s
Ανάδρομος γενέθλιος Δίας στον 12ο, ασχημα επαγγελματικά - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Re: Ανάδρομος γενέθλιος Δίας στον 12ο, ασχημα επαγγελματικά

Quote Originally Posted by skorpio View Post
    Μάλλον έχεις δίκιο Μητσάκο...
    Αλλά και τετράγωνα και τις αντιθέσεις και τους ανάδρομους και όλα γενικά πρέπει να τα βλέπουμε με ψυχραιμία και όχι να τα τρέμουμε,σωστά;:blink:
    Όπως ανέφερες, όλα αλλάζουν κάποτε και μια πάνω μια κάτω...Σφαίρα είναι και γυρίζει!:toung:
    Νομίζω ότι συμφωνούμε :bigsmile:
    Το καλό και το κακό είναι μάλλον δικές μας εφευρέσεις για να δικαιολογούμε είτε την δυνατότητά μας είτε την αδυναμία μας σε σχέση με αυτό που συμβαίνει. Αν καταλάβουμε ή αν θεωρήσουμε ότι αυτό που συμβαίνει δεν έχει καλό ή κακό, θετικό ή αρνητικό, μαύρο ή άσπρο, δύσκολο ή εύκολο, αλλά αποτελεί ένα τμήμα της διαδικασίας που εντελλόμαστε να ακολουθήσουμε, είτε το κατανοούμε είτε όχι, τότε και η διαδικασία η ίδια θα αποκτήσει άλλη χροιά :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Αγγέλα

Σωστά!!!:bigsmile:
    Κι όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι "ουδέν κακό αμιγές καλού!"
    Πάντα μαθαίνουμε κάτι!
    Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...

Σωκράτης

myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!

Quote Originally Posted by skorpio View Post
    Σωστά!!!:bigsmile:
    Κι όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι "ουδέν κακό αμιγές καλού!"
    Πάντα μαθαίνουμε κάτι!
    Ναι, μαζί με το "γνώρισε τον εαυτό σου"!
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

ελπίζω να βγει σε κατι καλο. οπως λεει και ο χαρτης μου, ολα αυτα γινονται για να μαζευω εμπειριες και να γινομαι καλυτερος και να αντιμετωπιζω την επομενη αναποδια με περισσοτερη συγκρατηση. τι να το κανω ομως, οταν συμβαινουνε τοσο μεγαλες αναποδιες. δεν θελω! lol, οσο αστειο να το κανω να φανει. περνας πολυ δυσκολα. ενω ξερω οτι δουλευω σαν το σκυλι. και θεωρησα, πως για να εχω μελετησει τον χαρτη μου και να βγαζω αυτες τις ενδειξεις, δεν θα ηταν τπτ τυχαιο...

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by paroulis View Post
    ποσο τυχαια ειναι ολα αυτα? εχω αναδρομο γενεθλιο δια στον κριο στον 12 οικο στην 21η μοιρα (ειμαι 21 ετων, και διαβασα στο φορουμ οτι περιπου τοτε που λεει η μοιρα, τοτε ενεργοποιειται ο πλανητης, δλδ φετος). τα επαγγελματικα μου ηταν σχετικα αστατα απο μικρος. και εκει που ολα βρηκαν μια σειρα. με το που μπηκε αναδρομος ο διας φετος τον μαιο (και κραταει μεχρι τον σεπτεμβρη) απ εκει που τα πηγαινα σχεδον πολυ καλα, -με βλεπω να χανω το ετος μου στην σχολη απο το πουθενα... λογω κακων συγκυριων στην σχολη και στο τελικο project που παρεδωσα παρα την τεραστια δουλεια που ειχα καταβαλλει. μετα απ ολα αυτα, που μεχρι και σημερα με ταλαιπωρουν, εμφανισα επισης υπερθυρεωειδη απο το stress. τι να κανω? θα συνεχιστει αυτη η 'γκινια'? ξεχασα να επισημανω, οτι ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο διδυμο (14.11.87 - 17:45)
    Παρουλι ο αναδρομος Διας ειναι καλητερος ισως απο τον ορθοδρομο ειναι πιο εσωτερικος και σε κανει να σκεφτεσαι πιο βαθεια ,δεν εχει την υπερβολη του ορθοδρομου που σε κανει να επαναπαυεσαι στις δαφνες σου και μετα; παρε τα χαστουκια της ζωης.....Πολλα αλλα μπορει να φταινε για τις δυσκολιες σου,αλλα αγαπητε Παρουλι εχεις μπροστα σου τοοοοοοοοσο δρομο και τοσες ανηφορες και κατηφορες με ενδιαμεσες αναπαυλες ................................
    Φιλικα Δεσποινα-Κουκι

Όνομα:
    Διονυσία

παιδια
    Ο ΣΟΦΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Τ΄ΑΣΤΡΑ
    γι΄αυτό νομίζω οτι λιγο πολύ μας ελκει η αστρολογία
    να μάθουμε
    και εγώ έχω ανάδρομο δία στο λέων προσπαθω να το σημαζέψω και να βάλω φρένω στο σοπιν θεραπι που με πιάνει
    οχι οτι το κατεφέρνω πάντα αλλά........δεν τα ρειχνω στον δία
    στο τοξότη τα ρείχνω που ακόμα περιμένω τα καλήτερα
    ευτυχώς που είμαστε μέσα στην αισιοδοξία εμείς οι τοξότες

