s
Πλανητες στον 7ο οίκο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 11 to 20 of 52

Re: Πλανητες στον 7ο οίκο

Quote Originally Posted by bianca1993 View Post
    Και αν στον 7ο [ακμη στον Λεοντα] υπαρχει μονο το Βερτεξ, τοτε τι?
    Σημαινει οτι το ατομο δεν ψαχνει τιποτα?
    Ε, ψάχνει δεν ψάχνει, κάτι θα βρει, κάτι θα το βρει, έτσι είναι αυτά :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Μιααα χαρααααά!!!!!!! Εγώ πάντως έχω ¶ρη (Παρθένος), Δία (Σκορπιός), Κρόνο (Ζυγός) και Πλούτωνα (Ζυγός) στον έβδομο οίκο. Μα τι συνωστισμός είναι αυτός :toung::blink: Από αυτά που έχω διαβάσει καλό μου φαίνεται...

Όνομα:
    cancerian

Ε ενταξει , τοσος συνωστισμος δεν ειναι και απαραιτητα καλος :bigsmile: σορρυ κιολας διωτι ισως να ειναι ενδειξη συγκρουσεων αν κανουν οψη με asc

Όνομα:
    cancerian

Ε ενταξει , τοσος συνωστισμος δεν ειναι και απαραιτητα καλος :bigsmile: σορρυ κιολας αλλα ισως να ειναι ενδειξη συγκρουσεων αν κανουν οψη αντιθεσης με asc

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Ε ενταξει , τοσος συνωστισμος δεν ειναι και απαραιτητα καλος :bigsmile: σορρυ κιολας διωτι ισως να ειναι ενδειξη συγκρουσεων αν κανουν οψη με asc
    Θα έλεγα ότι γενικά δεν είναι καλός ο συνωστισμός...:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Θα έλεγα ότι γενικά δεν είναι καλός ο συνωστισμός...:bigsmile:
    Eξαρταται ρε Μητσακο , στην αστρολογια φοβιζει ο συνωστισμος , στην ζωη απλα τον απολαμβανεις

Αγγελική μου μια χαρά τα λές. Εγώ πάλι έχω τον έβδομο οίκο στην Παρθένο και μέσα σε αυτόν υπάρχει ο ¶ρης (Παρθένος), ο Κρόνος (Ζυγός), ο Πλούτωνας (Ζυγός) και ο Δίας (Σκορπιός). Μα τι συνωστισμός είναι αυτός :blink:. Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο συντροφός μου επιθυμώ να έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, δηλαδή να τα συνδυάζει όλα. Όπως επίσης και εγώ στις σχέσεις μου παίρνω χαρακτηριστικά από όλους αυτούς τους πλανήτες. Γενικά οι σχέσεις, κοινωνικές και ερωτικές, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου.

Μη ζητάς συγνώμη Μητσάκο, τώρα είδα την απάντησή σου. Δεν τρέχει τίποτα, δεν παρεξηγώ :bigsmile::bigsmile::bigsmile:. Απλά είμαι πολύ τυχερούλα σε αυτον τον τομέα, για αυτό είπα ότι είναι καλός ο συνωστισμός (τουλάχιστον σε αυτό τον οίκο).

Όνομα:
    Διονυσία

δηλαδή εγω που ο 7ος μου αρχήζει απο το λιονταρι και τελειώνει στον ζυγό και έχω πλούτονα,ουρανό και βέρτεξ τοην παρθένο και οι τρις τη να πω...............
    και απο τετράγωνα και αντιθεσεις αστα να πάνε?????????????

Διονυσία μου από ότι ξέρω όταν υπάρχουν δύο πλανήτες στον οίκο του γάμου και ο ένας εκ των δύο είναι ο Ουρανός, υπάρχει περίπτωση να παντρευτείς δύο φορές και μάλιστα ο δεύτερος σύζυγος να έχει τα χαρακτηριστικά του δεύτερου πλανήτη. Στην δική σου περίπτωση του Πλούτωνα (μπορεί να είναι και Σκορπιός). Θα το ξέρεις σίγουρα. Εντάξει βέβαια δεν συμβαίνει πάντα αυτό:toung:. Τι να κάνουμε......υπομονή:bigsmile:

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)