s
ΔΙΕΛΑΥΝΩΝ ΔΙΑΣ ΑΠΟ 7ο κ 8ο ΟΙΚΟ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7
    Όνομα:
    dnaki

ΔΙΕΛΑΥΝΩΝ ΔΙΑΣ ΑΠΟ 7ο κ 8ο ΟΙΚΟ

Διάβασα στο αφιέρωμα της κ. Σίμου για τους Καρκίνους ,οτι το Σεπτέμβριο του 2009,μπαίνει ο Δίας στον Υδροχόο.Να υποθέσω λοιπόν οτι εγώ που έχω στις ακμές 7ου και 8ου Υδροχόο,κ ο άντρας μου έχει Αφροδίτη κ Ερμή στον Υδροχόο,θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις στο γάμο μας:suspiciou Τι γεγονότα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια μια διέλευση του Δία απο αυτούς τους οίκους?Είναι πάντα ευχάριστα?:weird:
    What goes around comes around

Όνομα:
    dnaki

Re: ΔΙΕΛΑΥΝΩΝ ΔΙΑΣ ΑΠΟ 7ο κ 8ο ΟΙΚΟ

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Διάβασα στο αφιέρωμα της κ. Σίμου για τους Καρκίνους ,οτι το Σεπτέμβριο του 2009,μπαίνει ο Δίας στον Υδροχόο.Να υποθέσω λοιπόν οτι εγώ που έχω στις ακμές 7ου και 8ου Υδροχόο,κ ο άντρας μου έχει Αφροδίτη κ Ερμή στον Υδροχόο,θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις στο γάμο μας:suspiciou Τι γεγονότα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια μια διέλευση του Δία απο αυτούς τους οίκους?Είναι πάντα ευχάριστα?:weird:
    Sorry έκανα ενα λαθάκι :embarrest ..ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο στις αρχές του 2009:bigsmile:

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Λογικα θα σας κανει να αποζητατε περισσοτερο ο ενας τον αλλον?θα ειστε πιο ευδιαθετοι?εχω διαβασει ακομα οτι οταν απο διελευση εχουμε συνοδο Δια με γενεθλια Αφροδιτη εμφανιζεται στην ζωη μας ατομο με σοβαρες προοπτικες?πολλα μπορει να σημαινει αναλογως δεν ειναι παντα αγγελιοφορος καλων γεγονοτων ο Διας,στο δικο μου ωροσκοπιο εχω συνοδο Αφροδιτης με Ουρανο στον Αιγοκαιρω οταν ο Διας "περασε" τον Ιανουαριο,χωρισα..δεν κοιτας μονο τον οικο αλλα και τις οψεις!για να δεις αρχικα προβλεψεις παντος,εστω για μια εικονα διαβασε προβλεψεις ωροσκοπου με αναλυση σε δεκανους(1-2-3 δεκαημερο) αν για π.χ εισαι στις 3 μοιρες καρκινου ο ωροσκοπος βλεπεις τον 1 δεκανο...(ως 3 ημερα-3η μοιρα) 20 μοιρες? 2 δεκανος...

Όνομα:
    dnaki

Σ ευχαριστώ πολύ toksotaki :bigsmile:Τώρα όσο για τις όψεις,εγω στον 7ο έχω τους αστεροειδής Λίλιθ κ Αθηνά στον Υδροχόο.Ο του 7ου(ουρανός) είναι στον 4ο στον Ζυγό,τον οίκο της οικογένειας ,άρα κάνει τρίγωνο με τον διελαύνων Δια.Απο αυτή την πλευρά είναι θετική η διέλευση σωστά?:unsure:Και το γεγονός οτι έχω αφροδίτη σε δίδυμους ,πλούτωνα σε ζυγό,δεν είναι ενθαρυντικό???

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Γιατι δεν παραθετεις τους χαρτες?

Kαλησπέρα! Εχω και εγώ στον 7ο Υδροχοο στις 20 ΄7΄58 ποιο δεκανό θα διαβάσω; Επίσης θα πρέπει να δω τι όψεις κάνει με τον Νatal o διελαύνων Δίας η και με τον προοδευτικό;Ευχαριστώ.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Γιατι δεν παραθετεις τους χαρτες?
    Να σου πώ την αλήθεια δεν ξέρω πώς .. Τhats why..Aν τα καταφέρω πάντως θα περιμένω όποια βοήθεια μπορέσεις:bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)