- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 18
Thread: ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
-
01-07-2008, 12:42 PM #1
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Καλημέρα σε όλους!μπορεί να φανεί απο τον χάρτη αν υπάρχει πιθανότητα διαμονής στο εξωτερικό και μπορεί να φανεί και για ποιόν λόγο π.χ άν προκύπτει λόγω σπουδών ή για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους? έχω γεννηθεί 3/7/1983 στις 11 το πρωι στην Πάτρα. αν μπορεί καποίος ας μου απαντήσει. ευχαριστώ πολύ!
-
01-07-2008, 01:30 PM #2
Re: ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Γειά χαρά!
Εκ πρώτης όψεως και με κάθε επιφύλαξη..όποιος θέλει με διορθώνει, θα έλεγα ότι ναι έχεις τέτοια στοιχεία στο χάρτη σου..
Αρχικά γιατί έχεις ένα επεκτατικό Δία στον Τοξότη που ούτως ή άλλως σου ανοίγει ορίζοντες και μάλιστα σε οίκο 3ο που θα μπορούσε να δείχνει αναζήτηση, μόρφωση και σπουδές στο εξωτερικό και μάλιστα ο Δίας σου βρίσκεται σε σύνοδο με Ουρανό στον Τοξότη με ακμή 4ου εκεί που ενδέχεται να δείχνει κάποια αστάθεια σε θέματα σπιτιου, μπορεί δηλ. να αλλάζεις κατοικία να μένεις στο εξωτερικό και μάλλον θα έλεγα εγώ ότι χαρακτηρίζεσαι από κάποιο τυχοδιωκτισμό.Θα μπορούσε δηλ. να φανεί αλλάγή κατοικίας στο εξωτερικό για σπουδές.Δεν αποκλείεται και για δουλειά με το Μc σου στους Διδύμους και σε σύνοδο με κλήρο της τύχης..Βέβαια υπάρχει και μια αντίθεση Δία και Ουρανού με μεσουράνημα που δείχνει ίσως αλλάγές σε θέματα δουλειάς ίσως και διλλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν αλλά για να μην πλατιάζω σε ό,τι αφορά αυτό που ρωτάς εγώ,με τις λίγες γνώσεις ή την άποψή μου αν θες , θεωρώ πως ναι υπάρχουν στοιχεία για εξωτερικό και σίγουρα πολλά άλλα που εγώ δεν βλέπω.
Οπότε καλό θα ήταν κάποιοι που έχουν περισσότερες γνώσεις ή και οι αστρολόγοι και να με διορθώσουν αν λέω ανακρίβειες και να σε διαφωτίσουν με μεγαλύτερη σιγουριά!
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
01-07-2008, 01:56 PM #3
Συμφωνα με την δικη μου αποψη παντα πιστευω πως θα ηταν καλυτερο να εδραιωθεις εντος των συνορων μιας και σε διεπει μια παρορμιτικοτητα του χαρακτηρα . Αν αποφασισεις να επεκταθεις περα των συνορων ισως να μην υπολογιζεις το πραγματικο κοστος των εξοδων. Πιστευω οτι περισσοτερο θα ηθελες να πας παρα θελεις να πας. Ισως αυτο που θελεις να κανεις να εχει να κανει με καλλιτεχνικα , αλλα το ποιο πιθανο ειναι εντος συνορων....
επαναλαμβανω προσωπικη αποψη ... :bigsmile:
-
01-07-2008, 03:06 PM #4
Συμφωνώ με τους δύο προλλαλήσαντες αλλά να προσθέσω την μετακίνηση του προοδευτικού Β.Δ. στον 9=ο οίκο εδώ και 3 περίπου χρόνια στο προοδευτικό ωροσκόπιο της kaliana πάντα στους Διδύμους.
Aυτό είναι ένα σοβαρό κίνητρο γιά μόρφωση και σπουδές στο εξωτερικό.
Επίσης η ακμή του 4ου στον Τοξότη και ο Δίας στον Τοξότη - έστω και ανάδρομος - σε ένα μεταβλητό ζώδιο δείχνουν σοβαρές προοπτικές για διαμονή στο εξωτερικό αλλά με αστάθεια και ανατροπές όπως παρατήρησε και η nanstenka.
Να προσθέσω και άλλη μία παράμετρο.Η διέλευση και η παρουσία του Ουρανού εδώ και κάποια χρόνια στους Ιχθείς που είναι ο 9=ος φυσικός για την kaliana φέρνει επαφές,γνωριμίες ίσως και κάποια επαγγελματική συνεργασία με το εξωτερικό.Και αν πάμε στο 2010 θα έχουμε και την ταυτόχρονη παρουσία του Δία στους Ιχθείς.
Πάντα προσωπικές απόψεις εκφράζουμε...
-
01-07-2008, 05:02 PM #5
-
01-07-2008, 05:11 PM #6
λογικα βλεπεις τον 9 οικο και τον κυβερνητη του,ετσι φαινεται και ο λογος που ταξιδευεις,π.χ κυβερνητης του 9 ο Ερμης και στον 6 οικο για θεματα υγειας...
-
01-07-2008, 05:54 PM #7
Γεια σας παιδιά!!!
Θα ήθελα την βοήθεια σας...με ενδιαφέρει και εμένα η διαμονή στο εξωτερικό και ήμουν για κάποιους μήνες σε άλλη χώρα για σπουδές. Μέσω του γενέθλιου μου χάρτη μπορεί να μου πει κάποιος αν υπάρχουν προοπτικές να φύγω στο εξωτερικό αργότερα είτε για σπουδές είτε για εργασία;
Έχω γεννηθεί 13/12/1983 στις 21.15 στην Θεσ/νίκη. Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας..
-
01-07-2008, 06:11 PM #8
-
02-07-2008, 12:12 AM #9
Συμφωνώ με την pigasos, αλλά θα σου έλεγα να το ψάξεις και μόνος σου :bigsmile:
Δες, πχ, τη σημασία του 9ου οίκου και τι έχει ο δικός σου μαζεμένα εκεί :toung: , τη θέση του Δία σου, της Σελήνης σου και τις όψεις που κάνουν, και κυρίως δες το γενέθλιό σου από την εφαρμογή που είναι στην πρώτη σελίδα. Έχει περισσότερο ενδιαφέρον έτσι :bigsmile: Για οίκους και πλανήτες, μια απλή αναζήτηση θα σου δώσει πολλά αποτελέσματα...Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-07-2008, 02:55 AM #10
Μεs στο μυαλο μου είστε βρε παιδιά...!!!!εδώ και χρόνια προσπαθώ να φύγω εξωτερικό για σπουδέs και όλο αναποδιέs τυχαίνουν.....συμβιβάστηκα και έμεινα εδώ, αλλά πια ουτέ ταξίδι έξω δεν μπορώ να κάνω με την γκαντεμιά μου!!!!:weird:
τέλοs πάντωνμπορεί να είναι και συμπτώσειs......... αυτή η κακοδαιμονία μπορεί να φανεί κάπου???έχω ακμή 9ου στον καρκίνο, με τον Δία στο λιονταράκι, και την σελήνη στον αιγόκαιρο στον 2ο οίκο, όπου ακμή 2ου στον τοξότη.....
με τα λίγα που έμαθα ψάχνονταs καθε άλλο παρά αρνητικά φαίνονται για ταξίδια (νομίζω ) ,αλλά αs μου κάποιοs που ξέρει πιο πολλά.......!!!!!:weird::weird::weird:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.