Όνομα:
    Μαρια

ποσο τυχαια ειναι ολα αυτα? εχω αναδρομο γενεθλιο δια στον κριο στον 12 οικο στην 21η μοιρα (ειμαι 21 ετων, και διαβασα στο φορουμ οτι περιπου τοτε που λεει η μοιρα, τοτε ενεργοποιειται ο πλανητης, δλδ φετος). τα επαγγελματικα μου ηταν σχετικα αστατα απο μικρος. και εκει που ολα βρηκαν μια σειρα. με το που μπηκε αναδρομος ο διας φετος τον μαιο (και κραταει μεχρι τον σεπτεμβρη) απ εκει που τα πηγαινα σχεδον πολυ καλα, -με βλεπω να χανω το ετος μου στην σχολη απο το πουθενα... λογω κακων συγκυριων στην σχολη και στο τελικο project που παρεδωσα παρα την τεραστια δουλεια που ειχα καταβαλλει. μετα απ ολα αυτα, που μεχρι και σημερα με ταλαιπωρουν, εμφανισα επισης υπερθυρεωειδη απο το stress. τι να κανω? θα συνεχιστει αυτη η 'γκινια'? ξεχασα να επισημανω, οτι ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο διδυμο (14.11.87 - 17:45)
    Να σε ρωτησω κάτι Παρούλι φίλε μου?μηπως ασχολέισαι με πολλά πράγματα μαζί?εχεις μια αντίθεση Δία-Αρη η οποία επέτρέψε μου να πω σε κάνει λιγο υπερβολικό:embarrest..Το ότι ο Δίας ειναι ανάδρομος έιναι ίσως και ευνοικό διότι "μαζευει" λίγο την επεκτατικότητα σου..Πάντως απο σπουδές θα πας καλά!!επίσης ο ανάδρομος Δίας σε ευννοεί διότι έχεις και εσύ ανάδρομο..μηπως να εψαχνες λίγο τον διελαύνων Κρόνο και να άφηνες τον Δία???:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

δυστυχως, δεν συγκεντρωνομαι ευκολα. και περνανε χιλιαδες απο το μυαλο μου. προσπαθω να κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα και καπου χανω το παιχνιδι. οσο και αν προσπαθω να το ρυθμισω. επισης, ναι. εχω μια υπερβολη στον λογο μου, που ομως τωρα πια εχω μαθει και την ελεγχο. ελπιζω να τα εννοεις αυτα για τα επαγγελματικα και τον δια. χρειαζομαι θαρρος. οσον αφορα τον κρονο. τι εννοεις? απ οσο ξερω δεν ειναι αναδρομος και δεν σχετιζεται με επαγγελματικα, σωστα?

Όνομα:
    Αγγέλα

δυστυχως, δεν συγκεντρωνομαι ευκολα. και περνανε χιλιαδες απο το μυαλο μου. προσπαθω να κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα και καπου χανω το παιχνιδι. οσο και αν προσπαθω να το ρυθμισω. επισης, ναι. εχω μια υπερβολη στον λογο μου, που ομως τωρα πια εχω μαθει και την ελεγχο. ελπιζω να τα εννοεις αυτα για τα επαγγελματικα και τον δια. χρειαζομαι θαρρος. οσον αφορα τον κρονο. τι εννοεις? απ οσο ξερω δεν ειναι αναδρομος και δεν σχετιζεται με επαγγελματικα, σωστα?
    Απλά ο Κρόνος είναι αυτός ο παρεξηγημένος πλανήτης που μας παιδεύει λίγο...
    Ειδικότερα, για σένα που σε απασχολεί το επαγγελματικό μέρος καλό θα ήταν να κοίταζες αν κάνει καμιά δύσκολη όψη ο διελαύνων Κρόνος σου στο 10ο οίκο σου που αφορά την καριέρα...:embarrest
    Ίσως αυτό να εννοεί η emmalene,ε;
    Ας μιλήσουν και πιο καταρτισμένοι από μένα στο συγκεκριμένο θέμα...:nuts:
    Όσο για τα πολλά πράγματα, να ξέρεις ότι με όσα περισσότερα καταπιάνεσαι τόσο πιο εύκολα γίνονται μαντάρα και αγχώνεσαι κιόλας...Δε χωράνε δυό καρπούζια σε μία μασχάλη, έτσι δε λένε;Λίγα-λίγα και με ψυχραιμία!
    Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...

Σωκράτης

myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!

Όνομα:
    Μαρια

Paroulis, επειδη κατανοω οτι καπου εχεις διαβασει ισως περι αναδρομου και εχεις επηρεαστει πραγματικα θα σου ελεγα ν αδιαβαζες καποια απο τα αρθρα που υπαρχουν μεσα στο σαιτ ωστε να ενημερωθεις πραγματικα για το τι ειναι ο καθε πλανητης αναδρομος η οχι σε καθε ζωδιακη θεση.Ετσι θα μετριαζοταν το αγχος σου και θα κατανοουσες οτι ο πανικος και η απαισιοδοξια δεν βοηθανε ειδικα σε περιοδο εξεταστικης:bigsmile:
    Ο χαρτης σου εχει παρα πολλα θετικα και στανταρ οι οψεις του δια ακομα και αναδρομου δεν φερνουν καμια καταστροφη.Το μόνο που φερνουν ειναι υπερβοληηηη
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)