση να παλέψουμε αυτή την τάση, ή να την αφήσουμε να εκδηλωθεί. Έχω δει άτομα με πολύ δύσκολες συνθήκες χρονιάς, να έχουν καταφέρει να αναστρέψουν τα θέματά τους. Κι άλλοι να αφήνονται στις συνθήκες που επικρατούν και να λειτουργούν με το ένστικτο δίχως σκέψη.
Σίγουρα, όταν είμαστε επιμελείς στη μελέτη και αφιερώνουμε χρόνο, τότε είναι σχεδόν απίθανο να μην αναγνωρίσουμε τα σοβαρά γεγονότα της χρονιάς. Το θέμα είναι να συμπεριλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμβολισμούς και έτσι θα συγκρίνουμε την επαναληψιμότητα των δεδομένων και θα μπορούμε να κάνουμε τις συγκρίσεις.
Η αμφισβήτηση έρχεται, πιθανώς, επειδή θεωρούμε πως ο άνθρωπος είναι έρμαιο της τύχης του και θα γίνει οπωσδήποτε αυτό που διαφαίνεται. Δεν είναι έτσι, γιατί ο άνθρωπος έχει κρίση, λογική και γνώση μέσω της εμπειρίας του, να παλέψει και να ξεπεράσει τα εμπόδια. Φυσικά, η δυναμική θα φανεί μέσα στα δεδομένα, αλλά και η επιλογή να πράξουμε ή να αδρανήσουμε είναι δική μας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
18-06-2008, 01:26 AM #3
Ωστόσο έχετε κάνει λάθος, έστω και μετά από πολύ μελέτη πάνω στα γεγονότα της χρονιάς; ή γενικά σε κάποια πρόβλεψη;
-
02-07-2008, 10:20 PM #4
Αγαπητή φίλη
Δεν υπάρχει άνθρωπος αλάνθαστος. Από τα λάθη μαθαίνουμε όλοι.
Αλλά στα βασικά και ουσιαστικά, δεν μπορώ να πω πως έχω κάνει λάθος, γιατί μελετώ με υπομονή και δεν βιάζομαι στην πρόγνωση. Συχνά τα λάθη είναι από ταχύτητα, από έλλειψη κατάρτισης, από επιφανειακή προσέγγιση ή από προβολή των δικών μας αναγκών. Όσοι με συμβουλεύονται, μου επιβεβαιώνουν τα ουσιαστικά τους θέματα, γιατί κάθε ωροσκόπιο είναι μία νέα πρόκληση.
Τι ακριβώς σας προβληματίζει; Αλάνθαστος δεν υπάρχει, αλλά η προσεκτική προσέγγιση δεν δημιουργεί σημαντικές παραλείψεις.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
03-07-2008, 01:39 PM #5
Μου απανήσατε κα Σίμου! Ευχαριστώ:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.